Siirry pääsisältöön

Hetken kappaleet ja kuulumisetVerstaan siivoilua. Sitähän sitä on aina. 
Kodin siivoilua. Sitäkin on aina.
Siivous ei koskaan lopu. Se on oravanpyörä, minkä rattaat ovat kestorasvattuja. 

Kun aloitan siivoamaan jostakin huoneesta tai asiasta, jatkan viikon mittaan muita paikkoja. Palaan taas seuraavan viikon alussa siihen, mistä aloitin ja taas pölyräti huiskii tai imuri imaisee pölypallot. Mistä sitä pölyä ja roskaa oikein syntyy?! 

Onko sinulla tietty päivä pyhitetty siivoukselle? 

Minulla oli ennen siivouspäivä ja se oli aina lauantaisin. Niinkuin olen kertonutkin, enää en kykene moiseen, vaan teen sen mukaan, mitä pystyn ja jaksan. Voimanihan hupenevat hyvinkin nopeasti, jos rasitan itseäni ja kivut nousevat korkeammalle. Itseasiassa ei tarvitse rasittaakaan, kun väsyn kivun takia. Se vaan kuluttaa niin paljon. Eli siivoan pikkuhiljaa, vähän aina kerrallaan. 


Tänään sain ensimmäiset "Joulukalenterin luukut". Heti tuli sellainen fiilis, että tästä se alkaa joulun odotus. Ei tietenkään vielä olla joulun lähellä, eikä edes talvessa, mutta kyllä minä olen sen verran lapsenmielinen, että nautin suuresti jännityksestä, odotuksesta, perinteistä, kaikesta hauskasta, ...
Ja onhan nyt tässä tämän vuoden aikana vielä paljonkin suunnitelmia ja hauskuutta luvassa ennenkuin joulu on edes ovella. Silti nuo lahjat saivat joulufiiliksen nousemaan pintaan! 
Laitoin joulukalenteriini muistiin, mitkä luukut olen saanut jo. 
KIITOS! 


Lisäksi ilahduin tästä arvontapalkinnosta, minkä myös sain tänään. 
Hauska oli huomata, että voittamani kirjan lisäksi oli uusin Kodin kuvalehti kuoressa mukana. 
Lehden välissä oli myös Maakuntien makuparit-vihkonen ja BB-voiteen näyte. 

Koska aikaisempi arvontapostaukseni aiheutti eräässä lukijassa mielipahaa ja epäilyksiä, otin nyt valokuvan myös saatekirjeestä, jotta varmasti näkyy, että kyse on oikeasti palkinnosta. Enhän halua onnekkuuteni aiheuttavan toisille epävarmuutta, turhia luuloja tai epäilyksiä. 


Päiväyskin vielä.. Minulle onnea on myös toisten ilo. Olipa se sittenisoa onnea ja iloa tai pientä. 
En minä siitä tunne katkeruutta tai kateutta. 
Jos jollakin menee hyvin, niin hienoahan se on! 
Hyvänen aika! 
Soisin ihan jokaiselle hyviä asioita, onnea, mielenrauhaa, sopua itsensä ja muiden kanssa...
sellaista elämää, mikä on antoisaa ja oikeudenmukaista. 
Valitettavasti minun toiveeni ei koskaan tule toteutumaan. 

Maailma on niin täynnä pahuutta, itsekkyyttä, ahneutta ja vihaa, ettei hyvyys koskaan voita. Sodat ja nälänhätä tai väkivalta kaikissa muodoissa on todellista. Se on todellista jokaikinen sekunti. 
Pelkkä ajatuskin siitä tuskasta siellä jossakin tekee pahaa. 
En voi muuttaa asioita hyväksi sulkemalla silmäni tai kääntämällä selkäni heille.
Se on silti olemassa. 
Surullista todellakin! 

Ja täällä kinastellaan jostakin materiasta! 
Sen täytyy kertoa ihmisten omasta hyvinvoinnista ja siitä,ettei elämässä heillä ole suurempia huolia. 


Huolista puheenollen, näyttäs siltä, että meidän vauvamme kasvaa ja voi hyvin. :)
Kuva-arvoitukseen vastaus siis: Kyllä! Meille tulee vauva! 
Manumiina ja Susanna arvasivat siis ihan oikein. <3

Eikä mikä tahansa sinappikone, vaan pieni ja kaunis, puolipitkäkarvainen kissanpoika. 
Hän on tällä hetkellä vielä emonsa hellässä huomassa ja kasvaa siellä aikansa. Saa lisämaitoa tuttipullosta. Kunhan aika on oikea, saamme hänet sitten kotiin. Nyt ei auta muu kuin odotella. 

Odottaviin tunnelmiin, 

Suloisia iltahetkiä sinullekin! 

Viltsu

Kommentit

Tiia K sanoi…
Ihana voitto, ihanaa että voitit. Onneksi olkoon ja kerrothan sitten jossain kohti täällä minkälainen tuo Uskottomuus on. Aihealue hieman ahdistaa, tokihan tuollaistakin on joskus menneessä elämässä kohdalle sattunut.

Voi ei ja voi mahoton, oikeasti epäilikö joku, että tekaiset täällä onnen kantamoisia.... huh ja puh. Ei kai kukaan sellaista tekisi ja jos sinun blogia on seurannut, niin todellakin tietää, ettet tekisi.

No en räyhää enempää, en vain ymmärrä. Mutta iloitsen että juuri sinä voitit paistetta päivään. Meitä hassuja ihmisiä kun on niin monenlaisia.

Aurinkoisia ajatuksia lähettelee Tiia
Viltsu sanoi…
Kiitos Tiia!
Minulla on Coelhon kirjoja entuudestaankin, joten innolla tätä odotinkin, kun sain kuulla sen voittaneeni. :) Tällä hetkellä yksi kirja kesken, joten vielä en aloita lukemaan tätä, mutta yritänmuistaa esitellä tämänkin täällä. Aihe tosiaan on vaikea, mutta jospa teksti olisi helppoa...

Eiköhän kaikesta saa valittamisen aihetta jos haluaa. Ja kaikkea voi epäillä jos sille päälle sattuu. Sitä kun oletetaan, eikä selvitetä. Ei kysytä, tehdään vaan johtopäätöksiä...
Vai liekkö kateutta? Katkeruutta?
En tiedä. Turha alkaa arvuuttelemaan. Olkoon mitä on. En voi kaikkia ihmismieliäkää parantaa. Voin vaan yrittää tehdä blogistani ymmärrettävämmän ja kenties sen kautta yhä useammalle sen mukavan pysähdyspaikan.
RaijaAnnikki sanoi…
Sinulla myös on arpaonnea. (minullakin kovasti viimeaikoina).Yritin jo päivällä kommentoida mutta kommenttiluukku ei auennut.Siispä kiitos ihanaiseta postista.ATC on ihana ja lisukkeet myös.
Täällä hämärtää ja minä reipas tulin juuri lenkiltä-suihkun kautta koneelle. Kaikkea hyvää sinulle.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…