Siirry pääsisältöön

SUodatinpussit


Oletteko ajatelleet, kuinka monipuolisia ja kauniita esineitä tai tarvikkeita SUodatinpussit ovat?
SUodatinpusseista saa kahvinsuodatuksen lisäksi pikkuvaivalla vaikkapa tuunattua makeistötteröisen tai  Verstaan ajoillakin esittelemäni kukkakimppu-lahjapaketin. Saisinkohan minä sen kuvan vielä jostakin haravoitua tänne? Enpä tietenkään. Vuodatuksen kadottamia kuvia. :(

Jokatapauksessa suodatinpussista voit tehdä myös kätevät hampurilais- ja porilaispussit tai leikellä paperikukkia, joista tulee kestäviä ja kauniita. 

Ja tällä idearikkaalla tarvikkeella SU-alkukirjaimineen haasteeseen.


Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kauniin värisiä. Tein joskus noita kukkia. Kokeilin myös atc-pohjana.
Mukavat kuvat.
pappilanmummo sanoi…
kierrätys on hittijuttu ja keksimiset siinä

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…