Siirry pääsisältöön

Hyvän tuulen puodista ja oppipoika-ainesta

Joko olet osallistunut "arvontaan", jonka järjestän blogiyhteistyössä "Hyvän tuulen puodin" kanssa? siinä on palkintona huikea 20 euron lahjakortti kyseiseen sisustuskauppaan! Hyvän tuulen puotihan toimii verkkokauppanakin, joten kauempanakin asuvat voivat lahjakortilla shoppailla! Ja jollei voitto osu kohdallesi, silti kannattaa shoppailla kyseisessä puodissa, sillä valikoimaa riittää ja ihanuuksia! Itsellenikin jäi vielä toivelistalle muutamia namuja, joten...

Kipasethan myös Tykkäämässä "FB:ssä"


Meidän perheessä ne pienet arjen ilot ovat suuria nautintoja. Lisäksi juhlimme kesken viikkoa ja arkea ilman mitään syytä. Meistä ihan jokainen hetki on juhlan arvoinen. 
Juhla ja juhliminen ei tarkoita armotonta biletystä ja viinaksia, ei suuria kutsuja tai rahan menoa. Ei sellaiseen olisi edes vara. Meille juhlaa on vaikkapa keittää hyvät teet ja sen kanssa pala suklaata. Sitten kynttilät palamaan. Ihan sellainen normi-romantiikka vaikkapa. Kiireetön hetki ja hyvyyden ja kauneuden arvostaminen. 
Ne sanat: RAKASTAN SINUA, OLET TÄRKEÄ tai KIITOS ETTÄ OLET OLEMASSA!

Juhlahetkeä oli myös hyvän tuulen puodin lahja sekä pääsiäiskortti. Tälle ihanalle rasialle on käyttöä!


Valitsin valkoisen teerasian, johon ajattelin lajitella kofeiinittomat teepussit. On niin paljon helpompaa, kun kofeiinittomat juomat ovat erillään kofeiinillisista. Kuitenkin päivällä juomme toista, illalla toista. Tähän asti kaikki oli yhdessä, tai eri purnukoissa. Haaveenanihan olisi saada jokaiselle pussukalle ja paketille kaunis purkki tai rasia, eikä mitään pahvipakkauksia tai avattuja pussukoita lojuisi missään muovipurnukoissa. 


Tähän ihanaan AmandaB:n rasiaan mahtuu pusseja monia. Tyylikäs, kaunis rasia lasikannella on myös näyttävä esillä. Meillä teet ovat lasivitriinissä. Siitä ne on näppärä ottaa päivän mittaan käyttöön. 


Hyvän tuulen puodin hyvä tuuli levisi meille asti. Sinäkin voit olla osana hyvää tuulta ja osallistua arvontaani. 


Torey Haydenin kirja: Viattomat, kertoo pienen maalaiskylän elämästä. Kaivostoiminta tyrehtyy ja kaivoksella toimineet työmiehet saavat kenkää. Tulevaisuudessakin tarvitaan rahaa selviytymiseen ja etenkin, kun kylään muuttaneiden elokuvatähtien tekemät muutokset ovat tehneet kylästä niin erilaisen menneeseen nähden. Kirjassa vilahtavat cowboyksi pukeutunut yritteliäs entinen kaivosmies, joka haaveilee toimeentulosta ja perheensä elättämisestä turismin avulla. 

Elokuvatähtienkään elämä ei aina ole ruusuista, sillä ensinnäkin he ovat paenneet julkisuutta kylään ja toisekseen julkisuus, rietastelu eivät aina ole parasta maineelle. ja sen seurauksena yllättävä lapsen maailmaan tulo eivät välttämättä ole niinkään positiivinen yllätys. Sen sai kokea ainakin kirjan Spencer Scott. 

Yksinhuoltaja Dixie hautaa oman lapsensa ja yrittää jotenkuten selvitä elämästä. Hän seurustelee miehen kanssa, joka miettii cowboy-uraa. Sahalla työskentely olisi aivan liian vaarallista. Jostain on kuitenkin ruoka saatava. 

Kun olosuhteet ovat mitä ovat, tilaisuus tekee paremmistakin ihmisistä pahmpia. Dixien poikaystävästä tulee lapsen kidnappaaja! 

Jos olet lukenut Torey Haydenin kirjoja aiemmin, tulet tämän kirjan kohdalla yllättymään, sillä kirja on aivan eri tyylillä tehty, mitä kaikki muut hänen kirjansa. Aluksi mietin, jaksanko edes lukea, mutta kun alkukankeudesta päästään eteenpäin ja vauhtiin, alkaa tapahtua. 

Suosittelen!

Sheferijimin kirjahaasteessa etenin nyt OPPIPOJAKSI! 
Seuraavaksi tavoittelemaan 10 kirjan kisälliä. Siihen puuttuisi 7 kirjaa tämän vuoden aikana. 
Saapa nähdä, saanko arvoni nousemaan. :)Kommentit

Aino sanoi…
Torey Haydenin kirjat on omalla tavallaan kiinnostavia. Tätä en ole lukenut, mutta joitain vanhemmasta päästä olevia kyllä.
Upea tuo teerasia. Tuollainen olisi ihana vaikkei teetä edes joisi :D
Mukavaa Pääsiäisviikkoa sinulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…