Siirry pääsisältöön

Kun odotus palkitaan

Tässä se nyt on! Marikan huikean ihana
KORTTIEN VÄRITYSTEKNIIKKA -KIRJA!
Made by Marika


288-sivuinen teos selkeine kuvineen, ohjeineen, kaikkineen! 
Kuinka leimakuvia väriteään oikein. 
Ei mikään pikkuopasvihkonen, vaan oikeasti paksu kirja! 

Kirjassa kerrotaan selkeästi mitä tarvitset onnistuaksesi värittämäänniin helpommat kuin  haastavammaltakin näyttävät leimakuvat. Ihan ihmisestä hiuksineen ja mekkoineen ruusukimppuihin. Ja kaikkea siltä väliltä. 


Kirjan tekeminen oli Marikalle hyvin raskas projekti ulkopuolisista syistä.
 Kun taittaja teki oharit, alkoi alamäki. 
Kirjaa oli ennakkomyyty ja asiakkaat alkoivat haukkua ja syytellä Marikaa asiasta, mille hän ei voinut mitään. 

Nyt kun kirja on tässä valmiina ja lähetetty ihmisille, toivoisin todella niiden syyttelijöiden pyytävän anteeksi ja katuvan sanojaan! 

Se on juuri sitä; "en usko, koska en näe". 
Nyt on kirja näkyvillä! 
Ja Marika saa olla ylpeä työstään! 

Kuka olisi jaksanut siinä paineessa, solvausmyllerryksessä ja työmäärässä tehdä enää tällaista valtavaa työtä uudestaan?! 
Marika, SINÄ JAKSOIT! 
ONNEA!


Palatakseni itse kirjaan, olen äärettömän ylpeä siitä, että minulla on mahdollisuus omistaa tämä kirja. Saatikka omistuskirjoituksella ja uniikilla kirjanmerkillä varustettuna! 
Ja tottahan toki kirjanmerkki minun lempivärilläni tehtynä! 


Kirjassa on paljon erilaista opettavaa asiaa. Ihan jo pelkästään se, että jokainen esimerkki on laajasti ja yksityiskohtaisesti opetettu. 
Näillä ohjeilla oppii oikeasti aloittelevakin! 

Lisäksi opetetaan eri värimaailmoja värittämään. Seepia, hempeä tai vaikkapa mustavalkoinen. Leimakuvat, joita kirjassa väritetään, ovat hyvin tuttuja suurin osa. 
On hauska huomata, että hei, minähän tunnistan tuon leiman! 
Ja niin se inspis iskee ja on ihan pakko alkaa kokeilemaan. 

Lisäksi kirja antaa ideoita kymmenien eri korttien tekoon. 
Voi kuulkaa.. 
Minä en pysy enää tässä penkillä, vaan tahdon jo päästä kokeilemaan kortteilua leimakuvien kanssa! 


Minä en kuvaa kirjaa sisältä, mutta jos tahdot nähdä hieman vilautuksia niin käyppäs kurkistamassa "MARIKAN VAALEANPUNAISTA PITSINNYPÄLÄYSTÄ JA NAPPIKAUPPAA-BLOGIA". Sieltä löytyy muutama hyvä kuva sisäpuolelta kirjaa. 


"Kun minä olin pieni,
oli taivas täynnä tähtiä.
Oli tähdenlentoja, unelmia, haaveita.
Kun minä olin pieni,
oli sateenkaaren päässä aarre,
eikä mikään estänyt uskomasta siihen.
Kun minä olin pieni,
oli maailma suuri,
mutta uskoin että voisin
lentää perhosen lailla
ja nähdä sen kaiken.

Matkalla unelmat ja haaveet
muuttuvat ja toiset unohtuvat.
Pilvet peittävät tähdet taakseen ja
sateenkaaren päässä oleva aarre katoaa

Vaikka en oppinutkaan lentämään,
koskaan en lakannut uskomasta
ettenkö löytäisi aarretta
tai saisi tähdenlennosta kiinni.

Yksi unelma josta en pienennä tiennyt,
mutta jonka matkalla löysin on tässä.
Älä sinäkään koskaan lakkaa uskomasta.

Ihania askarteluhetkiä kirjani parissa.

Marika"
Ja ihania askarteluhetkiä ja hyvää viikonloppua myös minun, onnellisen kirjan omistajan puolesta! TÄTÄ KIRJAA SUOSITTELEN TODELLA! 

ViliMarika

Kommentit

Marika Hauhtonen sanoi…
Voi kiitos kaikista kauniista sanoista, kivan postauksen olit tehnyt, kiitos ja vielä kerran kiitos:)
halauksin: Marika
Ihana kirja-aarre. Pakko minunkin hankkia.
Tuulimarja sanoi…
Sain kirjani tänään ja olen onnellinen ja haluaisin vielä toisen pojan tytölleni. meinasin antaa tämän hänelle joululahjaksi mut en enää raatsi luopua tästä. Haleja Tuulikki
Viltsu sanoi…
Enkuli, TODELLAKIN!
Tuulimarja, ihana kirja, ihana ja arvokas lahja! Olen jo muutaman saanut ostamaan tämän kirjan, koska onhan tämä LAAJA!
Kiitos halauksesta!Haleja sinullekin!
Anonyymi sanoi…
Minäkin ostin tämän ja todellakin pitkä odotus palkittiin!!! Huikean hyvät ohjeet monilla eri kynillä ja väreillä.
Tässä se viikonloppu menee värittäessä :)
T:Heidi
Viltsu sanoi…
Juurikin niin. :) Minulta puuttuu vielä olennaisia kyniä ja värejä, mutta voin yrittää sekatekniikalla, eli puuvärejä, tusseja ja ehkä vesivärejä sekoitellen keskenään. Kunhan pystyn, hankin musteita ja muutaman värin lisää copiceihin.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.