Siirry pääsisältöön

Syypää sun hymyyn, Hetken kappaleen kera

Harmaa, H ja I. Niinpä niin. Inspiration haastaa!-haasteessa teemana. Oletkos jo mukana?
Harmaa voi olla kaunistakin. Katsellessani tekemiänne kortteja, huokailen syvään ihastuksesta. Niin kauniita, niin harmaita.

H ja I ovat aika helppoja kirjaimina, mutta väri tekee haasteen. Näin ainakin itse ajattelen. Harmaa ajatellaan yleensä synkkänä, sumuisena, sateisena pilvenhattarana. Ukkospilvinä taivaan kannella. toisaalta se voisi olla vaikkapa ne omat esimerkkikorttini, eli Harmaasudet tai Intialainen nainen. Harmaahiuksinen vaikkapa. :) Harmaahan on aika kiva valokuvan värikin.

Mieleeni tulevat myös monet muut kauniit asiat, joista yksi on ehdottomasti HYMY! Tahtoisin niin mielelläni olla syypää juuri sinun hymyysi. Ei ehkä juuri samoin ajatelmin, mitä Cheek laulaa, mutta toivoisin, että blogini, Inspiration/Inspis (hahaa! I-kirjain!) antaisi sinulle aihetta hymyyn. Että jokin antamani lahja olisi hymyn arvoinen tai että ystävyyteni saisi sinut hymyilemään edes joskus. Ehkä jokin voitto Inspiksestä hymyilyttäisi tai vaikka vaan se, kun kerron omasta elämästäni. Sellaisesta minä tykkäisin.Tuumasin taas tänä aamuna aamupala-mysliä nauttiessamme, että olemme me vaan niin älyttömän onnekkaita. Meidän ympärillämme olevat ihmiset, lähellä ja kaukana, ovat aivan äärettömän arvokkaita. Olen tästä useasti sanonut ja tulen sanomaankin! Olen ihan oikeasti todella kiitollinen!

On olemassa ihmisiä, jotka ovat ihan aidosti, puhtaasti hyväsydämisiä. He ajattelevat muutakin, kuin vain omaa parastaan, omaa etuaan tai sitä, että mitä väliä, kuinka toisella menee, kunhan itsellä on hyvä olla. Välittäminen, hyvyys, ystävän rakkaus. Vilpitön puhtaus! Ymmärrys! En tiedä, miten sanoa se kaikki, että sanoisin oikein, riittävästi, mitä tunnen ystäviäni kohtaan! Kaukana tai lähellä!
He ovat syypäitä minun hymyyni. Tottakai myös  perheeni on sitä! Perheestäni puheenollen, tänään on aihetta juhlaan. Tai oikeastaan huomenna juhlistamme lapsukaisen suurta etappia elämänsä varrelta. 


Olen nähnyt tuolla Facebookissa ryhmiä, joissa ajatus on alunperin ollut hyvä. Vilpitön. Sitten joku tai jotkut huomaavat tilaisuutensa tulleen ja alkavat häikäilemättömästi käyttää toisia hyväksi. Pyydetään ilmaisia lahjakortteja, tietokoneita, kultaa ja timantteja! Siellä on pyydetty autoa ja toivottavasti leikillään, taloa ja kesämökkiä! Se, kun tuollaista hyväksikäyttöä huomaa, nousee pintaan todellinen kiukku. Heillä ei ole mitään tietoa siitä, mitä oikeasti on elää ilman rahaa tai nähdä nälkää tai olla ilman kotia. Heillä ei ole ollenkaan ymmärrystä siitä, miltä tuntuu olla varaton tai vaikkapa nyt sekään, mitä on tuntea sitä kiitollisuutta, kun joku auttaa sinua hädän hetkellä! Eihän se tietenkään minulta ole pois, jos joku pyytää satasen lahjakorttia merkkivaateliikkeeseen tai vaikka sitten merkkivaatteita muilta ihmisiltä. Silti se kiukuttaa ja poistun ryhmästä. En voi tietää enää, kuka on oikeasti avun tarpeessa. Jos nyt palataan hymyyn, niin hymy tuli huulilleni tänään, kun näin tämän kauniin paketin. En osannut ollenkaan odottaa mitään ja sitten Sussu lähetti tämmöisen paketin minulle. Sussu onkin sielunsisareni ja todella hyvä ystäväni, jonka olen täältä blogimaailmasta löytänyt. Kortissa oli pikaisen paranemisen tervehdys. <3 Kiitos Sussu! 

