top 10 Inspiration

Muistikirjan sivulle tuli tänään top 10 valitsemastani aiheesta. Olisihan niitä aiheita vaikka ja mitä! Voisin kertoa 10 suosikkikirjaani, leffaa, matkahaavetta. Voisin kertoa ruokia, juomia, lempparivaatteita. Mikä jottei vaikkapa blogeja tai lasten nimiä...
Valintani oli kuitenkin Inspiration top 10.

Se tarkoittaa niitä 10 asiaa, jotka innottavat minua eniten askartelemaan. Saamaan ideoita ja ajatuksia uusiin kortteihin, decoiluihin, koruihin tai vaikkapa runoihin!

Oli todella vaikeaa napata listalle vain 10 innottajaa. Voisinhan sanoa lisäksi perheeni, eläimet, eri maut ja tuoksut, yms yms.

Valintani oli nyt kuitenkin nämä 10 Inspiraation lähdettä:


värit: yksittäiset sävyin tai yhdisteet.
(Värien yhdistely tai yksittäinen väri saa toisinaan mieleeni piirtymään valmiin kortin)

Luonto: Luonnon oma taide. Valo. värit. Ilo.
(Luonnon kauneus ja ilottelu sekä luonnon omat värisävyt innostavat. Ajatelkaapa vaikka autolla tai veneellä kulkiessanne kun katsotte kaukaisuuteen ja näette metsää, puita. Kuinka paljon erilaisia vihreän sävyjä! Ne paperille, kortiksi!WAUDE!)

Kaupat: Ikkunaostokset, tuotteet, asettelut, mainokset...
(Jokaisella kauppareissulla katselen hyllyjen väliin. Astioita, lehtihyllyjä, vaatteita, meikkejä... Ja ikkunoita, pöydille asetteluja... Tai netissä erilaisia tuotteita. Niistä saan ideoita. Jos tuon vaatteen värit ja tuon meikin kimalle yhdessä kortilla... Lisättynä tuon asetelman muoto...

Mielikuvitus: Suljen silmät, uneksin, Näin saan silmiin unelmien kortin.
(Olen useamman kerran nähnyt unta korteista. Sitten teen ne aamulla. Ja mielikuvamatkoillani askartelun saloihin. Niistä syntyy kauniita luomuksia).

Blogit: Ihan oma maailma. Haasteita ja hauskuutta.
(Bloggarit laittavat esille ideoita, kortteja, koruja, runoja, tauluja... Kertovat tapahtumia, iloja ja suruja... Kukkasia ja maaseutua, maailman matkoja ja mitä tahansa. Niistä saan ideoita, vinkkejä, ohjeita...)

Lehdet & Kirjat: Kuvakirjat, luettavat. Lehdet, kaikki viikon sanomat. Harraste ja muut. 
(Katselen kuvia, luen tarinoita, bongaan leikeltäviä asioita... Harrastekirjoissa suoraan ohjeita, mutta muissakin kirjoissa ja lehdissä on ihan oma juttunsa).

Kuosit: astioiden ja vaatteiden, koriste-esineiden ja makeisten jne.
(Kukkamekko. Villikissa. maalaisromanttinen kulho. siinä esimerkkejä, joista heti herää into saada toteuttaa kuosien sinfonia kortissa).

Taide: taulut, laulut, musiikki.
(Kuuntelen lauluista sanoja, musiikin annan viedä mukanaan. Taulut ja taide-esineet kertovat omaa tarinaa. Voinko ja osaanko kuvittaa korttiin sen tunnelman? Tai runoilla? Koruilla? )

Materiaalit: Kun saan käteeni teipit, kuviot tai stanssit. Paperit, kuvat tai koristeet.
(Niistä saan hetkessä ideoita! Tästä on tehtävä jotakin! Ja tuostakin! Yhdessä!)

Korut ja kortit: Valmiit tuotteet tai puolivalmiit.
(Toisten tekemät kortit, atc:t tai vaikka kaulakorut herättävät inspiraation minussa ja kohta on yhdistetty kortti, atc ja koru yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi atc-kortista värit, korusta helmien muodot ja kuviot, kortista materiaalit...)Kommentit