Inspiration kierrättää, kierrätys tarttuu! Osa 7

INSPIRATION:KIERRÄTYS TARTTUU!
PÄIVÄ 7: kierrätyspisteet ja kierrätystarvikkeet

Haluan osoittaa teoriani todeksi. Julkaisen 7 päivän ajan Kierrätys tarttuu-haastettani ja uskon, että kierrätys tarttuu toisiinkin ilon ja positiivisuuden kautta ihan samoin, mitä vaikkapa negatiivisuuskin. tule mukaan paremman puolesta inspiroitumaan ja totuettamaan haastettani!
Tee sinäkin 7 päivän kuvaputki kierrätyksestä! 

Viimeinen päivä. 
Julkisesti. 
Kierrätyshän jatkuu ikuisesti!


Tänäkin vuonna osallistuin Anna hyvän kiertää-haasteeseen. Hämmästelin vaan sitä, että se oli paisunut viime vuodesta. Aikaisemmin haastettiin 3 kaveria mukaan. Nyt pitäisi viidelle tehdä, ja yhden saat itse. Kovinkaan ahnaasti eivät ihmiset sellaiseen lähteneet mukaan. Olen sen vuoksi mielummin laitellut ilman velvotteita pikku ylläreitä ystävilleni ja blogikavereilleni. Ihan sama, vaikken siitä itse hyötyisikään. 

Lisäksi FB:ssä on ryhmiä, joista löytyy ihmisiä, jotka ottavat vastaan itselle turhaa tavaraa. Joku haluaa tölkin nipsuja, toinen rikkinäisiä posliiniastioita. Joku haki dödöjen palloja, joku lankoja... 

Tykkään myös niistä ryhmistä, joissa annetaan pois itselle turhia kodin tarvikkeita. Joku tarvitsisi autotalliin pöydän, joku lahjoittaisi sellaisen mielellään. Tällä tavoin asioiden tulisikin toimia! 
Annan itsekin mieluummin jollekin sitä tarvitsevalle omat joutotavarani, kuin että ne heittäisin roskiin tai veisin kirppiskonttiin. Tosin mielummin keräyspisteeseen, kuin kaatopaikalle. 



Jatkakaamme kierrättämistä ja tehdään maailmastamme parempi paikka! 

Kommentit

Tuula sanoi…
Päivän kierrätys: fisher price taaperokärry lähti uudelle käyttäjälle ilmaiseksi :)