Siirry pääsisältöön

Kerran elämässä rantakivellä


Kerran elämässä tulisi istua suojaisessa paikassa merenrannassa, juoda kuumaa kaakaota ja katsella merta tuntikausia. 

Ihan näillä sanoin en ole koskaan toiminut. Rakastan kyllä katsella merta tai järven pintaa. Lampikin käy, joki, puro... Kunhan on rauhassa veden äärellä. Sen parantava voima on suurta. Olen kuitenkin järven rannalla istunut nauttimassa kuumaa kahvia, mehua ja teetä. Jäällä on kaakaotakin nautittu pilkillä istuessa joskus vuosia sitten. Voisi melkein siis sanoa, että kyllä!
Suosittelen!

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …