Siirry pääsisältöön

itää ne!


Idättäminen lähti käyntiin oikein hienosti. Itujen kasvu on ollut valtaisaa ja saamme täällä popsia tuoreita, maukkaita ituja. Nam nam.
En todellakaan uskonut, että Tiimarin poistokorin itulaatikot oikeasti toimisivat.
Olin väärässä!


Tuossapa kuva kasvovedestä, jonka voitin vastikää. En todellakaan tiennyt voitosta mitään ennenkuin sain kirjeen ja tuon kasvoveden kotiin! JEE! Tarpeeseen tuli.


Meillä oli tänään ruokailuvieraita. Ihania kukkasia tuli, matskujakin hieman askarteluun ja sen sellaista. Jälkkäriksi tarjottiin kahvin kera sitruuna-rahkakääretorttua. Ai että olikin hyvää! Pitäisikö kuva laittaa? Ohjeen kera? :)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…