Siirry pääsisältöön

Päivän postit ja puuhat

Silloin, kun jokin alkaa mennä mönkään, se menee sitten ihan kunnolla mönkään. Tältä tuntuu taas tänään, kun yksi askarteluhomma meni päin mäntyä. 

En tiedä, onko se tätä kirjoitetun väärin ymmärrystä,  mitä tuntuu olevan aina välillä itse kullakin, että  asiat vääristyvät tai tulevat väärin ymmärretyksi, vai onko se jotain henkilökohtaista minua kohtaan vaikkei sitä sanotakkaan suoraan vai kenties itse kelläkin omassa elämässään jotain, mikä laittaa tekstit solmuun ja ymmärretyksi väärin. Tulkitaan omien sen hetkisten tuntemusten mukaan tai kenties jotenkin toisin, eikä kysytä selvennystä. En tiedä. 

Välillä olen saanut lokaa silmille... Vai sanottaisiinko näytölle ja ihan sen takia, että kirjoitukseni, ne positiiviset kehut ja innostukset on tulkittu väärin. Joskus jokin turhautumiseni on otettu v-luna ja mitähän vielä? Harmittaa ihan suunnattomasti, sillä olen luullut löytäneeni tätä kautta oikeasti ihania ystäviä ja sitten ne ystävyydet katoavat sen takia, että jokin tekstin väärin tulkinta on tehnyt tehtävänsä. En minä hauku täällä ketään! 

No, sellaista se on. Sanat. ilman tunnetta, äänenpainoja, ilmeitä, eleitä, kosketusta... 
Ja kun alat selittää jotain, se vain pahentaa asioita. 
Siispä selittämättä paras, mutta kuitenkin... HARMITTAA!

Harmitusta lieventää se tosiasia, ettei kaikki sentäs ole tulkinneet väärin tai jos ovat, niin ainakin selvitetty on asiat ja yhä vaan porskutellaan eteenpäin. Nimittäin postin tuomaa tässä:
Useamman kuoren yhteen kerätty läjä.

Sitten Macalta saatu atc-vaihtopaketti:


Todella mielenkiintoisia kortteja, hyvin tehtyjä ja alkoipa tehdä mieli kahvia! ;)
Sälää mukana.
KIITOS "MACA"!
Tuula yllätti minut myös postilla. Kuoressa oli tuollainen kaunis prinsessakortti, jossa #D-efektit. Tuon kortin pintaa piti ihan hiplata ja ihmetellä, sillä  vaikka kuvassa se ei näy, niin materiaali on servettiä ja servetillä 3D:tä?! WHAT? Siis tosi hyvä idea!

Korvakorut sain myös lahjaksi Tuulalta. Hänen omaa designia. Ovat minun näköiseni ja käyttöön tulevat! 

Myös eka kuvan sälää mukana. :)

KIITOS "TUULA"!


Puuhastelen itsekin atc-vaihtoon lisää kortteja. Tällä hetkellä kortit ovat varattuja, mitä olen tehnyt uusia. 

Tässäpä kuoreen sujahtivat nämä kaksi korttia. 
Enkuli saa ne vaihtarina.

Ja muistikirja-asiaa!


Mitäpä lausahduksia tai ajatuksia pyörii mielessäni?
Lemppareitani?

Minulla ei ole mitään hokemia, kuten Niinku, Asiaa!, tai firman piikkiin!.
Enemmänkin pidän mietelauseista.
Ehdottomasti tässä muutama suosikkini. Niissä kun on sitä sanomaa!

Vapaus on sitä kun uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden ajatuksista.

Fiat justitia, pereat mundus

Fugit irreparabile tempus

Nosce te ipsum

Per aspera ad astra

siinä elämäni ohjeita, viisauksia ja ajatuksia, joita pidän arvossa. Suomennostako olet vailla? Ok, ok...

Vallitkoon oikeus vaikka koko maailma katoaisi.

Aika rientää palaamatta koskaan takaisin

Tunne itsesi

Vaikeuksien halki tähtien luo.
Lisäksi tein tilaustyönä hiuskukkasen. Kuvassa siis sama koristepinni eri kuvakulmissa.


Kommentit

Tuula sanoi…
Voi kun kirtjoitettuun voisikin lisätä äänenpainot... Väärinymmärrykset vähenisivät kummasti.
:) eipä kestä, harmitti se helmen halkeaminen kovasti. Jos joku lähettämistäni miellyttää, niin väännä kiinni :D
MinnaO sanoi…
Käypä blogissani; kirjoittelen sinne kohta sinulle hyviä uutisia ;)
MinnaO sanoi…
Käypä blogissani; kirjoittelen sinne kohta sinulle hyviä uutisia ;)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…