Siirry pääsisältöön

Syypää sun hymyyn, Hetken kappaleen kera

Harmaa, H ja I. Niinpä niin. Inspiration haastaa!-haasteessa teemana. Oletkos jo mukana?
Harmaa voi olla kaunistakin. Katsellessani tekemiänne kortteja, huokailen syvään ihastuksesta. Niin kauniita, niin harmaita.

H ja I ovat aika helppoja kirjaimina, mutta väri tekee haasteen. Näin ainakin itse ajattelen. Harmaa ajatellaan yleensä synkkänä, sumuisena, sateisena pilvenhattarana. Ukkospilvinä taivaan kannella. toisaalta se voisi olla vaikkapa ne omat esimerkkikorttini, eli Harmaasudet tai Intialainen nainen. Harmaahiuksinen vaikkapa. :) Harmaahan on aika kiva valokuvan värikin.

Mieleeni tulevat myös monet muut kauniit asiat, joista yksi on ehdottomasti HYMY! Tahtoisin niin mielelläni olla syypää juuri sinun hymyysi. Ei ehkä juuri samoin ajatelmin, mitä Cheek laulaa, mutta toivoisin, että blogini, Inspiration/Inspis (hahaa! I-kirjain!) antaisi sinulle aihetta hymyyn. Että jokin antamani lahja olisi hymyn arvoinen tai että ystävyyteni saisi sinut hymyilemään edes joskus. Ehkä jokin voitto Inspiksestä hymyilyttäisi tai vaikka vaan se, kun kerron omasta elämästäni. Sellaisesta minä tykkäisin.Tuumasin taas tänä aamuna aamupala-mysliä nauttiessamme, että olemme me vaan niin älyttömän onnekkaita. Meidän ympärillämme olevat ihmiset, lähellä ja kaukana, ovat aivan äärettömän arvokkaita. Olen tästä useasti sanonut ja tulen sanomaankin! Olen ihan oikeasti todella kiitollinen!

On olemassa ihmisiä, jotka ovat ihan aidosti, puhtaasti hyväsydämisiä. He ajattelevat muutakin, kuin vain omaa parastaan, omaa etuaan tai sitä, että mitä väliä, kuinka toisella menee, kunhan itsellä on hyvä olla. Välittäminen, hyvyys, ystävän rakkaus. Vilpitön puhtaus! Ymmärrys! En tiedä, miten sanoa se kaikki, että sanoisin oikein, riittävästi, mitä tunnen ystäviäni kohtaan! Kaukana tai lähellä!
He ovat syypäitä minun hymyyni. Tottakai myös  perheeni on sitä! Perheestäni puheenollen, tänään on aihetta juhlaan. Tai oikeastaan huomenna juhlistamme lapsukaisen suurta etappia elämänsä varrelta. 


Olen nähnyt tuolla Facebookissa ryhmiä, joissa ajatus on alunperin ollut hyvä. Vilpitön. Sitten joku tai jotkut huomaavat tilaisuutensa tulleen ja alkavat häikäilemättömästi käyttää toisia hyväksi. Pyydetään ilmaisia lahjakortteja, tietokoneita, kultaa ja timantteja! Siellä on pyydetty autoa ja toivottavasti leikillään, taloa ja kesämökkiä! Se, kun tuollaista hyväksikäyttöä huomaa, nousee pintaan todellinen kiukku. Heillä ei ole mitään tietoa siitä, mitä oikeasti on elää ilman rahaa tai nähdä nälkää tai olla ilman kotia. Heillä ei ole ollenkaan ymmärrystä siitä, miltä tuntuu olla varaton tai vaikkapa nyt sekään, mitä on tuntea sitä kiitollisuutta, kun joku auttaa sinua hädän hetkellä! Eihän se tietenkään minulta ole pois, jos joku pyytää satasen lahjakorttia merkkivaateliikkeeseen tai vaikka sitten merkkivaatteita muilta ihmisiltä. Silti se kiukuttaa ja poistun ryhmästä. En voi tietää enää, kuka on oikeasti avun tarpeessa. Jos nyt palataan hymyyn, niin hymy tuli huulilleni tänään, kun näin tämän kauniin paketin. En osannut ollenkaan odottaa mitään ja sitten Sussu lähetti tämmöisen paketin minulle. Sussu onkin sielunsisareni ja todella hyvä ystäväni, jonka olen täältä blogimaailmasta löytänyt. Kortissa oli pikaisen paranemisen tervehdys. <3 Kiitos Sussu! 

