Viikonlopun messuilua

Perjantaina oli kaunis päivä ja sen innoittamana kävimme Kuopiossa kaupungilla kävelemässä. 
Sopivasti paikalliset veneily-erä-retki-teemaiset messut olivat vapaalla sisäänpääsyllä paikan päällä. Eikun sinne!


Messupaikka näkyi kauas, sillä nosturin nokkaan oli viritelty moottorivene. 


Tuo vene olisi joutanut tuolta meille. Turhan panttina tuolla roikkui reppana. Odotin koko ajan, että milloinkahan olisi jokin "romuta vene"-ohjelma tai pitäisikö minun kokeilla "väärää" nappia nosturista. ;)



Sisätiloissa oli isoja veneitä ja joitakin autojakin. Eipä siellä ollut sellaisia, mitä oikeasti ostaisimme, vaikka olisikin varaa. Myyjät olivat puku päällä ja shekkivihot käsissä. Veneistä kuvassa oleva oli ilmeisimmin pienin. Minulle tosin olisi sopinut sellainen musta gangsteri-pakettiauto. Sitten mustat peililasit silmille ja mustat vaatteet ja kruisailemaan kylille.


Paikan päällä oli melko vähän kojuja, mutta ehdottomasti suosikkini oli huvipuiston koju sekä hauskat hahmot siellä. 


Oli nähty vaivaa! 


Osalla oli esittelykojut teemaan sopivia, osalla ei. Olihan siellä kahvilakin ihan aiheenmukaan rakenneltu. Tällai sen pitäisikin olla. 


Gondoli oli kyllä kiva nähdä. Tuon kyytiin ja Kallavettä soutelemaan... Se olisi sitten vähän niinkuin Venetsiassa olisi oltu. Eikös vain?


Posetiivari soi, mutta apina puuttui. 


Yks kaks mieleeni tuli eräs sanonta:
Musta on valkoista isompi!


On se totta!


Löytyihän ne shoppailut lopulta. Minulle pinkki kajakki, Muruselle sininen. Harmi vaan, että unohdettiin ne molemmat sinne... ;)
no joo... ei ostettu tälläkään kertaa mitään, mutta vaihtelua oli käydä siellä. Nähtiinhän me harmaan mustaa tötteröjäätelöä ja hurjan kallista pehmistä. Ei raaskittu niitäkään sitten syödä. 
Kotipaketista löytyi ilmaisia esitteitä ja muutama kääreisiin kääritty mainoskarkki. 

Kivaa oli!

Harmi vaan, että olin juuri saanut riesakseni jonkin taudin ja se sitten räjähti käsiin. 
Täällä sitä nyt ollaan kuumeessa, kurkkutaudissa, lihakset kipeinä ja väsyneenä. Välillä tartten piippua, että happi kulkee. Huoh. Jospa se tästä. 

Kivaa alkanutta viikkoa!

Kommentit

Susanna sanoi…
Voi kiitos ihanainen yllärilahjastasi joka tänään tupsahti postiluukusta!!! Niin kaunis!!! Piristit päivääni ;) Ikävää että sä olet siellä kuumeen kourissa! Parantavia ajatuksia täältä yritän singota ;)
Vilimarika sanoi…
Ihanaa, että sain yllätettyä sinut ja mieleisellä lahjalla. :) Juuri näin tykkään toimia, eikä jouluna ja juhannuksena. ;)

Kyllä tämä tauti tästä. aikani poden ja sitten lopetan potemasta. Tokihan olo on kökkö ihan perussairauksien takia, kun ottavat tässä taudissakin osansa, mutta se mikä ei tapa, se vahvistaa.