Arvonnan voittaja

Keepers of the light korttipakan arvonta päättyi jo 17.12. Arvonta on nyt suoritettu ja voittaja tiedossa. Ennenkuin paljastan voittajan, muistutan yleisestikin arvonnan säännöistä.


 Oleellisin asia lienee, että luet ne. Osallistumisajan ulkopuolella ei voi enää osallistua ja aina täytyy olla jokin nimimerkki jolla tunnistan sinut, jos voitto osuu kohdallesi. Nyt jouduin hylkäämään 2 osallistujaa
Vaikkei osallistujiakaan ollut montaa. 
 Joko  korttipakka on jo kaikilla tai sitten se ei ollutkaan yhtä ihana lukijoiden mielestä. Harmillista, mutta makuja on monia. Ensikerralla jotain muuta.  Olipa miten tahansa yksi onnekas voittaja  on selvillä ja hän on Mari.  Onnea!  

Lähetä minulle koko nimesi ja osoitteesi toimitusta varten joko meilillä somanyinspiration@gmail.com 
Tai yhteydenottolomakkeella sivupalkista. Korttipakan saat kuun vaihteessa, kunhan pystyn postittamaan. Sitten pääset joko tulkitsemaan kortteja itse tai työpaikallasi käyttämään niitä apunasi. Onnea. 

Odotan Marin viestiä 22.12. Klo 23.59 Saakka ja jos siihen mennessä ei osoitetietoja tulisi, pakka arvotaan uudestaan jo osallistuneiden kesken. 

Xo Viltsumari 

Kommentit

Mari sanoi…
Kiitos paljon. Pakasta minulle on varmasti iloa. Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta. Siunauksia inulle. ❤️❤️❤️- enkelikivi(Mari). P.s. laitoin viestiä dinulle instassa.