Kartanon kauneus lumoaa

Meinasin, että kirjoitan aiheesta vasta sitten, kun olen postia saanut kotiin saakka, mutta en millään nyt malta odottaa sitä, että posti tuo pakettini. Siispä malttamattomana ja innosta pihisten haluan jo etukäteen esitellä teille ihanan putiikin! Nimittäin "Kirstulan vanhan puodin".



Kirstulan vanha puoti sijaitsee Kirstulan vanhan kartanon pihapiirissä. siis ajatelkaa! Idyllinen ihana pihapiiri ja siellä puoti! Voiko olla ihanempaa?! Vanhat esineet huokuvat paljon tarinoita. Niissä on historiaamme, niissä on esi-vanhempiemme kätten jäljet. Ja kun tällaisia esineitä tai rakennuksia katselee ja kuuntelee avoimesti, voi itsekin kuulla ne tarinat ja kokea sen saman tunnelman. Nähdä, kuinka emäntä kulki pihapolulla, isäntä ajeli hevosella pihalle tai kuinka pienokaiset leikkivät ja juoksivat kilpaa. Kuinka piika teki kirnulla voita, renki talikolla heinää...Tunnetko kesäniityn tuoksut tai tuoreen leivän maun? tunnetko sulan voin valuvan sormiesi välistä leipää haukatessasi? Entä pihakukkien tuoksun sadepäivän päätteeksi? 

Minusta vanhan ajan tunnelmassa on sitä jotain. Kartanoissa on elämänsä jo ennen meidän syntymääkin! Ja kun tällaisesta miljööstä tekee kodin sekä perustaa sinne puodin, en voi muuta kuin nyökytellä tyytyväisenä päätäni ja ymmärtää syyn, miksi. 



Sukupolvia kestäneet esineet, keramiikkataiteilijan luomukset ja lasinpuhaltajan yksilölliset esineet ovat osa Kirstulan vanhan puodin valikoimaa. Niiden lisäksi puodista voit ostaa Jeanne d´Arch Livingin ja Maleigin laadukkaita sisustustuotteita. Kelpaisi minulle ainakin! 

Se, miksi myös tunsin kiinnostusta ja sielujen sympatiaa Kirstulan vanhaa puotia kohtaan, on asenne. Hyvä olo ja kodista, jossa on hyvä olla, syntyvä rauhallinen mieli huokuu Kirstulasta hämeenlinnasta tänne kauemmas Savoon asti. 



Verkkokauppa toimii meille, jotka emme fyysisesti pääse paikanpäälle tai jotka haluavat päättää ostamisistaan rauhassa kotoa käsin. Puoti itsessään on auki sunnuntaisin 12:00-15:00 tai sovittaessa. 

Tahdon jo nyt mainita nämä ihanat maalit: "MAALIT"


Edulliset, luonnonmukaiset kalkkimaalit antavat huonekaluillesi vanhahtavan tunnelman helposti. Eivät tuoksu edes juurikaan! Olisipa meillä mahdollisuuksia maalailla. 

Lisäksi kaikki tämän postauksen kuvat ovay kyseisen puodin tuotteita! 

Palaan aiheeseen myöhemmin, kunhan posti kipittää tänne asti. Haluan esitellä teille muutaman asian. ;)
Suosittelen olemaan kuulolla. ;)



Kommentit

Kiki sanoi…
Kirstula on kyllä paikka, jossa alkaa ajatella ettei viikon kaurapuurokuuri tee pahaa perheelle :D Sieltä tekee mieli ostaa ihan kaikki. Onneksi se on vaan sunnuntaisin auki :D