Hyvää tuulta ja mieltä menneen Vilin päivän kunniaksi

Nyt on ihan pakko hehkuttaa! Ihan pakko! Minähän lupasin jotain suurta ja mahtavaa, joten lupaus on pidettävä. Mutta sitä ennen hieman taustatietoa, mistä kaikki on saanut alkunsa.

Sinä varmasti tiedät, että me jokainen olemme "vain ja ainoastaan" ihmisiä. tuntevia, ajattelevia, kokevia ihmisiä. Itsekin olen kertonut teille suruistani ja murheistani, mutta myös hehkuttanut iloani ja onneani. Eikös totta?! Joskus kuulee sanottavan, että eihän kukaan ole niin onnellinen ja positiivinen ja iloinen, mitä antaa ymmärtää. Mietin, miksi edes sellaista pitää pohtia? Hyvänen aika! Ei tietenkään kukaan ole pelkkää iloa ja naurua ja pinkkiä!

Minun periaatteitani on mm se että etsin kaunista ja hyvää ympärilleni. Ajattelen kauniita asioita ja yritän tuoda muillekin sitä esille. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin aina iloinen ja aina naama heppakengällä. Ei tietenkään! Minun elämässäni on paljon ikäviä asioita, kuten kipua, varattomuutta, ahdinkoa, ahdistusta ja surua. Olen itse sairas ja menettänyt mahdollisuuteni hankkia toimeentuloni ja lapsenikin on sairas ja tarvitsee jatkuvan tuen elämässään. Meillä siis vain Murunen on terve, mutta tässä kohtaa purskahtaisimme jo molemmat nauramaan, sillä se on tapamme selvitä. Huumori. Haluanko kuitenkaan rypeä itsesäälissä, surra joka ikinen hetki, pelätä tulevaa tai märehtiä suureen ääneen kuinka epäoikeudenmukainen maailma onkaan?! Jokainen ihan varmasti tietää, jos on elämääni sivusta seurannut, ettei elämämme todellakaan ole hyvää ja hienoa ja ihanaa! Haluanko kuitenkin etsiä ne asiat joiden avulla jaksamme?! Vai jäädä vatvomaan niitä huonoja asioita!? Menetänkö elämisenilon ja -halun vai taistelenko sen eteen, että olisi edes hitusen hyvää?! Tuonko julki kaiken aikaa sitä loskaa vai mielummin sitä kaunista ja hyvää!? Miettikääs nyt sitä!


Tästä sainkin aasinsillan lähteä seikkailemaan kauniin pinkin pilvenhattaraisen päällä maailmalle. Katselemaan kaunista ja hyvää. Löytämään hyvän mielen. aikani huhuillen ja ympärilleni katsellen löysinkin etsimäni ja pysähdyin tutkimaan sitä tarkemmin. 

Nimittäin astuin ovesta sisään "HYVÄN TUULEN PUOTIIN".
Kaikki kuvat tässä bloggauksessa ovat tästä puodista lainattuja! Jokaisen kuvan tuotteet löytyvät Hyvän tuulen puodista!

Katselin ympärilleni täällä verkkopuodissa ja ihastelin tunnelmaa. Sitä harmoonisuutta, miellyttävyyttä ja kauneutta, mikä laskeutui eteeni. Aloin tutkimaan puodin antimia tarkemmin. 

Ihan ensimmäisten joukossa eteeni tupsahtivat jo kauan unelmoimani tikaspuut. 

Joskus ne vielä tulevat olemaan sisustuksessamme. Joko tällaiset tavalliset valkoiset tai sitten ne, mihin saa kukkaruukut laitettua "kyytiin". Eikä hintakaan näille olisi paha. Alle 40 euroa. ai jai..

Tuskin maltoin irrottaa katsettani noista tikaspuista, mutta pakkohan se oli, sillä silmäkulmaani tupsahti jotain houkuttelevaa ja kaunista toisaaltakin. 


Upeita erilaisia ja tyylikkäitä suihkuverhoja roikkui kauniisti esillä. Olipas vaikea valita yksi ja ainoa, mikä olisi eniten minun makuuni kaikista ihanuuksista! 

Jokin kevyt kosketus tuntui ihollani ja kun käännyin hieman, huomasin taivaallisen upeat enkelinsiivet siinä edessäni! Tämä olisi ihan pakko saada! Ja hinta alle 20 euroa! Mullahan on kohta täydet kympit synttärit, joten liekkö synttäritoivelista tehtävä vielä tässäkin iässä? ;D


