Siirry pääsisältöön

Vanhat kelpaa hyvin. Mega valokuvapostaus

Katselin erään trendi-vaatemerkin tuotteita, kun olivat -20% alennuksessa. Joo-o. Eipä voi meidän tuloilla moisia haaveilla edes. Oli toki kauniitakin vaatteita, mutta osa hiemn omituisia makuuni. Mutta suurin ongelmahan oli se hinta. Pelkästä kaulaketjusta saisi maksaa 40 euroa, kun siinä roikkuu muutama helmi. Nappikorvakorut yli 20 euroa. Kaulahuivi 60 euroa. Hihaton toppi 48euroa ja legginssit 38 euroa. Nämä siis tarjoushintoja.
Jos ostaisin T-paidan ja hameen, joutuisin maksamaan tuotteista 166 euroa + postikulut. Jätinpähän ostamatta. Saa edelleen kelvata kaapissa olevat.

Kaapista puheenollen, esittelenpä hieman lisää verstaani sisältöä. Äkkiseltäänhän verstaani näyttää siltä, että tavaraa on. Ja itseasiassa onhan sitä! Haluan kiittääkin jokaista teitä! Olen pystynyt askartelemaan ja koruilemaan ja jatkamaan harrastustani ja tulen vielä jatkamaankin. Mutta kaikki ei ole ihan sitä, miltä näyttää kaapeissani. Se hyvin oleellinen asia verstaalla on LAJITTELU. Kun on tilaa, on myös tilaa levittäytyä. Ja minähän suurimmaksi osaksi askartelen kierrätetystä materiaalista.


Minulla on erillään leikeltävät kirjat. Suurin osa kirjaston poistoja.  
Säilytän myös sellaiset kuvat irtileikattuina, mitkä löydän lehdistä, joissa ei ole mitään muuta mielenkiintoista. Kirjepaperikoista saa kauniita kukkaboordeja, atc-vaihdoissa on tullut vintagekuvia, pelikortteja on jemmassa... Tuolla oikeassa ylänurkassa näkyy myös itseni maalaamasta taustapaperista pala. 


Stanssaan valmiiksi kuvioita. On mistä ottaa. Saan niitä vaihdossa. Eräs ihana ystäväni lähetti joululahjaksi vuosi sitten A4 kuorellisen stanssattuja kuvioita! 


Kukat ovat erillään muista koristeista. Tämän ison korin sisältö odottaa pilkkomistaan. Olen saanut niitä lahjoituksena. Olivat roskiin menossa! HUI! 


Olen saanut lehtiä. Olen löytänyt lehtiä. Olen jemmannut niitä! 
Yksi kerrallaan alan tutkimaan ja askartelemaan niistä. Tällainenkin pino vie oman tilansa. 


Jemmaan pahvilaatikoita, pahveja, kuoria,... Siis ihan ruokapakkauksia, postin tuomia siistejä kuoria jne. 
Osa menee litteänä säilöön ja niistä tulee mahdollisesti atc-pohjia. Osa menee pakkausmateriaaliksi. Osasta saatan tuunata aarrearkkuja tms. Siksi ne ovat kokonaisina säilössäkin. 


Toki stanssit pitää saada käyttöön tarpeen tullen näppärästi. Korivaunussa on stanssit, sabluunat, kohokuviointikansiot, mun oma design-nappasukeppi (magneettikeppi) ja näyttää olevan ikivanhoja seiskojakin. :D 


Koruja on purkuun menossa myös. Nekin on lajiteltava, mitkä kelpaavat koruihin, mitkä askarteluun ja mitkä ovat niin huonossa kunnossa, että menevät roskiin. Ne kun ovat niitä "Maksa postikulut ja saat ne"-koruja. Puhdistamoon menossa kuvan rasiat. 


Kaapissa on paljon myös kansioita. Oli ihan pakko hakea Tiimarin loppuunmyynnistä niitä jotta sain lajiteltua ja lisää lajiteltua ja lajiteltua... :D 


Minulla on kansioissa tulostettuja kuvia, isoja kuvia, kiiltokuvia, vintagearkkeja, lehtikuvia... 
Ihan kaikki nuo edellisen kuvan kansiot ovat lajiteltuja erilaisia kuvia. Ei ne kaikki täynnä ole!!!
Siellä on esim. kukat erillään. Jouluiset yhdessä. Vauva-aiheet, vintaget, miesten jutut, häät... Ja jos ei kansioon ole tarpeeksi, ne jäävät odottamaan täyttymistään tai pysyvätkin vajaina. Mutta löydänpähän mitä etsin! 


Lajittelua... Leimasimet näppärästi. Kansiossa on akryylileimasimet. Lokerikossa puukantaiset. 


Kirjoja. Lehtiä. Kaikenlaista askarteluohjetta. 


Lankoja, ompeluhommeleita. Kyllä minä osaan paikata reijät sukista ja ommella napin paikalleen paitaan. Osaan tehdä harsimista ja meneehän noita atc-kirjoihinkin, lankoja. 


Ja Murusen tarvikkeita on yksi kaapillinen, mutta myös hyllyköstä löytyy Murusen korujuttuja. Tuo vasara on pyhitetty koruiluun. Pussukan alla on mittatilaustyönä sepältä tilattu takorautapalikka korunosien karkasuun. 


Pusseja, suojamuovia, kasseja, korttipusseja... On oltava niitäkin vaikka ja kuinka. 
Niitä kun menee tilauksissa ja lahjojen paketoimisessa muunmuassa. 


Kaappiin on kätketty myös kaikki saamani atc:t. 
Siellä on lisää laatikoita. Ja purnukoita. 
Kaapissa on kyniä, liimaa, lakkaa...
Siellä on korttipohjia, tarrarullia, Käytettyjä postikortteja, kynttilän jämiä, kuumaliimapistooli penaalissa...
Kuvaan en ottanut Murusen työkaluja. Niitäkin siellä on. 
Enkä kuvannut lapsukaisen petivaatteita, liinavaatteita, pyyhkeitä, varavaatteita, dödöä.... 

Kyllä! Tavaraa on! 
Suurin osa siis kierrätettyä tai saatua. 
Olen hyvilläni siitä, että saan jatkaa harrastustani. 
Terapioida ja pysyä virkeänä, iloisena ja säälimättä itseäni. Kommentit

Nanna sanoi…
Kiva postaus ja mukava päästä kurkkaamaan toisen askarteluhuoneeseen ja tavaroihin:)
Kata Maria sanoi…
Kyllä mukavasti tavaraa löytyy sulta. vielä ku ois saanu kokonaisen kuvan askartelu huoneesta! :)
Viltsu sanoi…
Löytyy kyllä ja nyt on lisäksi lahjapaperia, lahjakassi sekä kuplamuovia lisää sillä viikonloppu mennyt juhlatunnelmissa, ja kaikki askarteluun sopiva pitää säästää. Saan siis täytettä noihin kuvakansioihin kun leikkaan paperit sopiviksi arkeiksi.
Lisäksi on kuumailmapuhallin, jonka sain lahjaksi.
Viltsu sanoi…
Ja kyllä, hamsteri mikä hamsteri, mutta kyllä minä siivoilenkin välillä ja pistän pois. ;) Nyt esim. Pahvia en enempää kerää, ennenkuin saan entiset ATC pohjikai. Samoin kieltäydyin lehtinipusta, koska on jo lehtiä. verstas laajenisi muuten liikaa.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…