Siirry pääsisältöön

Päivän postit ja puuhat

Silloin, kun jokin alkaa mennä mönkään, se menee sitten ihan kunnolla mönkään. Tältä tuntuu taas tänään, kun yksi askarteluhomma meni päin mäntyä. 

En tiedä, onko se tätä kirjoitetun väärin ymmärrystä,  mitä tuntuu olevan aina välillä itse kullakin, että  asiat vääristyvät tai tulevat väärin ymmärretyksi, vai onko se jotain henkilökohtaista minua kohtaan vaikkei sitä sanotakkaan suoraan vai kenties itse kelläkin omassa elämässään jotain, mikä laittaa tekstit solmuun ja ymmärretyksi väärin. Tulkitaan omien sen hetkisten tuntemusten mukaan tai kenties jotenkin toisin, eikä kysytä selvennystä. En tiedä. 

Välillä olen saanut lokaa silmille... Vai sanottaisiinko näytölle ja ihan sen takia, että kirjoitukseni, ne positiiviset kehut ja innostukset on tulkittu väärin. Joskus jokin turhautumiseni on otettu v-luna ja mitähän vielä? Harmittaa ihan suunnattomasti, sillä olen luullut löytäneeni tätä kautta oikeasti ihania ystäviä ja sitten ne ystävyydet katoavat sen takia, että jokin tekstin väärin tulkinta on tehnyt tehtävänsä. En minä hauku täällä ketään! 

No, sellaista se on. Sanat. ilman tunnetta, äänenpainoja, ilmeitä, eleitä, kosketusta... 
Ja kun alat selittää jotain, se vain pahentaa asioita. 
Siispä selittämättä paras, mutta kuitenkin... HARMITTAA!

Harmitusta lieventää se tosiasia, ettei kaikki sentäs ole tulkinneet väärin tai jos ovat, niin ainakin selvitetty on asiat ja yhä vaan porskutellaan eteenpäin. Nimittäin postin tuomaa tässä:
Useamman kuoren yhteen kerätty läjä.

Sitten Macalta saatu atc-vaihtopaketti:


Todella mielenkiintoisia kortteja, hyvin tehtyjä ja alkoipa tehdä mieli kahvia! ;)
Sälää mukana.
KIITOS "MACA"!
Tuula yllätti minut myös postilla. Kuoressa oli tuollainen kaunis prinsessakortti, jossa #D-efektit. Tuon kortin pintaa piti ihan hiplata ja ihmetellä, sillä  vaikka kuvassa se ei näy, niin materiaali on servettiä ja servetillä 3D:tä?! WHAT? Siis tosi hyvä idea!

Korvakorut sain myös lahjaksi Tuulalta. Hänen omaa designia. Ovat minun näköiseni ja käyttöön tulevat! 

Myös eka kuvan sälää mukana. :)

KIITOS "TUULA"!


Puuhastelen itsekin atc-vaihtoon lisää kortteja. Tällä hetkellä kortit ovat varattuja, mitä olen tehnyt uusia. 

Tässäpä kuoreen sujahtivat nämä kaksi korttia. 
Enkuli saa ne vaihtarina.

Ja muistikirja-asiaa!


Mitäpä lausahduksia tai ajatuksia pyörii mielessäni?
Lemppareitani?

Minulla ei ole mitään hokemia, kuten Niinku, Asiaa!, tai firman piikkiin!.
Enemmänkin pidän mietelauseista.
Ehdottomasti tässä muutama suosikkini. Niissä kun on sitä sanomaa!

Vapaus on sitä kun uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden ajatuksista.

Fiat justitia, pereat mundus

Fugit irreparabile tempus

Nosce te ipsum

Per aspera ad astra

siinä elämäni ohjeita, viisauksia ja ajatuksia, joita pidän arvossa. Suomennostako olet vailla? Ok, ok...

Vallitkoon oikeus vaikka koko maailma katoaisi.

Aika rientää palaamatta koskaan takaisin

Tunne itsesi

Vaikeuksien halki tähtien luo.
Lisäksi tein tilaustyönä hiuskukkasen. Kuvassa siis sama koristepinni eri kuvakulmissa.


Kommentit

Tuula sanoi…
Voi kun kirtjoitettuun voisikin lisätä äänenpainot... Väärinymmärrykset vähenisivät kummasti.
:) eipä kestä, harmitti se helmen halkeaminen kovasti. Jos joku lähettämistäni miellyttää, niin väännä kiinni :D
MinnaO sanoi…
Käypä blogissani; kirjoittelen sinne kohta sinulle hyviä uutisia ;)
MinnaO sanoi…
Käypä blogissani; kirjoittelen sinne kohta sinulle hyviä uutisia ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…