Kesäinen atc-rasia

Voi ei... Olen tämän viikon paketoinut Inspis-tuotteita ja kortteja kuorineen jne. Nyt sitten huomasin, että osa kuorista on liian pieniä! Kääk!
Onneksi huomasin tämän nyt, eikä siinä vaiheessa, kun alkaisin myytyä kortti ja kuori-settiä sulkemaan lopullisesti. (Juu, tarkistus ja sulkeminen tulevat sitten H-hetkellä vielä, eli ostajalle ei tule kuitenkaan virheellistä tuotetta). Nyt sentäs kerkiin hankkia oikeat kuoret, ennenkuin julkaisen ne paketit. Huokaus. Taitaa projekti siirtyä...

Jotain sentäs tein oikeinkin. Nimittäin saamani atc-korttien määr on jo niin huikea, ettei yksi kansio niille riitä, eikä ne jo tehdyt runokirjatkaan. Kiitos muuten teille kaikille, joilta sain luvan käyttää korttejanne omissa runokirjoissani. Yhtään kieltävää vastausta en ole saanut. :)

Tarpeeseen siis tein rasian, joka sisältää atc-kortteja. Aiheena Kesä/värit. Pinskun haasteeseen.































Tässä työssäni käytin decoupagetekniikkaa, eli kaikki kuviot ovat servettejä leikeltyinä. :)

Kommentit

Wau tuollainen minunkin on saatava
Unknown sanoi…
Kiva tuunattu rasia. Joo, oli pakko selkeyttää omaa blogia kun alkoi tuntua, että se on ihan yhtä sekamelskaa, enkä itsekään pysy perässä, joten siksi laitoin tuon erillisen blogin koruille. Jonkun aikaa jo olen tuumaillut asiaa ja nyt viimein oli aikaa se tehdä :).