"Hyvän tuulen puoti" on täynnä ihania sisustustarvikkeita tekstiileistä astioihin, koristeista huonekaluihin. Löydät saippuat ja saunatarvikkeetkin saman katon alta! Ihana paikka!
Kaiken lisäksi asiakaspalvelu on miellyttävää ja asiallista. Mielestäni asiakaspalvelulla on suurimpia tehtäviä kauppojen miellyttävyydellä. En todellakaan palaisi takaisin sellaiseen, missä nyrpisteltäisiin asiakkaille. Täällä sellaista ei todellakaan tunne kohtaavansa. POINTSIT PUOTIIN ja etenkin Piialle!Meillähän teetä kuluu ja teet ovat tätä nykyä lasivitriinissä, joten on erittäin tärkeää, että teepussit ovat kauniisti esillä, eikä hujan hajan ja sikin sokin, vinksin vonksin. Meillä kun ei asuta Huvikummussa, vaikka kaksi Pitkätossuista Peppiä täällä asustaakin. Minun Neitsyt-luonteellani teepussienkin pitää olla kondiksessa. :D :D Siispä tämä rasia päätyy piakkoin meille! Tähän saamme mahdutettua joko kofeiinittomat tai kofeiinilliset pussit kauniisti sinne lasin taakse. IHANA! Niin minua! Niin upea! Niin täydellisen ihanaisen unelma! Ja kiitos tästä kuuluu ihan yksistään Hyvän tuulen puodille, joka lahjoitti tämän kaunottaren meille! Voitteko kuvitella!!!!

Tässä nyt on vain murto-osa kaikista ihanuuksista, mitä tuolta puodista löytyi. Ollappa varaa, niin tulisi niin iso tilaus, ettei postipoika voisi edes kantaa ovesta sisään koko lastia kerralla. :D 

Hyvän tuulen puoti on rakkaudella perustettu vuoden 2010 alusta Porin K-raudan tiloihin. Puoti on n. 100neliön tila pullollaan mitä ihanimpia tuotteita. 2011 puoti rekisteröitiin ja perustettiin myös verkkokauppa. Tämä on mahdollistanut myös minun asioimiseni tässä kyseisessä puodissa. Samaten sinunkin!


Nyt toivonkin, että kipittäisit tutustumaan hyvän tuulen puodin verkkokauppaan ja etsisit koko valikoimasta sen sinun suosikkituotteesi! Toki saat kertoa useammankin halutessasi. 
Lisäksi olisin erittäin ilahtunut, jos kävisit Facebookissakin "Tykkäämässä" hyvän tuulen puodista. 
Tämä jo yksistään siksi, että todellakin itsekin tykkään ihanista asioista, joihin tämä puoti lukeutuu, mutta myös siksi, että nyt se tärähtää, nimittäin Inspirationin kaikkien aikojen arvokkain arvonta! 

Palkinnon sponsoroi kukas muukaan, kuin Hyvän tuulen puoti!

Kerron ensin, kuinka voit osallistua:
Sinulla on mahdollisuus saada 2 arpaa. Tällä kertaa osallistua voi VAIN Inspirationin viralliset lukijat tai lukijaksi nyt klikkaavat.

1 ARPA:
*Olet Inspirationin lukija
*Käyt "Hyvän tuulen puodin" verkkokaupassa ja etsit suosikkituotteesi
*Kommentoit tähän bloggaukseen kommenttilaatikkoon seuraavat asiat:
-suosikkituotteesi
-nimimerkkisi (anonyymi ei ole nimimerkki)
-blogisi tai sähköpostiosoitteesi
-Osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla

*Lisäksi julkaiset blogissasi tämän alla olevan kuvan ja linkin blogiini2 ARPAA:
*Olet Inspirationin lukija

*Käyt "Hyvän tuulen puodin" verkkokaupassa ja etsit suosikkituotteesi

*Kommentoit tähän bloggaukseen kommenttilaatikkoon seuraavat asiat:
-suosikkituotteesi
-nimimerkkisi (anonyymi ei ole nimimerkki)
-blogisi tai sähköpostiosoitteesi
-Osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla

*Lisäksi julkaiset blogissasi tämän alla olevan kuvan ja linkin blogiini


JA 

*Käyt tykkäämässä Facebookissa "Hyvän tuulen puodista"


Ja mitäpä sitten on luvassa yhdelle onnekkaalle voittajalle?

No pistetäänpä Hyvän tuulen puotiin 20 euron lahjakortti palkinnoksi! 

Arvonta-aikaa on huhtikuun loppuun asti! 
Arvonta suoritetaan 30.4.2014 mennessä oikein osallistuneiden kesken 1.5.2014 ja otan voittajaan yhteyttä sillä osoitteella, minkä kommenttilaatikkoon jätät. 


Onnea jokaiselle tasapuolisesti arvontaan!

Kommentit

kaija sanoi…
suosikkituote: Fleecehuopa tähtikuvio
kaimasi1 at luukku.com
ja niin yksi arpa riittää
Katja sanoi…
Oi, kiva arvonta!

Seinähylly Eva miellytti silmääni kovasti Hyvän tuulen puodissa.

Kahdella arvalla mukana.

