Siirry pääsisältöön

Naistenpäivän kunniaksi

Se on naistenpäivä kääntynyt iltaan jo. Minä se vaan olen ollut muissa puuhissa päivän. Vasta iltasella kone avautui ja vielä kerkeän teille antaa naistenpäivän tervehdykseni. Hyvää naistenpäivää jokaiselle naiselle! 

Te kaikki olette tämän päivän sankareita. Me olemme!


Kuinka naista voisi hemmotella? Muutamia vinkkejä ajattelin koota yhteen. Olkoon se sitten vinkkaus miehille tai ideoita itsellesi, naiselle, joka ei just nyt keksinyt, miten itseään hemmotella tai vaikka sitten lahjaideapula synttärisankareille tms. Pääasia, että ideoita on ja vinkkejä.


Naiset tykkäävät lukea! Olkoon se kirja tai lehti. Kirja ovat sellaisia luettavia, mitkä vaativat aikaa ja rauhallista aikaa nimenomaan. Lehteä voi selailla pikkuhiljaakin vaikka kahvia juodessa, sohvalla tai vessareissullakin. Lehti siis olisi nyt ihan sopivin kiireisellekin naiselle. 

Mutta mikä lehti olisi oikea sille tietylle naiselle? 
Selvitäppäs ensin, mitä hänelle tulee jo!
Tai tiedätkö, lukeeko irtonumeroita jostakin?

Kovin räväkkä neitokainen ei välttämättä innostu kodin sisustuslehdistä, jolloin tyyliin voisi sopia vaikkapa jokin autolehti tai matkalehti. Nuoret tyttöset lukevat nuorten naisten lehtiä ja iäkkäimmillekin on oma lehtimaailmansa. Monesti lehtien kannesta jo saa käsityksen siitä, kenelle se on suunnattu. 
Jollet ole varma, selaa sitä!

Harrastelehdet, ristikkolehdet, juorulehdet... Kaikkea löytyy! Irtonumerot ovat usein tarjouksessa, jolloin lahjaksi tai itselle voi ostaa vaikka useammankin kerralla. 

Jos itseäsi ajattelet hemmotella, eikä rahaa ole lehtiin, suosittelen kirjaston lukusalia. 
Kestotilaukset tai yleensäkin tilaukset ovat niille, joila on jo käsitys siitä, mitä lehteä haluavat tilata ja lukea jokaisen numeron. tilaus on yleensä edullisempi kuin irtomyyntiostelut. 

Jos et ole ihan varma, tai haluat vaihdella lehtien välillä, silloin parempi on pysytellä irtonumeroissa.

"lehtitarjoukset"


Naiset rakastavat kaikkea pientä, kaunista ja kimaltelevaa. Hajuvesien osto vaan tahtoo olla haasteellista tuntematta toisen mieltymyksia, joten suosittelen joko selvittämään tarkan merkin, mitä hajuvettä pitää olla tai sitten unohtamaan hajuvedet kauppaan. 

Pientä ja kaunista voi olla muutkin. Vaikkapa korut, meikit, muu kosmetiikka tai ihan oheistarvikkeet.
Miksikäs et laittaisi meikkipussia, peili, siveltimiä, hiuskoristeita... pakettiin?!

Tai vaikkapa lahjakortti kauneudenhoitopalveluihin!
Kuka nainen voisikaan vastustaa kasvohoitoa, kampaajaa tai käsihoitoa, jos se on ilmaista!?

Kaunis paketti kauniille esineelle lisää lahjan arvoa. Myyjät paketoivat mielellään tuotteet kun pyydät heiltä paketointi apua.
Itse tein rannekorun itselleni. Olkoon se naistenpäivälahja minulle. Muruselle hain kaupasta pienen paketin myöskin. Vaatepuolelle mentiin. :) 

Vaatteet ovat myös sellaisia, mitä on vaikea ostaa toiselle. Kokolappu ei välttämättä kerro totuutta. Onko malli sopiva? Entä väri, materiaali, toimivuus, mukavuus, kestävyys, pesuohjeet... Sopiiko se väri edes lahjan saajalle!? vaatteiden kanssa saa olla tarkkana!

Enemmän suosin tässäkin asiassa lahjakorttia tai sitä, että vie naisen kauppaan ja pyytää valitsemaan mieleisensä vaatteen. Kenkienkin on sovittava täydellisesti jalkaan. 

Vaateosastolta löytyy kuitenkin käsilaukkuja, huiveja, hanskoja, hattuja, sukkia, ... Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta. 
Kyllä se sama pätee naiseenkin. 
Naiselle ilo ja helpotus, juhlavaakin, on se, ettei tarvitse laittaa ruokaa. Valmis ateria tai edes jokin pikkupurtava on aivan ihanaa!

Naisen tyylistä riippuen tarjolla on laidasta laitaan vaihtoehtoja. Voisiko ajatella eksoottista ravintolaa, jotain take away-paikkaa vai kenties kahvila, josta jokin ihana herkku kahvin kanssa. Tai ihan sekin, että kotona töiden jälkeen odottaa valmis ruoka vaimoa!


Muutama vinkki vielä loppuun ja sitten oikein hyvää naistenpäivää kaikille!

Kukkia, suklaakonvehteja, leffaliput, alusvaatteita, korupuu, ...

Lahjaksi jokin keittiöväline ei oikein imartele. Niitä voi ostella sitten muina hetkinä. ;)

Kommentit

Tuula sanoi…
Ikimuistettavin naistenpäivä "lahja" minulla on se, kun sain silloisen avopuolisoni käväisseen "muualla"...
Mukavampia on vaikka isäni tänään tuoma ruusu ja se, että isäntä soitti ja kyseli mitö ruokaa illalla tehtäisi (myöhään) oli ostanut pullon viiniä tykö.
Katja sanoi…
Tämä postaus pitäisi julkaista äitienpäivän ja joulun aikaan jossain valtamediassa.;O) Ei kuuluis sitä ainaista: sulle on niin vaikea ostaa lahjaa.
ViliMarika sanoi…
Katja, hyvä idea. :)

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…