Siirry pääsisältöön

Kortteja ja koukeroa kaiken muun ohella megapostauksen verran

kortti, tehty aiheesta huumori

Tottahan toki eilen mieli oli maassa hetkellisesti. Onko tuo ihmekään. nukkumaan ruvetessa tirautin vielä parit kyyneleet siitä turhautumisesta, mitä tunsin. Sitä on avoin ja kertoo hyvinkin rehellisesti ja avoimesti itselle vaikeitakin asioita julkisesti ja taistelee rankkojen asioiden kanssa ja sitten yksi ihminen tulee ja alkaa mesomaan tietämättä yhtään mitään mistään. Argh. No, kuivasin kuitenkin silmäkulmani hyvinkin nopsaan ja aloin yöunia suunnittelemaan.

Kortti, tehty omiin tarpeisiini

Yksi tyyny ei riittänyt pään alle. Toinen kaveriksi. Joten kuten sain yön kulumaan osittain jopa nukkuenkin. Keuhkot eivät vedä flunssaisena niin kuin pitäisi. Se ei silti tarkoita, että olisi jotain kamalaa tai omituista, vaan ihan normaalia flunssaisena. Ei mitään hätää siis! Enemmänkin mietitytti aamusella, kun tuli aika ottaa aamun lääkkeet, että kappas vaan, pillerit ovat keittiön pöydällä yhä! Hipsin ne hakemaan horjahdellen seiniä päin ja manasin itseni syvimpään.. no jonnekin.

Eka kortti tällä mallilla ja harjoitus vasta. 

Pääsin joo takaisin ihan ehjin nahoin, joten pää tyynylle, kylkiasento ja peitto päälle. Saattaisin jopa hetken vielä nukahtaakin? no joo, toiveajattelua. siinä sitten katselin ja julkaisin kommentteja lisää, mitä olin saanut ja eilisillan närästys oli hoidettu teidän ihanilla "rennieillänne", kommenteillanne. :) Kiitos rakkaat ihanaiset kannustavista ja tukevista(Tukevista?! pullukoista? :D ) kommenteistanne! Niinpä se totuus tulee sieltä, mistä pitääkin.

huomaa nurkassa oleva upea koukero!


Tottakai kertoilen edelleen omia asioitani ja jos olen flunssassa, se on elämää! Ihan jokainen sairastaa nuhaa tai kuumetta joskus! Ei se ole ihmeellistä! mutta se on arkea! Jos minun blogini on arkisia asioita täynnä, miksi ihmeessä minun pitäisi esittää olevani terve jollen sitä ole? Tai vastaavasti alkaa voivotella täällä, että "voi voi kuinka olen surkea olento maan päällä kun olen nuhassa nyt" jollen koe aiheelliseksi sitä sääliä kerjätä? Kyllä sellainen , joka on lukenut blogiani yhtään enempää, kuin yhden postauksen verran, etietää, ettei normaalin arjen jakamisessa ole mitään säälin kerjuuta tai itsesäälissä rypemistä. :D Itseasiassa kylvettiin eilen saunassa. Oli hyvät löylyt ja kuumahan siellä tuli.

Tämä koukero on vankkaa kartonkia. "Heidin korttipaja" myy näitä edullisesti tarpeesi mukaisissa muodoissa. koukeron päällystin tällä kertaa kynsilakoilla!


Sauna on ehdottomasti yksi niitä ilon aiheita, mitä tiedän. Ajatteleppas talvipäivä ulkona. muutama tunti pakkasessa. Tulet kotiin pikkuisen viluisena ja menet valmiiksi lämmenneeseen saunaan! ah. Tai kun paikkoja kolottaa ja istahdat lämmön hyväiltäväksi ja lihakset alkavat rentoutua ja kipu lievittyä. Tai vaikka stressaantuneena levität hunajasokeria kasvoille ja hartioille ja nojaatsaunatyynyyn päälläsi ja suljet silmäsi. Heität kiukaalle hunaja-tervan tuoksuista vettä ja annat vaan aromaterapian tehdä tehtävänsä. Mikä sen ihanempaa!


Sussulle synttärikortti. 


 Viime viikko on mennyt etsiskellessä yhteistyökumppaneita haasteisiin ja arvontoihin. Yhtenään tulee vastaan vastaus: "Olemme jo sopineet riittävän määrän yhteistyökumppanuuksia". Onhan se harmillista, mutta mitäänhän ei saa ilmaiseksi. Onnekseni desing team on tiedossa kesäksi asti ainakin, joten siltä osin helpottaa. Ja onhan se mahdollista niinkuin olen ennenkin sanonut, että teen sitten omat palkinnot haasteisiin. No problem. Vai alkaako teillä jo  korut ja muut Inspistuotteet pusuta korvista ulos?


