Hyvän tuulen puodista ja oppipoika-ainesta

Joko olet osallistunut "arvontaan", jonka järjestän blogiyhteistyössä "Hyvän tuulen puodin" kanssa? siinä on palkintona huikea 20 euron lahjakortti kyseiseen sisustuskauppaan! Hyvän tuulen puotihan toimii verkkokauppanakin, joten kauempanakin asuvat voivat lahjakortilla shoppailla! Ja jollei voitto osu kohdallesi, silti kannattaa shoppailla kyseisessä puodissa, sillä valikoimaa riittää ja ihanuuksia! Itsellenikin jäi vielä toivelistalle muutamia namuja, joten...

Kipasethan myös Tykkäämässä "FB:ssä"


Meidän perheessä ne pienet arjen ilot ovat suuria nautintoja. Lisäksi juhlimme kesken viikkoa ja arkea ilman mitään syytä. Meistä ihan jokainen hetki on juhlan arvoinen. 
Juhla ja juhliminen ei tarkoita armotonta biletystä ja viinaksia, ei suuria kutsuja tai rahan menoa. Ei sellaiseen olisi edes vara. Meille juhlaa on vaikkapa keittää hyvät teet ja sen kanssa pala suklaata. Sitten kynttilät palamaan. Ihan sellainen normi-romantiikka vaikkapa. Kiireetön hetki ja hyvyyden ja kauneuden arvostaminen. 
Ne sanat: RAKASTAN SINUA, OLET TÄRKEÄ tai KIITOS ETTÄ OLET OLEMASSA!

Juhlahetkeä oli myös hyvän tuulen puodin lahja sekä pääsiäiskortti. Tälle ihanalle rasialle on käyttöä!


Valitsin valkoisen teerasian, johon ajattelin lajitella kofeiinittomat teepussit. On niin paljon helpompaa, kun kofeiinittomat juomat ovat erillään kofeiinillisista. Kuitenkin päivällä juomme toista, illalla toista. Tähän asti kaikki oli yhdessä, tai eri purnukoissa. Haaveenanihan olisi saada jokaiselle pussukalle ja paketille kaunis purkki tai rasia, eikä mitään pahvipakkauksia tai avattuja pussukoita lojuisi missään muovipurnukoissa. 


Tähän ihanaan AmandaB:n rasiaan mahtuu pusseja monia. Tyylikäs, kaunis rasia lasikannella on myös näyttävä esillä. Meillä teet ovat lasivitriinissä. Siitä ne on näppärä ottaa päivän mittaan käyttöön. 


Hyvän tuulen puodin hyvä tuuli levisi meille asti. Sinäkin voit olla osana hyvää tuulta ja osallistua arvontaani. 


Torey Haydenin kirja: Viattomat, kertoo pienen maalaiskylän elämästä. Kaivostoiminta tyrehtyy ja kaivoksella toimineet työmiehet saavat kenkää. Tulevaisuudessakin tarvitaan rahaa selviytymiseen ja etenkin, kun kylään muuttaneiden elokuvatähtien tekemät muutokset ovat tehneet kylästä niin erilaisen menneeseen nähden. Kirjassa vilahtavat cowboyksi pukeutunut yritteliäs entinen kaivosmies, joka haaveilee toimeentulosta ja perheensä elättämisestä turismin avulla. 

Elokuvatähtienkään elämä ei aina ole ruusuista, sillä ensinnäkin he ovat paenneet julkisuutta kylään ja toisekseen julkisuus, rietastelu eivät aina ole parasta maineelle. ja sen seurauksena yllättävä lapsen maailmaan tulo eivät välttämättä ole niinkään positiivinen yllätys. Sen sai kokea ainakin kirjan Spencer Scott. 

Yksinhuoltaja Dixie hautaa oman lapsensa ja yrittää jotenkuten selvitä elämästä. Hän seurustelee miehen kanssa, joka miettii cowboy-uraa. Sahalla työskentely olisi aivan liian vaarallista. Jostain on kuitenkin ruoka saatava. 

Kun olosuhteet ovat mitä ovat, tilaisuus tekee paremmistakin ihmisistä pahmpia. Dixien poikaystävästä tulee lapsen kidnappaaja! 

Jos olet lukenut Torey Haydenin kirjoja aiemmin, tulet tämän kirjan kohdalla yllättymään, sillä kirja on aivan eri tyylillä tehty, mitä kaikki muut hänen kirjansa. Aluksi mietin, jaksanko edes lukea, mutta kun alkukankeudesta päästään eteenpäin ja vauhtiin, alkaa tapahtua. 

Suosittelen!

Sheferijimin kirjahaasteessa etenin nyt OPPIPOJAKSI! 
Seuraavaksi tavoittelemaan 10 kirjan kisälliä. Siihen puuttuisi 7 kirjaa tämän vuoden aikana. 
Saapa nähdä, saanko arvoni nousemaan. :)Kommentit

Aino sanoi…
Torey Haydenin kirjat on omalla tavallaan kiinnostavia. Tätä en ole lukenut, mutta joitain vanhemmasta päästä olevia kyllä.
Upea tuo teerasia. Tuollainen olisi ihana vaikkei teetä edes joisi :D
Mukavaa Pääsiäisviikkoa sinulle.