hurjasti kortteja



 Minulle tuli eilen postia Kotilaiskalta. Kun tuo eka kortti näkyi kuoressa, aloin nauramaan! Katsokaa nyt, millainen veijari siellä tuli meille! Pääsiäispupu kirkkain silmin toivottaa hyvää pääsiäistä! Toi on NIIN mahtava!




Seuraavat kortit kaikki samaa teemaa. Pääsiäispupusen kotinurkilta varmaan kuvattu nuo kuvat. ;) värimaailmasta tykkään! Kannatti osallistua Taiteilijajuhlaan!


Taiteilija itse yllätti lisäksi ihanilla vanhan ajan kiiltokuvilla, papereilla ja nauhalla. Kartonkiakin oli monta arkkia! Mistäs TAAS tiesit, että mun kartonkivarasto näyttää uhkaavasti loppuvan?! Niin oli ihania juttuja kuori täynnä, että ei voi kuin kiitellä nöyrimmin Kotilaiskaa.



 

Olihan meillä muunkinlaisia teemoja vaihdossa,kuin vain tuo taiteilijajuhlansa. Nimittäin näin tuollaisen Intian norsun hänen blogissaan ja heti oli pakko kysellä sitä itselleni. Sain. JEE! 
Ja vielä tuollainen kaunis kukkanenkin ATC:n muodossa!


Sain myös mallipiirroksen, minkä mukaan minun tulisi tehdä atc-kortti. 


aikani katseltua tuota päädyin herkkään ja musikaaliseen teokseen:




Ballet.

Liekkö joutsentanssi vai mikä lie, mutta tällainen siitä sitten tuli. :) 
Kotilaiskakin sai mallipiirroksen minulta ja minäpä jo itsekin tein piirroksestani kortin. Senhän jo esittelinkin täällä aiemmin, muta tässä se on uudestaan:


sopivasti matsasin postikortinkin samaan teemaan sopivaksi.


Mutta ne on jo esitelty, joten ei sen enempää.

Nyt voinkin jo paljastaa, millaisen kortin tein Kotilaiskan haastamana. Tämä kortti matkasi hänelle.


toivottavasti tykkää, vaikkei tiennytkään, miltä se tulee näyttämään. :)



Että kiitos vaan kaikesta Kotilaiska! Pitäsköhän tämän postauksen nimeksi laittaa MEGAPOSTAUS KOTILAISKALLE?! Sen verran aiheesta tällä kertaa. :D




No on muutakin.


Eilen tuli voittamani blogipalkinto. Korttipohjia, leimasin ja kuvioita sekä teippiä. Ihana palkinto ja tarpeellinen!

Aromiaan tein lisäkortin.


Aromiassahan asustaa myös koira, nimeltä Aromi. aromi rakastaa kukkia ja perhosten kanssa leikkimistä. Ikuinen hupakko. :) Aromin omistaja kurkkaa kopin takaa. Saanko esitellä, Rouva Imora. (vink. lue takaperin)

Imora-rouva ja Aromi-koira nautiskelevat kesäpäivisin nurmella istuskellessaan aromikasta kahvia ja luita. Niin, rouvalle ne kahvit, koiralle luut. Tietenkin.


Tämän päivän saantini on tässä:


Pinskun haasteen palkintoni. Kasa ihania papereita! Nami.

Kommentit

Funchis sanoi…
Kiva taas nähdä aromia-korttisi. Rouva Imora on varmaan hiukan erakoitunut, tai ainakin erikoinen persoona, päänmuodosta päätellen. :)
kotilaiska sanoi…
Sinun korttisi ja luonnoksesi tuli tänään, kiitos ihana oli kortti ,mut luonnos olikin aikas kinkkinen toteuttaa kierrätysmatskuista, no käys kattoos mun blogis mitä sain aikaseks täs kommentis linkki siihen postaukseen.
Kylläpä sinä olit tehnyt hienon kortin siitä mun kakkos luonnoksesta.
Ja Aromia koira oli mainio.
Puhelu lääkärin kanssa hipoi kyllä trakikomediaa ja oli ihan pyllystä, nimenomaan potilas itse voi saada omat potilastietonsa ja voi antaa myös luvan luovuttaa ne kolmannelle taholle Voihan vessanovenkahva Tää ei siis enää oo todellista