Kierrätys tarttuu, osa 4

INSPIRATION:KIERRÄTYS TARTTUU!
PÄIVÄ 4: Itse viljellyt herkut

Haluan osoittaa teoriani todeksi. Julkaisen 7 päivän ajan Kierrätys tarttuu-haastettani ja uskon, että kierrätys tarttuu toisiinkin ilon ja positiivisuuden kautta ihan samoin, mitä vaikkapa negatiivisuuskin. tule mukaan paremman puolesta inspiroitumaan ja totuettamaan haastettani!
Tee sinäkin 7 päivän kuvaputki kierrätyksestä! 


Tänään tuon esille yrtit ja tomaatit, perunat ja muut herkut, joita voimme kasvattaa ja joista voimme saada lisää puhtia. 

Sinun oma mieltymyksesi makumaailmassa ratkaisee omat kasvatettavasi tuotteet. Voit kokeilla vaikkapa sankossa perunaa tai kasvattaa siemenistä mansikkaa amppelissa. Ehkä keittiössäsi kasvaisi yksi iso basilika tai tilli?

Meillä on joka kevät itämässä jotain yrttejä. Kuvassa kasvavat kirsikkatomaatin taimet. Tänä kesänä tulee olemaan erilaisia basilikoja myös. Basilika on lemppariyrttini ollut jo muutaman vuoden. 

Sen lisäksi, että kasvatamme itse joitakin herkkuja, tänä vuonna Murunen myös jakaa osan pois meidän idättämistämme herkuista ja saa tilalle toisilta heidän idättämiään herkkuja. Nin meille tulee ihan uusia juttuja ja toiset saavat samoin ihan uusia juttuja. Niinpä! yrttejäkin voi kierrättää!

Kommentit