Kortti kätki sisälleen isohkon tagin, jossa viesti


Murunen teki jonkun testin, mistä vastaukseksi tuli, että minä olen silkkiapina. :D Itsekin sen testin tein, ja minulla on gorilla puolisonani. ;)
Silkkiapinan yksi vahvuuksista kuului olevan se, että kuuntelee ystäviään ja heidän huoliaan. Auttaa heitä. Se pitääkin paikkansa. Viimeksi tänään kuuntelin ystävääni, jolla murheet ovat pikkuisen eri luokkaa, kuin jokin typerä blogiasia. Mietin vain sitä, kuinka auttaa ihmistä, joka alkaa miettiä elämänsä päätepistettä. Itse en edes leikilläni alkaisi heittää skeidaa siitä, että "en nyt jaksa, joten teenpä itsarin. heippa". Puhutaan sen verran vakavista ja syvistä asioista siinä vaiheessa. Olen siis hyvin huolestunut ystäväni mietteistä ja otan ehdottomasti tosissani tuollaiset sanat! Voimme siis pysähtyä hetkeksi miettimään sitä, mikä ihan oikeasti on valittamisen aihetta, mikä ihan oikeasti on pahasti vialla tai mistä ihan oikeasti kannattaa alkaa sanomaan ääneen, negatiiviseen sävytteeseen. Vai voisiko ihan oikeasti se oma elämä ollakin ihan hyvin?! tai voimmeko tehdä asialle jotain, ettei se toisten elämä näyttäisi "liian hyvältä" omissa silmissä? Meistä jokaikisellä on omat taakkamme ja ristimme kannettavana! Kaikki en vaan näy ulospäin!

tagin takaa löytyi korupaketti. Molemmat olivat isossa kortissa nauhalla kiinni. 

Mikä sinun elämässäsi on hyvin? Mikä tulee ekana mieleen?

Minulla ekana tulee mieleen ruoka. Söin juuri. Tänään meillä oli lämmin ruoka tarjolla. Perunoita ja jauhelihakastiketta. Jokaiselle päivälle on ruokaa ollut nyt viimeisen 4 vuoden ajan. Yksi lämmin ateria päivässä. Siitä olen kiitollinen!

Koru on piiiitkä. siinä on iso kukka.

Koska tänään en voi tehdä mitään kotitöitä tai muita "rehkimisiä", ajattelin pyhittää tämän päivän askartelulle ja nettiasioille. Teen muutaman atc:n, sovin DT:iden kanssa tulevasta jne. Toisaalta on ihan jees juttu sekin, että on pakollisia seisahtumispäiviä. Aina ei pidä vaan tehdä ja olla kaikki tip top ja vimpan päälle. 

Korussa erilaisia riipuksia. Esim. tämä helmiriipus. 

Katselin tuossa pari kuukautta sitten tilastoja Inspirationista ja nyt taas uudestaan eilen ja tänään. Hämmästyksekseni ja totta kai ilokseni huomasin, että blogini suosio sen kun kasvaa! Eilen oli enemmän kävijöitä kuin koskaan! Nyt tänään kävijöitä eilisestä jo puolet, joten tiedä vaikka tänäänkin tulisi uusi ennätys!? Niin tai näin, nyt kuukausittainenkin kävijämäärä on noussut kahden kuukauden ajassa noin 1500 käynnillä! Hurjaa! Kohta on 75000 rajapyykki saavutettu(Se on aika kivasti alle 2 vuotiaalta), joten pitänee alkaa miettimään, miten kiitän teitä 80 tonnin tultua täyteen!  
Olisikos toiveita? Arvontaa varmaankin, mutta mitä palkinnoksi? 

vintagetyyppinen koru tehty siis ihan saajaansa ajatellen

Postiluukku kolahti hetki sitten. Ilahduin siitä mitä siellä näin. Upeat Belgian atc-kortit tulivat! Näytän ne teille ihan kohta. :) Lisäksi arpaonni oli suosiollinen. Sain palkinnon eräästä blogista. Jee! Kerrottakoon nyt sekin vielä, että on niitä palkintoja, jotka olen voittanut silkalla onnella, mutta aina kaikki ei ole vain onnesta kiinni. on niitäkin palkintoja, mitkä olen voittanut tekemilläni korteilla tai koruilla. Ihan siis omilla saavutuksillani. Se jos mikä tuntuu hyvältä! Tieto siitä, että olen onnistunut tekemään sellaista kauneutta ympärille, mistä joku toinenkin tykkää, enkä vain minä itse. Ja kyllä! Kyllä omasta onnistumisesta saa ja pitääkin olla ylpeä! Leuhkia ei silti tarvitse. Eikös niin?

kolikoita, timangeja, vintageroosaa, ...

Laitan tähän nyt loppuun loputkin kuvat tästä korusta. Lopettelen tältä erää tämän höpinän ja alan kuvailla niitä ihania Belgian kortteja. Innosta puhkuen ne haluan heti näyttää. 

Romanttista? Rouheaa? Käyttökoru vai juhlakoru?
Saaja sai jo paketin perille ja postasikin tästä, joten minun vuoroni nyt. Ei mennyt ylläri pilalle. 

Kuvaan oli nostettava koru kaksin kerroin, että sain edes jotenkin kuvattua. Sinänsä monipuolinen koru, että voi valita itse riipuksen, minkä tahtoo roikkumaan eteen alas, vai kenties sivulle tai mitenkä tahtookaan. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa. 
Tämä koru on siis omatekemäni.

Kiitos ja näkemiin :)


Kommentit

Susanna sanoi…
Kyllä minä vaan olen edelleen yhtä hymyä kun sain sulta niin ihanan korun ja kortit! KIITOS VIELÄ KERRAN!! Töissä heti työkaverit kehuivat tekemääsi korua maasta taivaaseen ;) On se vaan niin ihqu!!
Vilimarika sanoi…
Kiva kuulla, että kehuja sateli muiltakin. :) Tokihan ilo on tehdä sinulle sellaista, mistä ilahdut, sillä sinä ilahdutat minua kerta toisensa jälkeen omilla tekemilläsi asioilla ja erityisesti nimenomaan olemalla ystäväni ja sielunsisareni. <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…