Siirry pääsisältöön

Kun odotus palkitaan

Tässä se nyt on! Marikan huikean ihana
KORTTIEN VÄRITYSTEKNIIKKA -KIRJA!
Made by Marika


288-sivuinen teos selkeine kuvineen, ohjeineen, kaikkineen! 
Kuinka leimakuvia väriteään oikein. 
Ei mikään pikkuopasvihkonen, vaan oikeasti paksu kirja! 

Kirjassa kerrotaan selkeästi mitä tarvitset onnistuaksesi värittämäänniin helpommat kuin  haastavammaltakin näyttävät leimakuvat. Ihan ihmisestä hiuksineen ja mekkoineen ruusukimppuihin. Ja kaikkea siltä väliltä. 


Kirjan tekeminen oli Marikalle hyvin raskas projekti ulkopuolisista syistä.
 Kun taittaja teki oharit, alkoi alamäki. 
Kirjaa oli ennakkomyyty ja asiakkaat alkoivat haukkua ja syytellä Marikaa asiasta, mille hän ei voinut mitään. 

Nyt kun kirja on tässä valmiina ja lähetetty ihmisille, toivoisin todella niiden syyttelijöiden pyytävän anteeksi ja katuvan sanojaan! 

Se on juuri sitä; "en usko, koska en näe". 
Nyt on kirja näkyvillä! 
Ja Marika saa olla ylpeä työstään! 

Kuka olisi jaksanut siinä paineessa, solvausmyllerryksessä ja työmäärässä tehdä enää tällaista valtavaa työtä uudestaan?! 
Marika, SINÄ JAKSOIT! 
ONNEA!


Palatakseni itse kirjaan, olen äärettömän ylpeä siitä, että minulla on mahdollisuus omistaa tämä kirja. Saatikka omistuskirjoituksella ja uniikilla kirjanmerkillä varustettuna! 
Ja tottahan toki kirjanmerkki minun lempivärilläni tehtynä! 


Kirjassa on paljon erilaista opettavaa asiaa. Ihan jo pelkästään se, että jokainen esimerkki on laajasti ja yksityiskohtaisesti opetettu. 
Näillä ohjeilla oppii oikeasti aloittelevakin! 

Lisäksi opetetaan eri värimaailmoja värittämään. Seepia, hempeä tai vaikkapa mustavalkoinen. Leimakuvat, joita kirjassa väritetään, ovat hyvin tuttuja suurin osa. 
On hauska huomata, että hei, minähän tunnistan tuon leiman! 
Ja niin se inspis iskee ja on ihan pakko alkaa kokeilemaan. 

Lisäksi kirja antaa ideoita kymmenien eri korttien tekoon. 
Voi kuulkaa.. 
Minä en pysy enää tässä penkillä, vaan tahdon jo päästä kokeilemaan kortteilua leimakuvien kanssa! 


Minä en kuvaa kirjaa sisältä, mutta jos tahdot nähdä hieman vilautuksia niin käyppäs kurkistamassa "MARIKAN VAALEANPUNAISTA PITSINNYPÄLÄYSTÄ JA NAPPIKAUPPAA-BLOGIA". Sieltä löytyy muutama hyvä kuva sisäpuolelta kirjaa. 


"Kun minä olin pieni,
oli taivas täynnä tähtiä.
Oli tähdenlentoja, unelmia, haaveita.
Kun minä olin pieni,
oli sateenkaaren päässä aarre,
eikä mikään estänyt uskomasta siihen.
Kun minä olin pieni,
oli maailma suuri,
mutta uskoin että voisin
lentää perhosen lailla
ja nähdä sen kaiken.

Matkalla unelmat ja haaveet
muuttuvat ja toiset unohtuvat.
Pilvet peittävät tähdet taakseen ja
sateenkaaren päässä oleva aarre katoaa

Vaikka en oppinutkaan lentämään,
koskaan en lakannut uskomasta
ettenkö löytäisi aarretta
tai saisi tähdenlennosta kiinni.

Yksi unelma josta en pienennä tiennyt,
mutta jonka matkalla löysin on tässä.
Älä sinäkään koskaan lakkaa uskomasta.

Ihania askarteluhetkiä kirjani parissa.

Marika"
Ja ihania askarteluhetkiä ja hyvää viikonloppua myös minun, onnellisen kirjan omistajan puolesta! TÄTÄ KIRJAA SUOSITTELEN TODELLA! 

ViliMarika

Kommentit

Marika Hauhtonen sanoi…
Voi kiitos kaikista kauniista sanoista, kivan postauksen olit tehnyt, kiitos ja vielä kerran kiitos:)
halauksin: Marika
Ihana kirja-aarre. Pakko minunkin hankkia.
Tuulimarja sanoi…
Sain kirjani tänään ja olen onnellinen ja haluaisin vielä toisen pojan tytölleni. meinasin antaa tämän hänelle joululahjaksi mut en enää raatsi luopua tästä. Haleja Tuulikki
Viltsu sanoi…
Enkuli, TODELLAKIN!
Tuulimarja, ihana kirja, ihana ja arvokas lahja! Olen jo muutaman saanut ostamaan tämän kirjan, koska onhan tämä LAAJA!
Kiitos halauksesta!Haleja sinullekin!
Anonyymi sanoi…
Minäkin ostin tämän ja todellakin pitkä odotus palkittiin!!! Huikean hyvät ohjeet monilla eri kynillä ja väreillä.
Tässä se viikonloppu menee värittäessä :)
T:Heidi
Viltsu sanoi…
Juurikin niin. :) Minulta puuttuu vielä olennaisia kyniä ja värejä, mutta voin yrittää sekatekniikalla, eli puuvärejä, tusseja ja ehkä vesivärejä sekoitellen keskenään. Kunhan pystyn, hankin musteita ja muutaman värin lisää copiceihin.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…