Siirry pääsisältöön

Atc-vaihtoa

Tässä kuussa olen pyytänyt teitä tekemään harmaita atc-kortteja H:lla ja I:llä. Kävin Heenun korttejakin katsomassa ja RAKASTUIN hänen tekemäänsä I-korttiin! Se oli ihan pakko saada! Onnekseni Heenu lupautuikin vaihtamaan kortin kanssani ja nyt se on minulla! JEEEE! 


Ja kaiken lisäksi teimme pikku-diilin. ;) Sen lisäksi, että tämä ihanainen namunen on minulla, se on myös pian Inspirationin uusi bloginappi! Eikö olekin mahtavaa! 

Kiitos Heenu ihanuudesta! 


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…