Valokuvia ja öisiä, hyisiä mietteitä

Jälleen on uusia lukijoita saapunut Inpsiksen viralliseen ryhmään. Kiitos jokaiselle! Olette arvokkaita minulle!


Arvokas on myös maamme ja rauha tässä maassa. Olen seurannut Venäjän ja Ukrainan tilannetta kauhun sekaisin tuntein ja viime yönäkin, kun olin hereillä vähän väliä kipujen takia, mietin tätä sotaisaksi muuttuvaa tilannetta. Kuinka voisimme saada rauhan takaisin Ukrainaan? Entä jos sota syttyy nyt, olemmeko me seuraavana listalla? Entä jos sota syttyy meilläkin, kuinka tulee käymään itse kullekin?


Mietin ihan omalta kohdaltakin, kuinka kaikki muuttuisi. Kuinka pelko alkaisi taas olemaan arkeamme ja vaikkapa se, kun apteekeista ei enää saisi hakea kuukausittain tarvittavia lääkkeitä, niin kuinka jaksaisin sitä kipua ilman mitään kivun lievitystä? Ja mikä pahinta, en olisi ainoa tässä tilanteessa! Entä he, joilla ei ole mitään turvaa, mitään liikuntakykyä tai vaikka he, jotka eivät edes ymmärrä miksi pitäisi suojautua!?


Jossittelu ei nyt auta. En halua alkaa lietsomaan itselleni pelkoa ja pahaa oloa. Haluan uskoa parempaan ja haluan toivoa parempaa! Ymmärrättekö, kuinka arvokas lahja rauha on?! Vapaus?! Ulkonaliikkumisen mahdollisuus?! Lääkkeet ja terveydenhuolto, koulutus, työ... ?
Sekin jo yksistään, että me istumme koneella kirjoittamassa jotain ja lukemassa. Mikään ei ole entisellään niissä maissa, joissa soditaan!


Pienemmissä mittakaavoissa voimme muutoksia nähdä kaiken aikaa. Olisin niin kiitollinen, että voisimmekin säästyä kaikelta suuremmalta katastrofilta ja miettiä vain ja ainoastaan sitä, kuinka estäisimme vaikkapa kasvihuoneilmiön ja ilmaston muutoksien tuomat vakavat muutokset. 

Vielä viime vuonna huhtikuussa oli lunta ja vielä 2 v sitten tähän aikaan olimme järven jäällä ja kävimme nuotiolla saaressa. Nyt ei ole lunta eikä jäät kestä yhtään. 

Katsotaanpas, kuinka 10 kuvaa kesään-haasteen kuvat ovat muuttuneet muutaman kuukauden aikana:

Kuva 10 Heinäkuu KESÄ!
Kuva 9 Kesäkuu
Kuva 8 toukokuu


Kuva 7 huhtikuu
Huhtikuu 2014Maaliskuu 2014
(kuva 6)

Helmikuu 2014
(kuva5)Tammikuu 2014
(kuva4)


Joulukuu 2013
(kuva3)


Marraskuu 2013
(kuva2)

Lokakuu 2013
(kuva1)

Saapa nähdä, joko ensi kerralla kuvassa näkyy vihreää ja kevät kukoistuksessaan.
Kevät kukoistaa jo kortissani, minkä tein. Aiheena oli luonto.


Olen taustan värittänyt itse. Kehystin sen tussilla ja parilla kimalleliimalla. 
Taustan päällä on koholle laitettu kuva, minkä leikkasin skräppipaperista. 
Senkin kehystin kimalleliimalla. 

Sudenkorennossa on puolihelmiä ja niitä myös kuvan alla isompina. Lisäksi stanssattu suopursu, minkä väritin itse ja omatekoisia kukkasia. 
Äidille-tekstin olen kasannut ääriviivatarrasta ja jämäpaperista ja liimasin 3D-tarroilla. 


Rauhaa ja turvaa alkaneelle viikolle! Nautitaan luonnosta ja kevään puhkeamisesta kukkaan! Kohta tulee pääsiäinenkin. aiotkos syödä Pääsiäisen herkkuja?

Kommentit