Siirry pääsisältöön

Syypää sun hymyyn, Hetken kappaleen kera

Harmaa, H ja I. Niinpä niin. Inspiration haastaa!-haasteessa teemana. Oletkos jo mukana?
Harmaa voi olla kaunistakin. Katsellessani tekemiänne kortteja, huokailen syvään ihastuksesta. Niin kauniita, niin harmaita.

H ja I ovat aika helppoja kirjaimina, mutta väri tekee haasteen. Näin ainakin itse ajattelen. Harmaa ajatellaan yleensä synkkänä, sumuisena, sateisena pilvenhattarana. Ukkospilvinä taivaan kannella. toisaalta se voisi olla vaikkapa ne omat esimerkkikorttini, eli Harmaasudet tai Intialainen nainen. Harmaahiuksinen vaikkapa. :) Harmaahan on aika kiva valokuvan värikin.

Mieleeni tulevat myös monet muut kauniit asiat, joista yksi on ehdottomasti HYMY! Tahtoisin niin mielelläni olla syypää juuri sinun hymyysi. Ei ehkä juuri samoin ajatelmin, mitä Cheek laulaa, mutta toivoisin, että blogini, Inspiration/Inspis (hahaa! I-kirjain!) antaisi sinulle aihetta hymyyn. Että jokin antamani lahja olisi hymyn arvoinen tai että ystävyyteni saisi sinut hymyilemään edes joskus. Ehkä jokin voitto Inspiksestä hymyilyttäisi tai vaikka vaan se, kun kerron omasta elämästäni. Sellaisesta minä tykkäisin.Tuumasin taas tänä aamuna aamupala-mysliä nauttiessamme, että olemme me vaan niin älyttömän onnekkaita. Meidän ympärillämme olevat ihmiset, lähellä ja kaukana, ovat aivan äärettömän arvokkaita. Olen tästä useasti sanonut ja tulen sanomaankin! Olen ihan oikeasti todella kiitollinen!

On olemassa ihmisiä, jotka ovat ihan aidosti, puhtaasti hyväsydämisiä. He ajattelevat muutakin, kuin vain omaa parastaan, omaa etuaan tai sitä, että mitä väliä, kuinka toisella menee, kunhan itsellä on hyvä olla. Välittäminen, hyvyys, ystävän rakkaus. Vilpitön puhtaus! Ymmärrys! En tiedä, miten sanoa se kaikki, että sanoisin oikein, riittävästi, mitä tunnen ystäviäni kohtaan! Kaukana tai lähellä!
He ovat syypäitä minun hymyyni. Tottakai myös  perheeni on sitä! Perheestäni puheenollen, tänään on aihetta juhlaan. Tai oikeastaan huomenna juhlistamme lapsukaisen suurta etappia elämänsä varrelta. 


Olen nähnyt tuolla Facebookissa ryhmiä, joissa ajatus on alunperin ollut hyvä. Vilpitön. Sitten joku tai jotkut huomaavat tilaisuutensa tulleen ja alkavat häikäilemättömästi käyttää toisia hyväksi. Pyydetään ilmaisia lahjakortteja, tietokoneita, kultaa ja timantteja! Siellä on pyydetty autoa ja toivottavasti leikillään, taloa ja kesämökkiä! Se, kun tuollaista hyväksikäyttöä huomaa, nousee pintaan todellinen kiukku. Heillä ei ole mitään tietoa siitä, mitä oikeasti on elää ilman rahaa tai nähdä nälkää tai olla ilman kotia. Heillä ei ole ollenkaan ymmärrystä siitä, miltä tuntuu olla varaton tai vaikkapa nyt sekään, mitä on tuntea sitä kiitollisuutta, kun joku auttaa sinua hädän hetkellä! Eihän se tietenkään minulta ole pois, jos joku pyytää satasen lahjakorttia merkkivaateliikkeeseen tai vaikka sitten merkkivaatteita muilta ihmisiltä. Silti se kiukuttaa ja poistun ryhmästä. En voi tietää enää, kuka on oikeasti avun tarpeessa. Jos nyt palataan hymyyn, niin hymy tuli huulilleni tänään, kun näin tämän kauniin paketin. En osannut ollenkaan odottaa mitään ja sitten Sussu lähetti tämmöisen paketin minulle. Sussu onkin sielunsisareni ja todella hyvä ystäväni, jonka olen täältä blogimaailmasta löytänyt. Kortissa oli pikaisen paranemisen tervehdys. <3 Kiitos Sussu! 

