Kuva-arvuuttelu

KUVA-ARVUUTTELU ON PÄÄTTYNYT!
Oikean vastauksen antoi FUNCHIS!

Ja tässäpä se isompi kuva:

Meidän killiäisen viiksikarvathan ne kuvassa törröttivät. :)
Kiitos osallistujille!
Funchis saa nyt sitten vuoron laittaa kuvan!


Niinpä siinä sitten kävi, että arvasin jälleen ekana, mikä Kainiksen kuvassa olikaan. Kuva näytti ekana kissan selkäkarvoilta, mutta jo muiden arvauksena se olikin väärä vastaus, joten aloin miettimään, mikä se sitten voisi olla. Valkoista, hahtulaista... Voikukkahan se sitten olikin, jo kertaalleen kukkineena. :)  Kiitos Kainis.

Oletpa kuinka oikeassa tahansa ja olivatpa toiset kuinka väärässä tahansa, et koskaan saa heitä puolellesi väittämällä heidän olevan väärässä.

Näinhän se on, joten arvauksia saa ja pitääkin laittaa näissä visailuissa. Hauska niitä on lukea. Jokainen näkee kuvissa mitä mielenkiintoisimpia asioita.


Nyt sitten miettimään minun kuvaani. Viime kertainen kuvaamani  kahvinkeitin oli aika vaikea ilmeisestikin, vaikkakin tuttu monille. Tällä kertaa unohdetaan kahvinkeittimet ja voikukkaset ja mietitään kahden kuvan, mutta yhden ainokaisen asian nimeä.


Kuvissa siis sama asia. En tiedä, helpottaako kaksi kuvaa vai sotkeeko, mutta molempia voitte tutkia, josko se kuva-arvoitus ratkeaisi.


Vinkkejä kerron, jos ei ala vastausta tulla, joten rohkeasti vaan arvailemaan!
Ja muistathan, että oikein arvannut tekee seuraavan tehtävän. :)



P.s. pistetään taas voittajalle atc-palkinto. Luvassa 2 atc-ylläriä ja ei siis tarvitse vaihtokortteja laitella. :) Jollei voittaja keräile atc-kortteja, tai muusta syystä niitä halua, lahjoitan atc-kortit pika-arvontaan kaikille lukijoilleni. :)


Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Näyttää langoilta. Alla on jokin vehe jolla niitä punotaan.....
Vääriä vastauksiahan ei ollut, mutta näihin kuviin ovat kaukana. :)
Kyseessä on "luonnonmateriaali". ;) Ei lisättyjä kemikaaleja.
Kainis sanoi…
Ruukkukukan juuria.
Kiitos kaikille! Funchis vastasi oikein!
Marita sanoi…
Olipa hauska kuva!
RaijaAnnikki sanoi…
Voi että nauran omille arvailuileni..mukava kuva.
Funchis sanoi…
Minä kun pyrin kaikki kissat syliin kaappaamaan ja lähietäisyydeltä heitä katselen, näytti jotenkin tutulta. Ka miepä laitan uuven kuvan.
Tuula sanoi…
:D tätä kuvaa tiirailin, enkä keksinyt mitään, vaikka itselläkin kissoja. Hyvä kuva!