Siirry pääsisältöön

OHJE: Lukijan blogger

Minusta on kätevää se, että kun on jonkun blogin lukija, siitä tulee tuonne bloggerin aloitussivulle se uusi päivitys automaattisesti. Sitten kun siellä on aamusella  kaikista blogeista uudet päivitykset samalla sivulla, ei tarvitse sinkoilla blogista toiseen katsomaan, onko uusia päivityksiä vai ei. Samalla näkee ekan kuvan ja voi valita, lukeeko tuon postauksen vai ei. Mulla ei ainakaan ole aikaa seikkailla blogista toiseen vain katsoakseni, onko siellä mitä uutta vai eikö ole. Kuitenkin tavalla tai toisella seuraamiani blogeja on satoja! Mutta tämähän toimii vain niissä, joissa voi olla virallisesti lukijana.
Laitan näytille kuvan tästä mitä tarkoitin. Lukuluettelosta siis.


Tuossa olen hieman tietoturvasyistä muokannut nimiä yms mutta idea varmasti tulee selväksi. Eli tuo sivu, joka meillä kaikilla on bloggerin bloggaajilla, niin siinä näkyy vasemmalla lista KAIKISTA bloggerin blogeista, joita luen! voin siis halutessani klikata sieltä tietyn blogin nimeä ja näin tuolle samalle sivulle aukeaa vain sen tietyn blogin KAIKKI uusimmat postaukset. Olkoon ne sitten tänään, viime viikolla tai vuosi sitten tehtyjä. Tai jos harvoin bloggaa, voi olla kaikkea tuota edellä mainittua. Siinä näen siis, onko kenties juuri häneltä jokin postaus jäänyt lukematta.

Palataan tuohon kuvaan. KAIKKI BLOGIT-kohdassa, jossa kuvassa näkyy blogi 1 ja blogi 2 esimerkkinä. Siinä näkyy KAIKKIEN lukemieni ja lukijana olemieni blogien UUSIMMAT päivitykset. Voin selata tätä listaa niin paljon taaksepäin, kuin tahdon. Itse selaan aina siihen saakka, mihin viimeksi jäin, eli päivittäin selatessani voin palata vaikka eilisiltaan, jolloin luin blogi 7:n uusimman päivityksen. Samalla tuossa näkyy blogin nimen ja bloggaajan nimen lisäksi kelloaika, jolloin tuo kyseinen postaus on tehty. Siinä näkyy postauksen eka kuva ja postauksen alusta tekstipätkä. Otsikkokin tietenkin. voin siis miettiä jo tuossa vaiheessa, haluanko lukea Blogi 4:stä Bloggaaja Mönnin  kello 07:58 ilmestyneen postauksen, jossa kuvana polkupyörä ja teksti alkaa sanoin: Ostan tällaisen polkupyörän. Tarjoa..... 

Todennäköisesti en lue tuota, vaan jatkan listan selaamista seuraavaan "mainokseen", jossa Blogi 5, bloggaaja Manninen kirjoitti kello 8:56 ilmestyneen postauksen, jossa kuva kortista ja otsikkona TEIN TÄLLASEN. teksti alkaa näin: Tein tällasen kortin. Käytin materiaaleina Distress Inkiä, pitsiä ja ....

Hmm... Kiinnostaa, joten menen lukemaan tarkemmin juuri tuon postauksen tai kenties koko bloggaajan blogin.

Vastaavasti ne blogit, joissa ei ole mahdollisuutta liittyä lukijaksi, ovat vain listana jossakin blogini perukoilla. En näe yhtikäs yhtään postausta, ellen vartavasten mene katsomaan sinne blogiin. Jaksanko tätä joka päivä sadoille blogeille?! En. Toki voisin linkittää kaikki sadat blogit blogiini etusivulle ja sieltä vilkuilla, onko tullut uusia postauksia, mutta kyllähän se sellainen linkitys olisi karseeta katsella blogissa. Hirvittävän pitkä lista linkkejä, joista joku päivittää joka tunti uuden ja joku kerran kuussa. Menikö joku postaus ohi siksi, etten kerennyt nähdä sitä kun jo tuli uusi linkitys tai menikö joku blogi ohi selatessani satoja linkkejä ja epähuomiossa siellä kerran kuussa päivittäneiden seassa olikin yksi uudempikin? Hmm... Tätä varten tuo ekana esittelemäni listaus on todella kätevä! Yksikään postaus ei mene sivu suun! Saman blogin uusimmat postaukset siis näkyvät samassa listassa. Eli tuo kuvan Blogi 1, blogi 2... lista voisi olla vaikkapa tällainen: 

Blogi 1: Korttikuva + teksti kirjoitettu 14:56
Blogi 2: pakkauskuva + teksti kirjoitettu 9:46
Blogi 3: kissakuva + teksti kirjoitettu 9:45
blogi 2: koirakuva+ teksti kirjoitettu 8:12
blogi 2: Korttikuva+ teksti kirjoitettu 7:10
blogi 4: kortti + teksti kirjoitettu 7:09

Ja tosiaankin voin kelata taaksepäin listaa vaikka eiliseen, edelliseen viikkoon, vuosi taaksepäin....

siksikin jo minulla on tuo paikka, josta voi liittyä viralliseksi lukijakseni. Haluan antaa teille mahdollisuuden lukea blogiani helpommin ja pitää bloginne "siistinä", selkeänä. Lisäksi haluan tietää, mistä löydän sinut, jos haluan tulla blogissasi käymään. Profiilissasihan voi näkyä halutessasi oleellista asiaa, eli vaikka kaikki 3 blogiasi ja/tai sähköpostiosoitteesi. Kaikki tällainen oleellinen atc-vaihtojakin ajatellen yhden klikkauksen päässä.

Kiitos kun jaksoit lukea!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…