Tervehdys-viestisi saattoi tulla perille oikeastikin, sillä viime yön sain jo nukutuksi. Toivottavasti ensi yönkin!


Paketin sisällä oli jotain sellaista, mikä sai todellakin hymyn huulilleni! Tänään Sussu on siis syypää hymyyni. :) 


Hurjan ihana mandala-unisieppari, jossa mukana Kuun voima. 

"Länsimaisessa astrologiassa Kuu on aurinkomerkin ja nousevan merkin ohella yksi syntymäkartan tärkeimpiä voimatekijöitä. Se on lähes Auringon veroinen, mutta Kuun vaikutus on hyvin erilainen - Kuu heijastaa vahvasti pinnan alla olevaa alitajuntaa, tunne-elämää, persoonallisuutta sekä feminiinisyyttä. Kuu kartallamme kertoo reaktioista, joihin vaikuttavat ehdollistaminen: muisti ja opitut tavat sekä kaavat.

Kuu Neitsyessä

Horoskooppimerkki Neitsyen kuu
Kuu Neitsyessä kuvastaa henkilöä, joka on kielellisesti ja eritoten matemaattisesti lahjakas. Tällä henkilöllä on taipumus työskennellä käytännöllisesti, yksityiskohtia arvostaen ja kätevyys on yksi Kuuneitsyen lahjoja. He omaavat paljon ystäviä, eritoten pikkumatkojen ja auttamisen halunsa vuoksi.
Lähde: "energiakeskus"


Tottahan toki aloin heti suunnitella paikkaa tälle. Tai oikeastaan tiesin jo, mihin haluaisin sen, mutta olisikos se mahdollista. Halusin sängyn vierelle, tottahan toki. Tiedän, että Sussun parantavat energiavoimat ovat todellisia, joten uskon myös tämän mandalan voimaan. Johan tuo kuumekin on laskemassa ja tukkoisuus vähentynyt. ;)


Ihania härpäkkeitä, pehmoisia ja värikkäitä. 


Kotka on yksi minulle tärkeistä eläimistä. Ei niinkään keräilynä, vaan voimaeläimenä. Kotka, kurki ja joutsen. Muita tärkeitä voimaeläimiäni ovat tiikeri ja kameli. Jotenkin sielunsisareni tiesi tämänkin. :)


Siinä se nyt on! Oikealla paikallaan ja kuten näkyy, sopii sisustukseenkin. :) Ok, taulussa on valokuvia, jotka peitin, mutta lähinnä tarkoitin verhoja. 

Kiitos Sussu! <3


Aiemmin olikin tämä tori-versio olemassa. Ostin joskus vuosia sitten Perulaisilta inkkareilta tämän. On se ajan saatossa vienyt painajaiseni vähemmälle. Jospa ne nyt loppuisivat kokonaan. 

Lopuksi vielä vilautan korvakorut, mitkä tein lahjaksi eräälle henkilölle. Toivottavasti tykkää. 
Kommentit

Susanna sanoi…
Ihanaa että osui nappiin! Minuakin hymyillyttää kun tiedän, että sain ilahduttaa. Se on sitä parasta elämässä kun voi ilahduttaa jollain yllärillä toista. Ihan niin kuin sinäkin olet minua yllättänyt ja ilahduttanut. Niinhän se on että hymyä ei voi koskaan kadottaa se palaa aina luoksesi ;) Kaikkea hyvää sinne ja terkkuja Muruselle ;)
IIIHANA. JA IHAN SINUN NÄKÖINEN.
Kyllä Sussu sitten osaa iloisesti yllättää aina. Minulla on oma pöllö tyynyn vieressä ja olen nähnyt pumpiliunia. Sussulla on taikavoimaa

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…