Pääsiäisen puuhia

Pääsiäisenä voi tietysti askarrella pääsiäistipuja, pääsiäiskortteja, munaoksia, keltaisia virpomaoksia ja muuta sellaista. Pääsiäisenä voi myös askarrelöla jotain täysin ihan muuta. tämä pääsiäinen meni ilman raeruohoja tai tipuja. Askartelin kyllä siitäkin huolimatta. 


Olen pitempään haaveillut tehdä jonkin punotun rannekorun. Tässäpä se sitten on. Nahkaa ja puuhelmiä. 


Nappi on korun lukko. Tästä mallista tykkään!


Meidän ekat pääsiäismunat syötiin tänään. Suklaamunien sisällöthän olisivat ihanteellisia ylläreitä geokätköihinkin ja ongelmanamme onkin, ettei meillä enää ole yhtään ylläriä jemmassa, mutta kun suklaamuna on tällainen äkäpussi tirputti, voiko sen yllärin pistää muka kätköpurkkiin?! NOUP! 
tiedän erään pikkukaverin, joka hihkuen pomppien intopinkeenä tahtoo "änglipöötsin" itselleen. Olipa muutes hyvää suklaata sisällä! 


Hyvää oli päivällä tekemäni maitojuomakin. Tekasin maidosta ja ylikypsistä banskuista sekä appelsiinituoremehusta juoman. Pirtsakka, hedelmäinen ja maukas. Nam nam. Jaksaa bloggailla. :)


Ihana ystäväni, Pinsku, pisti ylläripostia tulemaan! Ja mitä kuoressa olikaan!? 
Keväinen perhosten kimara! 
oli stanssattuja perhosia ja oli nauhoja, joissa perhosia! Oli upeita kevään kukkien sävyjä. Oli organzaa ja satiinia ja pitsiä!

Kiitos Pinsku! 


On minullakin pakkauspuuhat olleet käynnissä. tiesitkös, että pakkaan aina kaikki myyntikorut ja kortit yksittäispakkauksiin, omiin paketteihinsa. Kauniisti. Et todellakaan saa korvakoruja kirjekuoressa irrallaan tai kaulakorua tuhannen solmussa. Arvostan kätteni työtä ja arvostus näkyy myös siinä, kuinka ne pakkaan. olisi toki ihana laittaa pahvirasioissa ne tulemaan, mutta rasiat nostaisivat hintaa. Ei hyvä sekään. 


Niin, tosiaan... Nämä korvikset ovat uutukaiset. Lahjaksi menossa. muistan lapsuudestani erään minulle tärkeän henkilön, joka käytti tällaisia saman tyylisiä korviksia. Sitten toinen niistä hävisi eikä koskaan saanut sitä takaisin. Halusin nyt tehdä jotain samantyylistä hänelle lahjaksi. Äidilleni. <3


Osallistuin KK-haasteeseen, jossa lähetettiin kortti vaihtoparille. Minun korttini lähti eräälle, itsekin sain eräältä kortin. 


Kiitos Anemone! <3



Kun koruja alkaa tekemään, ei loppua tunnu tulevan sitten millään. Siispä nämäkin tein. 


Ja nämä. Ihanat pikkuiset kumiankat. 


Muistathan, että vaikka teen itse koruja ja ihan myyntiin asti, niin on minulla myynnissä myös toisten tekemiä juttuja. Esim. tämä strassikorusetti etsii kotia! Kierrätys kunniaan myöskin!


Kommentit

Tuula sanoi…
Meillä kaikenlaisia munaylläreitä olis mutta ainakin uusimmista Spede saattais älähtää jos ne antas pois ;) Tarvitteko niitä munien muovisisuksia tyhjinä siis?
Vilimarika sanoi…
Muovimunia en tarvitse. Vain pieniä esineitä, mitkä eivät mene helposti rikki. Mieluiten siis munistakin niitä mitä ei kasata kymmenistä osista. Tai vaikka pinssejä, muita pikkuesineitä...
Anonyymi sanoi…
Ankat saivat luotani uuden kodin, kiitos, ovat ihanaiset! Kaunista kevättä toivoen Minna