Siirry pääsisältöön

Valokuvia ja öisiä, hyisiä mietteitä

Jälleen on uusia lukijoita saapunut Inpsiksen viralliseen ryhmään. Kiitos jokaiselle! Olette arvokkaita minulle!


Arvokas on myös maamme ja rauha tässä maassa. Olen seurannut Venäjän ja Ukrainan tilannetta kauhun sekaisin tuntein ja viime yönäkin, kun olin hereillä vähän väliä kipujen takia, mietin tätä sotaisaksi muuttuvaa tilannetta. Kuinka voisimme saada rauhan takaisin Ukrainaan? Entä jos sota syttyy nyt, olemmeko me seuraavana listalla? Entä jos sota syttyy meilläkin, kuinka tulee käymään itse kullekin?


Mietin ihan omalta kohdaltakin, kuinka kaikki muuttuisi. Kuinka pelko alkaisi taas olemaan arkeamme ja vaikkapa se, kun apteekeista ei enää saisi hakea kuukausittain tarvittavia lääkkeitä, niin kuinka jaksaisin sitä kipua ilman mitään kivun lievitystä? Ja mikä pahinta, en olisi ainoa tässä tilanteessa! Entä he, joilla ei ole mitään turvaa, mitään liikuntakykyä tai vaikka he, jotka eivät edes ymmärrä miksi pitäisi suojautua!?


Jossittelu ei nyt auta. En halua alkaa lietsomaan itselleni pelkoa ja pahaa oloa. Haluan uskoa parempaan ja haluan toivoa parempaa! Ymmärrättekö, kuinka arvokas lahja rauha on?! Vapaus?! Ulkonaliikkumisen mahdollisuus?! Lääkkeet ja terveydenhuolto, koulutus, työ... ?
Sekin jo yksistään, että me istumme koneella kirjoittamassa jotain ja lukemassa. Mikään ei ole entisellään niissä maissa, joissa soditaan!


Pienemmissä mittakaavoissa voimme muutoksia nähdä kaiken aikaa. Olisin niin kiitollinen, että voisimmekin säästyä kaikelta suuremmalta katastrofilta ja miettiä vain ja ainoastaan sitä, kuinka estäisimme vaikkapa kasvihuoneilmiön ja ilmaston muutoksien tuomat vakavat muutokset. 

Vielä viime vuonna huhtikuussa oli lunta ja vielä 2 v sitten tähän aikaan olimme järven jäällä ja kävimme nuotiolla saaressa. Nyt ei ole lunta eikä jäät kestä yhtään. 

Katsotaanpas, kuinka 10 kuvaa kesään-haasteen kuvat ovat muuttuneet muutaman kuukauden aikana:

Kuva 10 Heinäkuu KESÄ!
Kuva 9 Kesäkuu
Kuva 8 toukokuu


Kuva 7 huhtikuu
Huhtikuu 2014Maaliskuu 2014
(kuva 6)

Helmikuu 2014
(kuva5)Tammikuu 2014
(kuva4)


Joulukuu 2013
(kuva3)


Marraskuu 2013
(kuva2)

Lokakuu 2013
(kuva1)

Saapa nähdä, joko ensi kerralla kuvassa näkyy vihreää ja kevät kukoistuksessaan.
Kevät kukoistaa jo kortissani, minkä tein. Aiheena oli luonto.


Olen taustan värittänyt itse. Kehystin sen tussilla ja parilla kimalleliimalla. 
Taustan päällä on koholle laitettu kuva, minkä leikkasin skräppipaperista. 
Senkin kehystin kimalleliimalla. 

Sudenkorennossa on puolihelmiä ja niitä myös kuvan alla isompina. Lisäksi stanssattu suopursu, minkä väritin itse ja omatekoisia kukkasia. 
Äidille-tekstin olen kasannut ääriviivatarrasta ja jämäpaperista ja liimasin 3D-tarroilla. 


Rauhaa ja turvaa alkaneelle viikolle! Nautitaan luonnosta ja kevään puhkeamisesta kukkaan! Kohta tulee pääsiäinenkin. aiotkos syödä Pääsiäisen herkkuja?

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…