Tervehdys-viestisi saattoi tulla perille oikeastikin, sillä viime yön sain jo nukutuksi. Toivottavasti ensi yönkin!


Paketin sisällä oli jotain sellaista, mikä sai todellakin hymyn huulilleni! Tänään Sussu on siis syypää hymyyni. :) 


Hurjan ihana mandala-unisieppari, jossa mukana Kuun voima. 

"Länsimaisessa astrologiassa Kuu on aurinkomerkin ja nousevan merkin ohella yksi syntymäkartan tärkeimpiä voimatekijöitä. Se on lähes Auringon veroinen, mutta Kuun vaikutus on hyvin erilainen - Kuu heijastaa vahvasti pinnan alla olevaa alitajuntaa, tunne-elämää, persoonallisuutta sekä feminiinisyyttä. Kuu kartallamme kertoo reaktioista, joihin vaikuttavat ehdollistaminen: muisti ja opitut tavat sekä kaavat.

Kuu Neitsyessä

Horoskooppimerkki Neitsyen kuu
Kuu Neitsyessä kuvastaa henkilöä, joka on kielellisesti ja eritoten matemaattisesti lahjakas. Tällä henkilöllä on taipumus työskennellä käytännöllisesti, yksityiskohtia arvostaen ja kätevyys on yksi Kuuneitsyen lahjoja. He omaavat paljon ystäviä, eritoten pikkumatkojen ja auttamisen halunsa vuoksi.
Lähde: "energiakeskus"


Tottahan toki aloin heti suunnitella paikkaa tälle. Tai oikeastaan tiesin jo, mihin haluaisin sen, mutta olisikos se mahdollista. Halusin sängyn vierelle, tottahan toki. Tiedän, että Sussun parantavat energiavoimat ovat todellisia, joten uskon myös tämän mandalan voimaan. Johan tuo kuumekin on laskemassa ja tukkoisuus vähentynyt. ;)


Ihania härpäkkeitä, pehmoisia ja värikkäitä. 


Kotka on yksi minulle tärkeistä eläimistä. Ei niinkään keräilynä, vaan voimaeläimenä. Kotka, kurki ja joutsen. Muita tärkeitä voimaeläimiäni ovat tiikeri ja kameli. Jotenkin sielunsisareni tiesi tämänkin. :)


Siinä se nyt on! Oikealla paikallaan ja kuten näkyy, sopii sisustukseenkin. :) Ok, taulussa on valokuvia, jotka peitin, mutta lähinnä tarkoitin verhoja. 

Kiitos Sussu! <3


Aiemmin olikin tämä tori-versio olemassa. Ostin joskus vuosia sitten Perulaisilta inkkareilta tämän. On se ajan saatossa vienyt painajaiseni vähemmälle. Jospa ne nyt loppuisivat kokonaan. 

Lopuksi vielä vilautan korvakorut, mitkä tein lahjaksi eräälle henkilölle. Toivottavasti tykkää. 
Kommentit

Susanna sanoi…
Ihanaa että osui nappiin! Minuakin hymyillyttää kun tiedän, että sain ilahduttaa. Se on sitä parasta elämässä kun voi ilahduttaa jollain yllärillä toista. Ihan niin kuin sinäkin olet minua yllättänyt ja ilahduttanut. Niinhän se on että hymyä ei voi koskaan kadottaa se palaa aina luoksesi ;) Kaikkea hyvää sinne ja terkkuja Muruselle ;)
IIIHANA. JA IHAN SINUN NÄKÖINEN.
Kyllä Sussu sitten osaa iloisesti yllättää aina. Minulla on oma pöllö tyynyn vieressä ja olen nähnyt pumpiliunia. Sussulla on taikavoimaa

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.