Pääsiäisherkkuja ja kukkakoru


Pääsiäinen ilman kukkia on kuin jalat ilman sukkia... Ehhehe. ihan oma sanontani ja sen kyllä huomaa. :D
Tosi asiassa varsinaisesti pääsiäiskukkia meille ei ostettu, koska halusimme ne rahat laittaa vaikkapa pääsiäisen perinneruokiin. Kukkia ja viherkasveja meillä on jo ennestään. Myös pitempään jo ollut kaunis keltainen Tulilatva. Se olkoon myös pääsiäisen kukkamme. :)

Ja mitä paljaisiin jalkoihin tulee, niin mikä sen mukavempaa, kuin tallustella paljain varpain?! No ok, villasukka-varpaat. :D Kesäisin sukkia en ihan helpolla jalkaani laita, mutta kyllä sitä kylmemmillä keleillä ja nukkuessakin on omat unisukat. 

Pääsiäiskukka tuli tehtyä ihan itse ja tyytyväinen olen. Toivottavasti tuo yläkuvan kukkanen miellyttää myös sen tilaajaa. Toiveitaan kuuntelin ja tein värikkään, runsaan ja ison hiuskoristekukkasen organzanauhoilla. Itseasiassa olen vastaavanlaisen tehnyt aiemminkin ja siitä se ajatuskin lähti tilaajalle. "Täällä" aiempi kukkanen.


Sitten muistikirjahaasteen satoa purkamaan. Toissapäivänä kaipailtiin jotain kartalla selitettyä. Karttaa ei löytynyt leikeltäväksi, joten tein jonkinlaisen kartan vai olisiko sittenkin pelilauta, piirtämällä.

Asian ydin lyhyesti on:
Kulje onneasi kohti. Älä seiso paikoillasi.
Loput loruiluni jätän kirjoittamatta tähän. Näkyy ne kuvasta ja jollei, muistikirjani saaja saa lukea kaikessa rauhassa. :)

WHAT?! 

Juuri niin! Olen jo tovin aikaa tiennyt, ettei tämä muistikirja jää minulle, vaan se matkaa jollekulle teistä. ;) Kuka saa, kuka saa... Se jää nähtäväksi. 


Eilispäivän haaste kuului: sottaa sivu.
Ja minähän sottasin. 
Kirjoitin ensin liudan sanoja, jotka syövät sielua ihmispoloisilta. Sitten sottasin ne kaikki. Hyi pois!




Pääsiäisen perinteisiin herkkuihin kuuluvat suklaamunat ja pasha. Riittää, että saa maistella niitä. Tarpeetonta korikaupalla olla suklaamunia. Minä kokeilin ekaa kertaa minttusuklaan makuista suklaamunaa. Ihmeissäni tosin olin, miten se voi maksaa enemmän kuin Kinder. Mielestäni Kinder on parempaa ja laadukkaampaa. Kuin myös lelut sisällä. No mutta minttusuklaa on myös namia ja niinpä tätä piti kokeilla. Todellakin maistuu siltä, miltä piti!


Olisipa ollut ihana nähdä ruskean suklaakuoren alla mintun vihreäksi värjätty valkosuklaa vaikkapa. Mutta eipä tuosta ulkoisesti tietäisi, mistä on kyse. Ei haittaa. 


Pölkyn päällä kiihdyttelevä Orkku pääsee suihkimaan muiden lelujen sekaan. ;)
Niin, kyllä meillä leluja on! Pieniä ja isoja. Eilen viimeksi kävi kummipoika leikkimässä pikkuautoilla, formuloilla, ötököillä, pimeässä hohtavilla leluilla, Pokemoneilla jne jne. Ja yksi hauskimmista löydöistä hänestä oli myös Smurffiina-pehmolelu, mikä löytyi kylppäristä. :)

Pitkä perjantai ilman Salkkareita... Hmm... pitkä! Alamme tutkailemaan digiboxin sisältöä tallenne-listalta. Tänään huilailen. Eilen oli taas niin väsy ilta, kun ensin kuului muutaman kerran "loksahdus" alaselästä, sitten poksahti kovempaa ja viilsi niin lujaa, että alavartalon läpi hyökyi jokin aaltomainen tunne ja sen jälkeen tulikin itku kivusta. Tälle iltaa en sitä samaa halua.

Huomenna voisi lähteä seikkailemaan maailmalle. Muutama geokätkö tuolta kauempaa pitäjiltä. Niin ja teinhän minä aamulla Sitruunapannacottaa jäähtymään, joten huomenna herkutellaan sillä. :)

Nauttikaahan tekin pääsiäisestä, joko sen oikean sanoman vuoksi piakkoin tai sitten ihan muista syistä.

Kommentit

Tuula sanoi…
Minttusuklaamuna, kuulostaa aikuiseen makuun tehdyltä. (hyvältä) Spedelle ostin kaksi kinderiä ja kaksi sai virpomapalkkaa. Vielä on kaksi nauttimatta (säde sai virpomapalkkaa myös, mangososepurkin ;) )