Siirry pääsisältöön

Kortteja ja koukeroa kaiken muun ohella megapostauksen verran

kortti, tehty aiheesta huumori

Tottahan toki eilen mieli oli maassa hetkellisesti. Onko tuo ihmekään. nukkumaan ruvetessa tirautin vielä parit kyyneleet siitä turhautumisesta, mitä tunsin. Sitä on avoin ja kertoo hyvinkin rehellisesti ja avoimesti itselle vaikeitakin asioita julkisesti ja taistelee rankkojen asioiden kanssa ja sitten yksi ihminen tulee ja alkaa mesomaan tietämättä yhtään mitään mistään. Argh. No, kuivasin kuitenkin silmäkulmani hyvinkin nopsaan ja aloin yöunia suunnittelemaan.

Kortti, tehty omiin tarpeisiini

Yksi tyyny ei riittänyt pään alle. Toinen kaveriksi. Joten kuten sain yön kulumaan osittain jopa nukkuenkin. Keuhkot eivät vedä flunssaisena niin kuin pitäisi. Se ei silti tarkoita, että olisi jotain kamalaa tai omituista, vaan ihan normaalia flunssaisena. Ei mitään hätää siis! Enemmänkin mietitytti aamusella, kun tuli aika ottaa aamun lääkkeet, että kappas vaan, pillerit ovat keittiön pöydällä yhä! Hipsin ne hakemaan horjahdellen seiniä päin ja manasin itseni syvimpään.. no jonnekin.

Eka kortti tällä mallilla ja harjoitus vasta. 

Pääsin joo takaisin ihan ehjin nahoin, joten pää tyynylle, kylkiasento ja peitto päälle. Saattaisin jopa hetken vielä nukahtaakin? no joo, toiveajattelua. siinä sitten katselin ja julkaisin kommentteja lisää, mitä olin saanut ja eilisillan närästys oli hoidettu teidän ihanilla "rennieillänne", kommenteillanne. :) Kiitos rakkaat ihanaiset kannustavista ja tukevista(Tukevista?! pullukoista? :D ) kommenteistanne! Niinpä se totuus tulee sieltä, mistä pitääkin.

huomaa nurkassa oleva upea koukero!


Tottakai kertoilen edelleen omia asioitani ja jos olen flunssassa, se on elämää! Ihan jokainen sairastaa nuhaa tai kuumetta joskus! Ei se ole ihmeellistä! mutta se on arkea! Jos minun blogini on arkisia asioita täynnä, miksi ihmeessä minun pitäisi esittää olevani terve jollen sitä ole? Tai vastaavasti alkaa voivotella täällä, että "voi voi kuinka olen surkea olento maan päällä kun olen nuhassa nyt" jollen koe aiheelliseksi sitä sääliä kerjätä? Kyllä sellainen , joka on lukenut blogiani yhtään enempää, kuin yhden postauksen verran, etietää, ettei normaalin arjen jakamisessa ole mitään säälin kerjuuta tai itsesäälissä rypemistä. :D Itseasiassa kylvettiin eilen saunassa. Oli hyvät löylyt ja kuumahan siellä tuli.

Tämä koukero on vankkaa kartonkia. "Heidin korttipaja" myy näitä edullisesti tarpeesi mukaisissa muodoissa. koukeron päällystin tällä kertaa kynsilakoilla!


Sauna on ehdottomasti yksi niitä ilon aiheita, mitä tiedän. Ajatteleppas talvipäivä ulkona. muutama tunti pakkasessa. Tulet kotiin pikkuisen viluisena ja menet valmiiksi lämmenneeseen saunaan! ah. Tai kun paikkoja kolottaa ja istahdat lämmön hyväiltäväksi ja lihakset alkavat rentoutua ja kipu lievittyä. Tai vaikka stressaantuneena levität hunajasokeria kasvoille ja hartioille ja nojaatsaunatyynyyn päälläsi ja suljet silmäsi. Heität kiukaalle hunaja-tervan tuoksuista vettä ja annat vaan aromaterapian tehdä tehtävänsä. Mikä sen ihanempaa!


Sussulle synttärikortti. 


 Viime viikko on mennyt etsiskellessä yhteistyökumppaneita haasteisiin ja arvontoihin. Yhtenään tulee vastaan vastaus: "Olemme jo sopineet riittävän määrän yhteistyökumppanuuksia". Onhan se harmillista, mutta mitäänhän ei saa ilmaiseksi. Onnekseni desing team on tiedossa kesäksi asti ainakin, joten siltä osin helpottaa. Ja onhan se mahdollista niinkuin olen ennenkin sanonut, että teen sitten omat palkinnot haasteisiin. No problem. Vai alkaako teillä jo  korut ja muut Inspistuotteet pusuta korvista ulos?


