Siirry pääsisältöön

Päivän postit ja puuhat

Silloin, kun jokin alkaa mennä mönkään, se menee sitten ihan kunnolla mönkään. Tältä tuntuu taas tänään, kun yksi askarteluhomma meni päin mäntyä. 

En tiedä, onko se tätä kirjoitetun väärin ymmärrystä,  mitä tuntuu olevan aina välillä itse kullakin, että  asiat vääristyvät tai tulevat väärin ymmärretyksi, vai onko se jotain henkilökohtaista minua kohtaan vaikkei sitä sanotakkaan suoraan vai kenties itse kelläkin omassa elämässään jotain, mikä laittaa tekstit solmuun ja ymmärretyksi väärin. Tulkitaan omien sen hetkisten tuntemusten mukaan tai kenties jotenkin toisin, eikä kysytä selvennystä. En tiedä. 

Välillä olen saanut lokaa silmille... Vai sanottaisiinko näytölle ja ihan sen takia, että kirjoitukseni, ne positiiviset kehut ja innostukset on tulkittu väärin. Joskus jokin turhautumiseni on otettu v-luna ja mitähän vielä? Harmittaa ihan suunnattomasti, sillä olen luullut löytäneeni tätä kautta oikeasti ihania ystäviä ja sitten ne ystävyydet katoavat sen takia, että jokin tekstin väärin tulkinta on tehnyt tehtävänsä. En minä hauku täällä ketään! 

No, sellaista se on. Sanat. ilman tunnetta, äänenpainoja, ilmeitä, eleitä, kosketusta... 
Ja kun alat selittää jotain, se vain pahentaa asioita. 
Siispä selittämättä paras, mutta kuitenkin... HARMITTAA!

Harmitusta lieventää se tosiasia, ettei kaikki sentäs ole tulkinneet väärin tai jos ovat, niin ainakin selvitetty on asiat ja yhä vaan porskutellaan eteenpäin. Nimittäin postin tuomaa tässä:
Useamman kuoren yhteen kerätty läjä.

Sitten Macalta saatu atc-vaihtopaketti:


Todella mielenkiintoisia kortteja, hyvin tehtyjä ja alkoipa tehdä mieli kahvia! ;)
Sälää mukana.
KIITOS "MACA"!
Tuula yllätti minut myös postilla. Kuoressa oli tuollainen kaunis prinsessakortti, jossa #D-efektit. Tuon kortin pintaa piti ihan hiplata ja ihmetellä, sillä  vaikka kuvassa se ei näy, niin materiaali on servettiä ja servetillä 3D:tä?! WHAT? Siis tosi hyvä idea!

Korvakorut sain myös lahjaksi Tuulalta. Hänen omaa designia. Ovat minun näköiseni ja käyttöön tulevat! 

Myös eka kuvan sälää mukana. :)

KIITOS "TUULA"!


Puuhastelen itsekin atc-vaihtoon lisää kortteja. Tällä hetkellä kortit ovat varattuja, mitä olen tehnyt uusia. 

Tässäpä kuoreen sujahtivat nämä kaksi korttia. 
Enkuli saa ne vaihtarina.

Ja muistikirja-asiaa!


Mitäpä lausahduksia tai ajatuksia pyörii mielessäni?
Lemppareitani?

Minulla ei ole mitään hokemia, kuten Niinku, Asiaa!, tai firman piikkiin!.
Enemmänkin pidän mietelauseista.
Ehdottomasti tässä muutama suosikkini. Niissä kun on sitä sanomaa!

Vapaus on sitä kun uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden ajatuksista.

Fiat justitia, pereat mundus

Fugit irreparabile tempus

Nosce te ipsum

Per aspera ad astra

siinä elämäni ohjeita, viisauksia ja ajatuksia, joita pidän arvossa. Suomennostako olet vailla? Ok, ok...

Vallitkoon oikeus vaikka koko maailma katoaisi.

Aika rientää palaamatta koskaan takaisin

Tunne itsesi

Vaikeuksien halki tähtien luo.
Lisäksi tein tilaustyönä hiuskukkasen. Kuvassa siis sama koristepinni eri kuvakulmissa.


Kommentit

Tuula sanoi…
Voi kun kirtjoitettuun voisikin lisätä äänenpainot... Väärinymmärrykset vähenisivät kummasti.
:) eipä kestä, harmitti se helmen halkeaminen kovasti. Jos joku lähettämistäni miellyttää, niin väännä kiinni :D
MinnaO sanoi…
Käypä blogissani; kirjoittelen sinne kohta sinulle hyviä uutisia ;)
MinnaO sanoi…
Käypä blogissani; kirjoittelen sinne kohta sinulle hyviä uutisia ;)

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.