megapostaus


Enpä ole tainnut näyttääkkään vielä, mitä voitin eräästä kuva-arvuuttelusta?! 
Kainis lähetti minulle ihastuttavia postikorttejaan 5 kappaletta. Kiitos!

EMM-haasteeseen tekasin atc-kortin, mikä ei siis maksanut mitään.
Kirjepapereista leikattuja kuvioita, kirjekuoren päältä leikattu kukka ja saatu käsikoriste. Taustapahvi on saatu paketista ja ihan itse hieman taiteiltiu tusseillakin.
Amazon siirtyy vaihdettaviin.


Tiesitkös, että Inspis-tuotteet ovat kaikki kierrätysmatskuja ja uusia matskuja yhdisteltynä. Kaikki korvisten koukut ovat nikkelivapaita ja uusia. Tuotteet toimitetaan kauniisti pakattuina. Olen nyt pari päivää taas pakkaillut niitä. :)


Kortisto haastoi mätsäämään ja siihen  tarkoitukseen tekasin tällaisen kortin.
Ajatus lähti siitä, kun Kotilaiska haastoi ekana tekemään atc-kortin sekä atc-kortille mallin, jotka sitten lähetettäisiin vaihtoparille jne. 
Kaiken häslingin jälkeen vihdoin pääsin mukaan, lähettämään Kotilaiskalle itselleen ne mallin ja atc:n. Ennen, ennenkuin postitan kuoren, päätin napata ohjeesta ideaa itsekin ja tehdä siitä minun keksimästäni mallista itsekin atc-kortin.
Se näyttää tältä:


Ja sitten Kortiston mätsäys tuli kuvioihin, joten sitä varten tuo postikortti.



Onhan noissa eroja, koska uniikit kortit kyseessä, mutta kuitenkin mätsäystä on ja kyllä tuohon isompaankin korttiin sai käyttää älynystyröitä, että sen sai toimivaksi kokonaisuudeksi.
Korttiin käytin stanssattuja 4 ja U kuvioita ja tusseilla piirtelin jos jonkinlaisia nauhoja ja koristeita. 

Kuinka monta korttia teen viikossa?
Vastaukseni vaihtelee viikoista riippuen, mutta keskimäärin 7.
Kortteiluhan on keinoni saada ajatella muuta kuin ikäviä asioita. Lisäksi se on keinoni ajatella muuta kuin kipua, mikä seuraa minua 24/7. Myös yksi tapa ansaita työkyvyttömänä hieman lisätuloja. Edes liimapuikkoon tai vaikka sitten lääkkeisiin asti.

Toisina päivinä teen yhden kortin, toisina useammankin. Lisäksi siis atc-kortit, korut ja tuunaukset. Muistikirjat, runokirjat, runoilut, ... Askartelu on intohimoni!

Enkä minä joka päivä tee kaikkea tuota, ei nyt sentään!




Tähän lumimyräkkään voisi eksyä. Siispä tämän päivän pysyn sisällä. ;)

Viltsu


Kommentit

Teea.K sanoi…
Tuossa kauheessa lumimyräkässä käytiin ajeleen tänään siellä sinun kotikulmilla =) Sairaalassa käynti oli niin pakko oli lähtee ajeleen vaikkei ois halunnu. Kirppiksellä käytiin reissu sen jälkeen ja sit kotiin ajelu samanmoisessa säässä.