Terveisin Katja
murmeli2006@hotmail.com
minna sanoi…
2 arpaa ja keittiöpuolelta kannellinen lasi astia (kakkukupu)

minna-1968@hotmail.com
Hmm vaikea valinta. Tauluista löytyi upeita maatuskoja puodista. Minähän olen tietenkin suuri fanisi ja lukijasi joten mukaan tietenkin arvontaan.
Tietenkin linkitän myös blogiini
Riina sanoi…
Paljon oli ihania juttuja, mutta tämä näin äkkiseltään iski silmääni. Upea !

http://www.hyvantuulenpuoti.fi/night-line-p-3982.html

Kahdella arvalla mukana !
Anonyymi sanoi…
2 arpaa tuo lemmikin koti,aaivan ihana :) hih
Susanna sanoi…
Kiva putiikki. Minäpäs olisin mukana yhdellä arvalla. Löysin suosikkituotteen joka on halpa ja hauska ja siitä menee hyväntekeväisyyteen pieni osuus, nimittäin ilmanraikastin mansikka, joka on kuin wunderbaum, mutta Kekkosen naamalla ;) Huikee!
Tuikku sanoi…
minäkin mukaan kahdella arvalla:) suosikkituotteeni:Seinähylly Eva
ja oli paljon ihania muitakin mm.sisustustarrat.
tuikunkortit@outlook.com
maruska sanoi…
suosikkituote: Fleecehuopa tähtikuvio
mariestrange(at)hotmail.com
yksi arpa.
Kiki sanoi…
Yhdellä arvalla mukana ja suosikki on kaksi metriä liitutaulutarraa, oi oi siitä tulisi tosi monen vanhan hillopurkin kylkeen tarroja :)
Tiikeriankka sanoi…
Ehdottomasti oma suosikki oli "Suihkuverho musta" eli suihkuverho jossa oli valkoisia tähtiä mustalla pohjalla! Meidän kylppäri on musta-valkoinen ja olen etsinyt sinne kokonaan mustavalkoista suihkuverhoa edellisen pääkalloverhon tilalle... Siinä se nyt olisi...
Nimimerkki on jo tutuksi tullut Tiikeriankka ja sähköposti on ankka.ansu@gmail.com, yksi arpa tuli tällä kertaa hankittua :)
Hukkakukka sanoi…
Suosikkituotteeksi löytyi heti tämä:
http://somanyinspiration.blogspot.fi/2014/04/hyvaa-tuulta-ja-mielta-menneen-vilin.html


Kävin kyllä tykkämässä fb-sivuista!
Yhdellä arvalla olen mukana.
sopeutuja(at)hotmail.com
Tuula sanoi…
Yhdellä arvalla (lukija+ mainos tulee+ suosikkituote) Suosikkituotteeni on tämä
http://www.hyvantuulenpuoti.fi/paperiteline-bills-p-4843.html

Ja tuon antaisin lahjaksi isännälle, jolla on AINA laskut myöhässä!

tuputus @ luukku . com
Unknown sanoi…
Suosikkituotteeni (yksi monista) on tämä taloupaperiteline: http://www.hyvantuulenpuoti.fi/talouspaperiteline-p-346.html

Hyväntuulenpuoti on tosiaan aivan ihastuttava liike, täynnä kaikkea mitä olisi "pakk" saada :D

Luen nimellä Sanna P.
kaljukeiju@gmail.com
ja yksi arpa kiitos ^_^
Peace sanoi…
Olipa mukava uusi tuttavuus tuo puoti. Paljon kaikkea kivaa, mutta yksi suosikkituotteeni oli tämä http://www.hyvantuulenpuoti.fi/ikkunakalvo-ella-ceasar-48x120-p-1981.html

Arvalla mukana

pauleceb(at)gmail.com
Anonyymi sanoi…
Istuintyyny Ruusut olisi hieno lastenhuoneeseen. Muitakin hienoja juttuja siellä oli, mutta tuo pisti heti silmään. Mukana kahdella arvalla, luen nimellä sikurina.
s.kansakoski(at)luukku.com
Titteli Tuure sanoi…
Yhdellä arvalla mukana.

Suosikkituotteeni on musta sermi, sille olisi tarvetta.

Titteli Tuure, isontalonpoikii@gmail.com
Unknown sanoi…
Suosikkituote Sisustusarkku tähti.
Tee Koo
teekoo81(at)gmail.com
1 arpa
Galadriel sanoi…
Yhdellä arvalla osallistun, kun minulla ei ole blogia. Ihania tuotteita koko putiikki täynnä. Johtoi-jatkojohtoa olen pitkään ihastellut, sammaleen värisenä kiva ja karkin myös.

johannamapy@gmail.com
Neo sanoi…
http://www.hyvantuulenpuoti.fi/metallirasia-thti-kokoja-p-4692.html

Neo, matruskaja at gmail.com
Yksi arpa!
Vilimarika sanoi…
Arvonta päättynyt! Suoritan arvonnan!