Siirry pääsisältöön

Valokuvia ja öisiä, hyisiä mietteitä

Jälleen on uusia lukijoita saapunut Inpsiksen viralliseen ryhmään. Kiitos jokaiselle! Olette arvokkaita minulle!


Arvokas on myös maamme ja rauha tässä maassa. Olen seurannut Venäjän ja Ukrainan tilannetta kauhun sekaisin tuntein ja viime yönäkin, kun olin hereillä vähän väliä kipujen takia, mietin tätä sotaisaksi muuttuvaa tilannetta. Kuinka voisimme saada rauhan takaisin Ukrainaan? Entä jos sota syttyy nyt, olemmeko me seuraavana listalla? Entä jos sota syttyy meilläkin, kuinka tulee käymään itse kullekin?


Mietin ihan omalta kohdaltakin, kuinka kaikki muuttuisi. Kuinka pelko alkaisi taas olemaan arkeamme ja vaikkapa se, kun apteekeista ei enää saisi hakea kuukausittain tarvittavia lääkkeitä, niin kuinka jaksaisin sitä kipua ilman mitään kivun lievitystä? Ja mikä pahinta, en olisi ainoa tässä tilanteessa! Entä he, joilla ei ole mitään turvaa, mitään liikuntakykyä tai vaikka he, jotka eivät edes ymmärrä miksi pitäisi suojautua!?


Jossittelu ei nyt auta. En halua alkaa lietsomaan itselleni pelkoa ja pahaa oloa. Haluan uskoa parempaan ja haluan toivoa parempaa! Ymmärrättekö, kuinka arvokas lahja rauha on?! Vapaus?! Ulkonaliikkumisen mahdollisuus?! Lääkkeet ja terveydenhuolto, koulutus, työ... ?
Sekin jo yksistään, että me istumme koneella kirjoittamassa jotain ja lukemassa. Mikään ei ole entisellään niissä maissa, joissa soditaan!


Pienemmissä mittakaavoissa voimme muutoksia nähdä kaiken aikaa. Olisin niin kiitollinen, että voisimmekin säästyä kaikelta suuremmalta katastrofilta ja miettiä vain ja ainoastaan sitä, kuinka estäisimme vaikkapa kasvihuoneilmiön ja ilmaston muutoksien tuomat vakavat muutokset. 

Vielä viime vuonna huhtikuussa oli lunta ja vielä 2 v sitten tähän aikaan olimme järven jäällä ja kävimme nuotiolla saaressa. Nyt ei ole lunta eikä jäät kestä yhtään. 

Katsotaanpas, kuinka 10 kuvaa kesään-haasteen kuvat ovat muuttuneet muutaman kuukauden aikana:

Kuva 10 Heinäkuu KESÄ!
Kuva 9 Kesäkuu
Kuva 8 toukokuu


Kuva 7 huhtikuu
Huhtikuu 2014Maaliskuu 2014
(kuva 6)

Helmikuu 2014
(kuva5)Tammikuu 2014
(kuva4)


Joulukuu 2013
(kuva3)


Marraskuu 2013
(kuva2)

Lokakuu 2013
(kuva1)

Saapa nähdä, joko ensi kerralla kuvassa näkyy vihreää ja kevät kukoistuksessaan.
Kevät kukoistaa jo kortissani, minkä tein. Aiheena oli luonto.


Olen taustan värittänyt itse. Kehystin sen tussilla ja parilla kimalleliimalla. 
Taustan päällä on koholle laitettu kuva, minkä leikkasin skräppipaperista. 
Senkin kehystin kimalleliimalla. 

Sudenkorennossa on puolihelmiä ja niitä myös kuvan alla isompina. Lisäksi stanssattu suopursu, minkä väritin itse ja omatekoisia kukkasia. 
Äidille-tekstin olen kasannut ääriviivatarrasta ja jämäpaperista ja liimasin 3D-tarroilla. 


Rauhaa ja turvaa alkaneelle viikolle! Nautitaan luonnosta ja kevään puhkeamisesta kukkaan! Kohta tulee pääsiäinenkin. aiotkos syödä Pääsiäisen herkkuja?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…