Cloettan kätköistä

Eipäs unohdeta namistelua! Cloettan paketista löytyy vieläkin paljon herkkuja! Osa on maisteltu, osa vielä maistamatta. Sokerihumala ei ole tarkoitus eikä kaamea kapula, vaan päinvastoin, hurmaava herkkuhetki ja pidennetty nautinto. Nam nam.


Tämä seuraava pussukka, mikä avattiin, sopisi oikeastaan herkuttelijoille itselleen tai jaettavaksi, mutta myös vaikkapa lasten juhliin tarjolle, viemisiksi kaverille tai leffaan mukaan otettavaksi. Erilaista hyvää ja silti tuttuja makuja mukana. 


TV MIX fantasy.
325 grammaa pelkkiä hyviä karkkeja! Herttileijaa!
Voit lukea ravintoselosteen "TÄSTÄ"


Ah, mikä yllättävä fantasia pussi! Kun sitä kuvittelee avaavansa perus namipussin ja löytääkin sieltä ensinnäkin erinäköisiä karkkeja ja sitten kun maisteleekin niitä, huomaa makujen olevan niin ihanan pehmeitä ja valloittavia, ei voi muuta kuin maistaa toisen, kolmannen, pussillisen! 

Fantasiassa ovat mukana hedelmäiset vaahtokuviot, lakritsipyramidit, karamellilakritsirakeet, hedelmäiset vaahtoperhoset, hedelmäiset duoviinikumit sekä kirpeät duoviinikumit. Ja hei, minäkään en tykkää liian kirpeistä karkeista enkä hampaissa narskuvista kumipallo-viinikumikarkeista, mutta fantasiassa kirpeät EIVÄT ole liian kirpeitä, vaan hyviä! ja viinikumit ovat maukkaita ja pehmeitä! Todellakin tykkään!

Tässä on uusin suosikkikarkkipussini! Kiitos Cloetta!

Kommentit

Ihania herkkuja.

Varasin sinulle tasapaino, iso kissa ja kukan ajatukset kortit. Sinulla on 8 varausta, montako minulla?