Siirry pääsisältöön

top 10 Inspiration

Muistikirjan sivulle tuli tänään top 10 valitsemastani aiheesta. Olisihan niitä aiheita vaikka ja mitä! Voisin kertoa 10 suosikkikirjaani, leffaa, matkahaavetta. Voisin kertoa ruokia, juomia, lempparivaatteita. Mikä jottei vaikkapa blogeja tai lasten nimiä...
Valintani oli kuitenkin Inspiration top 10.

Se tarkoittaa niitä 10 asiaa, jotka innottavat minua eniten askartelemaan. Saamaan ideoita ja ajatuksia uusiin kortteihin, decoiluihin, koruihin tai vaikkapa runoihin!

Oli todella vaikeaa napata listalle vain 10 innottajaa. Voisinhan sanoa lisäksi perheeni, eläimet, eri maut ja tuoksut, yms yms.

Valintani oli nyt kuitenkin nämä 10 Inspiraation lähdettä:


värit: yksittäiset sävyin tai yhdisteet.
(Värien yhdistely tai yksittäinen väri saa toisinaan mieleeni piirtymään valmiin kortin)

Luonto: Luonnon oma taide. Valo. värit. Ilo.
(Luonnon kauneus ja ilottelu sekä luonnon omat värisävyt innostavat. Ajatelkaapa vaikka autolla tai veneellä kulkiessanne kun katsotte kaukaisuuteen ja näette metsää, puita. Kuinka paljon erilaisia vihreän sävyjä! Ne paperille, kortiksi!WAUDE!)

Kaupat: Ikkunaostokset, tuotteet, asettelut, mainokset...
(Jokaisella kauppareissulla katselen hyllyjen väliin. Astioita, lehtihyllyjä, vaatteita, meikkejä... Ja ikkunoita, pöydille asetteluja... Tai netissä erilaisia tuotteita. Niistä saan ideoita. Jos tuon vaatteen värit ja tuon meikin kimalle yhdessä kortilla... Lisättynä tuon asetelman muoto...

Mielikuvitus: Suljen silmät, uneksin, Näin saan silmiin unelmien kortin.
(Olen useamman kerran nähnyt unta korteista. Sitten teen ne aamulla. Ja mielikuvamatkoillani askartelun saloihin. Niistä syntyy kauniita luomuksia).

Blogit: Ihan oma maailma. Haasteita ja hauskuutta.
(Bloggarit laittavat esille ideoita, kortteja, koruja, runoja, tauluja... Kertovat tapahtumia, iloja ja suruja... Kukkasia ja maaseutua, maailman matkoja ja mitä tahansa. Niistä saan ideoita, vinkkejä, ohjeita...)

Lehdet & Kirjat: Kuvakirjat, luettavat. Lehdet, kaikki viikon sanomat. Harraste ja muut. 
(Katselen kuvia, luen tarinoita, bongaan leikeltäviä asioita... Harrastekirjoissa suoraan ohjeita, mutta muissakin kirjoissa ja lehdissä on ihan oma juttunsa).

Kuosit: astioiden ja vaatteiden, koriste-esineiden ja makeisten jne.
(Kukkamekko. Villikissa. maalaisromanttinen kulho. siinä esimerkkejä, joista heti herää into saada toteuttaa kuosien sinfonia kortissa).

Taide: taulut, laulut, musiikki.
(Kuuntelen lauluista sanoja, musiikin annan viedä mukanaan. Taulut ja taide-esineet kertovat omaa tarinaa. Voinko ja osaanko kuvittaa korttiin sen tunnelman? Tai runoilla? Koruilla? )

Materiaalit: Kun saan käteeni teipit, kuviot tai stanssit. Paperit, kuvat tai koristeet.
(Niistä saan hetkessä ideoita! Tästä on tehtävä jotakin! Ja tuostakin! Yhdessä!)

Korut ja kortit: Valmiit tuotteet tai puolivalmiit.
(Toisten tekemät kortit, atc:t tai vaikka kaulakorut herättävät inspiraation minussa ja kohta on yhdistetty kortti, atc ja koru yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi atc-kortista värit, korusta helmien muodot ja kuviot, kortista materiaalit...)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…