Tervehdys-viestisi saattoi tulla perille oikeastikin, sillä viime yön sain jo nukutuksi. Toivottavasti ensi yönkin!


Paketin sisällä oli jotain sellaista, mikä sai todellakin hymyn huulilleni! Tänään Sussu on siis syypää hymyyni. :) 


Hurjan ihana mandala-unisieppari, jossa mukana Kuun voima. 

"Länsimaisessa astrologiassa Kuu on aurinkomerkin ja nousevan merkin ohella yksi syntymäkartan tärkeimpiä voimatekijöitä. Se on lähes Auringon veroinen, mutta Kuun vaikutus on hyvin erilainen - Kuu heijastaa vahvasti pinnan alla olevaa alitajuntaa, tunne-elämää, persoonallisuutta sekä feminiinisyyttä. Kuu kartallamme kertoo reaktioista, joihin vaikuttavat ehdollistaminen: muisti ja opitut tavat sekä kaavat.

Kuu Neitsyessä

Horoskooppimerkki Neitsyen kuu
Kuu Neitsyessä kuvastaa henkilöä, joka on kielellisesti ja eritoten matemaattisesti lahjakas. Tällä henkilöllä on taipumus työskennellä käytännöllisesti, yksityiskohtia arvostaen ja kätevyys on yksi Kuuneitsyen lahjoja. He omaavat paljon ystäviä, eritoten pikkumatkojen ja auttamisen halunsa vuoksi.
Lähde: "energiakeskus"


Tottahan toki aloin heti suunnitella paikkaa tälle. Tai oikeastaan tiesin jo, mihin haluaisin sen, mutta olisikos se mahdollista. Halusin sängyn vierelle, tottahan toki. Tiedän, että Sussun parantavat energiavoimat ovat todellisia, joten uskon myös tämän mandalan voimaan. Johan tuo kuumekin on laskemassa ja tukkoisuus vähentynyt. ;)


Ihania härpäkkeitä, pehmoisia ja värikkäitä. 


Kotka on yksi minulle tärkeistä eläimistä. Ei niinkään keräilynä, vaan voimaeläimenä. Kotka, kurki ja joutsen. Muita tärkeitä voimaeläimiäni ovat tiikeri ja kameli. Jotenkin sielunsisareni tiesi tämänkin. :)


Siinä se nyt on! Oikealla paikallaan ja kuten näkyy, sopii sisustukseenkin. :) Ok, taulussa on valokuvia, jotka peitin, mutta lähinnä tarkoitin verhoja. 

Kiitos Sussu! <3


Aiemmin olikin tämä tori-versio olemassa. Ostin joskus vuosia sitten Perulaisilta inkkareilta tämän. On se ajan saatossa vienyt painajaiseni vähemmälle. Jospa ne nyt loppuisivat kokonaan. 

Lopuksi vielä vilautan korvakorut, mitkä tein lahjaksi eräälle henkilölle. Toivottavasti tykkää. 
Kommentit

Susanna sanoi…
Ihanaa että osui nappiin! Minuakin hymyillyttää kun tiedän, että sain ilahduttaa. Se on sitä parasta elämässä kun voi ilahduttaa jollain yllärillä toista. Ihan niin kuin sinäkin olet minua yllättänyt ja ilahduttanut. Niinhän se on että hymyä ei voi koskaan kadottaa se palaa aina luoksesi ;) Kaikkea hyvää sinne ja terkkuja Muruselle ;)
IIIHANA. JA IHAN SINUN NÄKÖINEN.
Kyllä Sussu sitten osaa iloisesti yllättää aina. Minulla on oma pöllö tyynyn vieressä ja olen nähnyt pumpiliunia. Sussulla on taikavoimaa

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…