Kortti kätki sisälleen isohkon tagin, jossa viesti


Murunen teki jonkun testin, mistä vastaukseksi tuli, että minä olen silkkiapina. :D Itsekin sen testin tein, ja minulla on gorilla puolisonani. ;)
Silkkiapinan yksi vahvuuksista kuului olevan se, että kuuntelee ystäviään ja heidän huoliaan. Auttaa heitä. Se pitääkin paikkansa. Viimeksi tänään kuuntelin ystävääni, jolla murheet ovat pikkuisen eri luokkaa, kuin jokin typerä blogiasia. Mietin vain sitä, kuinka auttaa ihmistä, joka alkaa miettiä elämänsä päätepistettä. Itse en edes leikilläni alkaisi heittää skeidaa siitä, että "en nyt jaksa, joten teenpä itsarin. heippa". Puhutaan sen verran vakavista ja syvistä asioista siinä vaiheessa. Olen siis hyvin huolestunut ystäväni mietteistä ja otan ehdottomasti tosissani tuollaiset sanat! Voimme siis pysähtyä hetkeksi miettimään sitä, mikä ihan oikeasti on valittamisen aihetta, mikä ihan oikeasti on pahasti vialla tai mistä ihan oikeasti kannattaa alkaa sanomaan ääneen, negatiiviseen sävytteeseen. Vai voisiko ihan oikeasti se oma elämä ollakin ihan hyvin?! tai voimmeko tehdä asialle jotain, ettei se toisten elämä näyttäisi "liian hyvältä" omissa silmissä? Meistä jokaikisellä on omat taakkamme ja ristimme kannettavana! Kaikki en vaan näy ulospäin!

tagin takaa löytyi korupaketti. Molemmat olivat isossa kortissa nauhalla kiinni. 

Mikä sinun elämässäsi on hyvin? Mikä tulee ekana mieleen?

Minulla ekana tulee mieleen ruoka. Söin juuri. Tänään meillä oli lämmin ruoka tarjolla. Perunoita ja jauhelihakastiketta. Jokaiselle päivälle on ruokaa ollut nyt viimeisen 4 vuoden ajan. Yksi lämmin ateria päivässä. Siitä olen kiitollinen!

Koru on piiiitkä. siinä on iso kukka.

Koska tänään en voi tehdä mitään kotitöitä tai muita "rehkimisiä", ajattelin pyhittää tämän päivän askartelulle ja nettiasioille. Teen muutaman atc:n, sovin DT:iden kanssa tulevasta jne. Toisaalta on ihan jees juttu sekin, että on pakollisia seisahtumispäiviä. Aina ei pidä vaan tehdä ja olla kaikki tip top ja vimpan päälle. 

Korussa erilaisia riipuksia. Esim. tämä helmiriipus. 

Katselin tuossa pari kuukautta sitten tilastoja Inspirationista ja nyt taas uudestaan eilen ja tänään. Hämmästyksekseni ja totta kai ilokseni huomasin, että blogini suosio sen kun kasvaa! Eilen oli enemmän kävijöitä kuin koskaan! Nyt tänään kävijöitä eilisestä jo puolet, joten tiedä vaikka tänäänkin tulisi uusi ennätys!? Niin tai näin, nyt kuukausittainenkin kävijämäärä on noussut kahden kuukauden ajassa noin 1500 käynnillä! Hurjaa! Kohta on 75000 rajapyykki saavutettu(Se on aika kivasti alle 2 vuotiaalta), joten pitänee alkaa miettimään, miten kiitän teitä 80 tonnin tultua täyteen!  
Olisikos toiveita? Arvontaa varmaankin, mutta mitä palkinnoksi? 

vintagetyyppinen koru tehty siis ihan saajaansa ajatellen

Postiluukku kolahti hetki sitten. Ilahduin siitä mitä siellä näin. Upeat Belgian atc-kortit tulivat! Näytän ne teille ihan kohta. :) Lisäksi arpaonni oli suosiollinen. Sain palkinnon eräästä blogista. Jee! Kerrottakoon nyt sekin vielä, että on niitä palkintoja, jotka olen voittanut silkalla onnella, mutta aina kaikki ei ole vain onnesta kiinni. on niitäkin palkintoja, mitkä olen voittanut tekemilläni korteilla tai koruilla. Ihan siis omilla saavutuksillani. Se jos mikä tuntuu hyvältä! Tieto siitä, että olen onnistunut tekemään sellaista kauneutta ympärille, mistä joku toinenkin tykkää, enkä vain minä itse. Ja kyllä! Kyllä omasta onnistumisesta saa ja pitääkin olla ylpeä! Leuhkia ei silti tarvitse. Eikös niin?

kolikoita, timangeja, vintageroosaa, ...

Laitan tähän nyt loppuun loputkin kuvat tästä korusta. Lopettelen tältä erää tämän höpinän ja alan kuvailla niitä ihania Belgian kortteja. Innosta puhkuen ne haluan heti näyttää. 

Romanttista? Rouheaa? Käyttökoru vai juhlakoru?
Saaja sai jo paketin perille ja postasikin tästä, joten minun vuoroni nyt. Ei mennyt ylläri pilalle. 

Kuvaan oli nostettava koru kaksin kerroin, että sain edes jotenkin kuvattua. Sinänsä monipuolinen koru, että voi valita itse riipuksen, minkä tahtoo roikkumaan eteen alas, vai kenties sivulle tai mitenkä tahtookaan. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa. 
Tämä koru on siis omatekemäni.

Kiitos ja näkemiin :)


Kommentit

Susanna sanoi…
Kyllä minä vaan olen edelleen yhtä hymyä kun sain sulta niin ihanan korun ja kortit! KIITOS VIELÄ KERRAN!! Töissä heti työkaverit kehuivat tekemääsi korua maasta taivaaseen ;) On se vaan niin ihqu!!
Vilimarika sanoi…
Kiva kuulla, että kehuja sateli muiltakin. :) Tokihan ilo on tehdä sinulle sellaista, mistä ilahdut, sillä sinä ilahdutat minua kerta toisensa jälkeen omilla tekemilläsi asioilla ja erityisesti nimenomaan olemalla ystäväni ja sielunsisareni. <3

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…