Muistikirjani ja korttini

Tein Kotilaiskan haasteen vaihto-osioon mallin mukaisen kortin, kuten ohjeissa sanottiinkin. Kortti. No, kuitenkin olin käsittänyt haasteen väärin, sillä kortilla tarkoitettiinkin atc-korttia, eikä isoja kortteja tai mitään muitakaan kortteja. siispä voin nyt paljastaa tämän kortin, mikä ei sitten lähdekkään vaihtoparille.

Kortissa alakulmassa on kolme kukkaa, joista pariin annoin väriä pro markereilla. 


Kuva itsessään on kaksiosainen. Nainen ja hajuvesipullo. Ihana yhdistelmä, eikö vain? Kaikkihan me naiset rakastamme kauniita esineitä, tuoksuja, hajuvesipulloja... Eri asia, voiko niitä sitten käyttää vai ei. Mullakin on astma, mutta tulee sitä hajuvettä tupsautettua silti. Ihan vähän vaan. Eikä sitä paljoa saakkaan lotrata! Hui kamala!


Yläosassa koristeena rusetti.
Materiaaleista sen verran, että taitaapa olla kaikki saatua! Jostain jämäpalasista kasattu, leikelty ja sommiteltu. Tykkään koristella pikkusen vielä tusseilla. copicit, aqua markerit ja pro markerit usein käytössä.


Tämän kortin tilalle tein sitten sen oikean kortin, atc-kortin. :) Pääsen sittenkin vaihtoon mukaan oikealla kortilla. :)

Sitten vielä muistikirjahaasteeseen päätin osallistua mukaan. Johan tuo on muutaman päivän ollutkin käynnissä, mutta parempi lienee myöhään, kuin ei milloinkaan?!


Kansi on tässä. 
Ajattelin tehdä kirjasta runojen kera omanlaiseni. Siispä kannessakin lukee; runoja ja ajatuksia kurkistamalla elämän oven taakse.

Kirjan nimeksi tuli OVI ELÄMÄÄN


Esittelysivu näyttää tältä. 

Olen nainen aikuinen.
Mun perhe on puoliso ja lapsonen.
Kissakin on osana 
arkea ja kotia.

Vaikka elämä mua riepottaakin,
heittää kuperkeikkaa ja
tuulettaakin,
silti ilo ja positiivisuus
ovat osana elämässä,
todellisuus; Elämä on nyt ja tässä!

Seuraavaksi kevät-sivu:


Kevään odotus:
-Pääsiäisruohon kasvatus.
-Suklaamunia kaupasta mukaan.
-Käyköhän tänä vuonna virpomassa kukaan?
-1 vuotta kihloissa.
Tänä vuonnakin laavulla?!
-Keväisiä värejä:
Sininen, keltainen, pinkki ja vihreä.



Kommentit

Maca sanoi…
"Hauska" huomata, että muutkin lukevat/käsittävät väärin! Kivan näköinen kortti ja samoin muistikirja. Minuakin asia vähän kiinnosti, mutta en tiedä kerkiänkö, kun ilmoittaudun vähän sinne ja tänne mukaan. Toivottavasti teillä voidaan jo hyvin.
Jotenkin sitä tulkitsin tosiaan väärin, minäkin, mutta tälle kortille onneksi on jo uusi koti. =)
Murunen toipilaana kotona, mutta kivulias yhä. Loitsu viipyy sairaalassa vielä ainakin 3 viikkoa alustavien tietojen mukaan. Riippuu monista asioista.
Unknown sanoi…
Jep, mukana arvonnassa olet :).
Nanna sanoi…
Ihan mahtava kortti! Ja kauniita runoja! Toipumista perheellenne ja jaksamaista sinulle!