Siirry pääsisältöön

Hyvän tuulen puodista ja oppipoika-ainesta

Joko olet osallistunut "arvontaan", jonka järjestän blogiyhteistyössä "Hyvän tuulen puodin" kanssa? siinä on palkintona huikea 20 euron lahjakortti kyseiseen sisustuskauppaan! Hyvän tuulen puotihan toimii verkkokauppanakin, joten kauempanakin asuvat voivat lahjakortilla shoppailla! Ja jollei voitto osu kohdallesi, silti kannattaa shoppailla kyseisessä puodissa, sillä valikoimaa riittää ja ihanuuksia! Itsellenikin jäi vielä toivelistalle muutamia namuja, joten...

Kipasethan myös Tykkäämässä "FB:ssä"


Meidän perheessä ne pienet arjen ilot ovat suuria nautintoja. Lisäksi juhlimme kesken viikkoa ja arkea ilman mitään syytä. Meistä ihan jokainen hetki on juhlan arvoinen. 
Juhla ja juhliminen ei tarkoita armotonta biletystä ja viinaksia, ei suuria kutsuja tai rahan menoa. Ei sellaiseen olisi edes vara. Meille juhlaa on vaikkapa keittää hyvät teet ja sen kanssa pala suklaata. Sitten kynttilät palamaan. Ihan sellainen normi-romantiikka vaikkapa. Kiireetön hetki ja hyvyyden ja kauneuden arvostaminen. 
Ne sanat: RAKASTAN SINUA, OLET TÄRKEÄ tai KIITOS ETTÄ OLET OLEMASSA!

Juhlahetkeä oli myös hyvän tuulen puodin lahja sekä pääsiäiskortti. Tälle ihanalle rasialle on käyttöä!


Valitsin valkoisen teerasian, johon ajattelin lajitella kofeiinittomat teepussit. On niin paljon helpompaa, kun kofeiinittomat juomat ovat erillään kofeiinillisista. Kuitenkin päivällä juomme toista, illalla toista. Tähän asti kaikki oli yhdessä, tai eri purnukoissa. Haaveenanihan olisi saada jokaiselle pussukalle ja paketille kaunis purkki tai rasia, eikä mitään pahvipakkauksia tai avattuja pussukoita lojuisi missään muovipurnukoissa. 


Tähän ihanaan AmandaB:n rasiaan mahtuu pusseja monia. Tyylikäs, kaunis rasia lasikannella on myös näyttävä esillä. Meillä teet ovat lasivitriinissä. Siitä ne on näppärä ottaa päivän mittaan käyttöön. 


Hyvän tuulen puodin hyvä tuuli levisi meille asti. Sinäkin voit olla osana hyvää tuulta ja osallistua arvontaani. 


Torey Haydenin kirja: Viattomat, kertoo pienen maalaiskylän elämästä. Kaivostoiminta tyrehtyy ja kaivoksella toimineet työmiehet saavat kenkää. Tulevaisuudessakin tarvitaan rahaa selviytymiseen ja etenkin, kun kylään muuttaneiden elokuvatähtien tekemät muutokset ovat tehneet kylästä niin erilaisen menneeseen nähden. Kirjassa vilahtavat cowboyksi pukeutunut yritteliäs entinen kaivosmies, joka haaveilee toimeentulosta ja perheensä elättämisestä turismin avulla. 

Elokuvatähtienkään elämä ei aina ole ruusuista, sillä ensinnäkin he ovat paenneet julkisuutta kylään ja toisekseen julkisuus, rietastelu eivät aina ole parasta maineelle. ja sen seurauksena yllättävä lapsen maailmaan tulo eivät välttämättä ole niinkään positiivinen yllätys. Sen sai kokea ainakin kirjan Spencer Scott. 

Yksinhuoltaja Dixie hautaa oman lapsensa ja yrittää jotenkuten selvitä elämästä. Hän seurustelee miehen kanssa, joka miettii cowboy-uraa. Sahalla työskentely olisi aivan liian vaarallista. Jostain on kuitenkin ruoka saatava. 

Kun olosuhteet ovat mitä ovat, tilaisuus tekee paremmistakin ihmisistä pahmpia. Dixien poikaystävästä tulee lapsen kidnappaaja! 

Jos olet lukenut Torey Haydenin kirjoja aiemmin, tulet tämän kirjan kohdalla yllättymään, sillä kirja on aivan eri tyylillä tehty, mitä kaikki muut hänen kirjansa. Aluksi mietin, jaksanko edes lukea, mutta kun alkukankeudesta päästään eteenpäin ja vauhtiin, alkaa tapahtua. 

Suosittelen!

Sheferijimin kirjahaasteessa etenin nyt OPPIPOJAKSI! 
Seuraavaksi tavoittelemaan 10 kirjan kisälliä. Siihen puuttuisi 7 kirjaa tämän vuoden aikana. 
Saapa nähdä, saanko arvoni nousemaan. :)Kommentit

Aino sanoi…
Torey Haydenin kirjat on omalla tavallaan kiinnostavia. Tätä en ole lukenut, mutta joitain vanhemmasta päästä olevia kyllä.
Upea tuo teerasia. Tuollainen olisi ihana vaikkei teetä edes joisi :D
Mukavaa Pääsiäisviikkoa sinulle.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…