Luukku 10: Rauhan leimahdusTälle päivälle haluan antaa muutaman linkin, joiden takaa löytyy mukavaa luettavaa. Samalla muistutan, että arvonta lähestyy. Jos siis olet tykännyt korttipakkaesittelyistäni, niin olehan tarkkana. Joku teistä tulee saamaan korttipakan ilmaiseksi. Minkälaisen, se selviää parin päivän päästä. Ohjeet arvontaan kerron sitten, kun arvonta alkaa.


On käsittämätöntä, kuinka ihminen kykenee julmuuksiin toista elävää olento kohtaan. Kunpa tämän päivän seurakunnan joulukalenterin viesti koskettaisi myös heitä, joille julmat teot ovat leikkiä:

"SYTYTÄ KYNTTILÄ. ANNA RAUHAN LEIMAHTAA VIHAN SIJASTA.".

Lupasin linkkejä ja nyt on niiden vuoro. Näiden julkaisujen toivon tuovan ilon ja joulun tunnun päivääsi. Kun katselin sopivia linkkejä sinulle, minussa heräsi joulufiiliksen lisäksi halu aloittaa jälleen lyhyiden tarinoiden kirjoittelu. Edes silloin tällöin. Olisitko kiinnostunut?

Huonoin äiti leipomaan (vuodelta 2012)
Joillakin se vaan ei onnistu, ei sitten ohjeilla tai ilman, tuo leipominen. Tai mikään muukaan...

TARINANI: Yön syliin vilkutan sinulle
"Ilta pimenee, eikä meillä saa verhoja ikkunoiden eteen enää.
Ulkona ei pala katuvaloja tähän aikaan. Sisällä valot, minä...

Kun minulta loppui joulukorttiurakka tältä vuotta, tuli tunne, kuin joulu olisi jo ohi. Nyt ajattelen vain ja ainoastaan hauskoja jouluisia ajatuksia...


Päivän korttipakka on Angelic lightwork -healing oracle eli Enkelivalotyö - parantava oraakkeli

Jokainen näistä korteista on käsin piirretty rakkaudella ja huolella erityisesti Tarotille.

Luo rakastavaa taikuutta sielulliseen paranemiseen ja ilmentymiseen neljän voimakkaan arkkienkelin, Michaelin, Raphaelin, Gabrielin sekä Urielin valoisan läsnäolon kautta.

Tehosta sisäistä valoasi, paljasta paranemispolkusi ja iloitse henkisestä heräämisestäsi tämän visionäärisen pakan kautta. Tämä kaunis pakka kutsuu parantumaan ja heräämään enkelimaailman tuella ja ohjauksella.

Enkelivalotyö on itsehoidon harjoitus, joka ravitsee jokaista olentoa maan päällä. Toivota valoa ja rakkautta sydämeesi ja planeetallemme käytännön harjoituksilla ja jumalallisilla siunauksilla ratkaistaksesi maalliset vaikeudet, joita ihmiset voivat kohdata terveyden, rahoituksen, uran, tarkoituksen, ihmissuhteiden ja muiden alalla.

Voimistuminen – Yhteys – Ilmaisu – Herääminen

Arkkienkelit ovat henkisen rakkauden, lohdutuksen, inspiraation ja ilon säteilevä lähde. Avaa sydämesi näille loistaville olennoille, paranna itsesi ja elä valollasi kaikkien korkeimman hyvyyden eteen.


Päivän kortti on:
1. Break through into light

Suomennos on kirjaimellisesti
1. Murtautua valon sisään.

Mainitaanpas nyt tässä kohtaa sekin, että jokainen korttipakka tässä joulukalenterissa on minun itseni ostama, eikä minkään kaupan kanssa  ole tehty yhteistyötä, enkä alennuksia tms ole saanut. 

Kommentit