Siirry pääsisältöön

Jännittäviä aikoja, humalatilaa ja helpotusta

Bienvenido a mi blog
Добро пожаловать в мой блог
welcome to my blog
tervetuloa blogiini. 

On suuri ilo ja kunnia huomata, että blogiani lukevat myös ulkomaalaiset henkilöt. KIITOS! 
Inspiration on mahdollista kääntää myös sinun äidinkielellesi. :)

Toivottavasti pysähdyksesi blogissani on miellyttävä kokemus. 
Älä kopioi tekstejäni tai kuviani. 
Ideoita voit käyttää ja inspiroitua töistäni.

netistä poimittuja 

Minulla on kausia, jolloin runoilen paljon. 
Toisinaan taas teen koruja enemmän kuin mitään muuta. Sitten tulee askarteluvaihe. Kaikki muu saa jäädä. Minä vain teen kortteja ja atc-kortteja. :) 
Onko sinulla samanlaisia kausia?


Nyt meillä on pienen pieni projekti meneillään ja minua jännittää niin kovasti! 
JOS se onnistuu ja kaikki menee hyvin, voin piakkoin kertoa teille ilouutisia.
Nyt kuitenkin hieman ajankohtaisia kuulumisia ennen sitä. 

Minullehan tehtiin virallinen astmadiagnoosi ja nyt viikon olen käyttänyt säännöllisesti avaavaa lääkettä. Happiarvoni olivat heikot, ja siksi pitää käyttää nyt pysyvästi piippua. Ihan hyvä olo. Helpompi hengittää, vaikkei mikään kamalan vaikea ollut ennenkään.

Uusi lisälääkitys myös viikon ollut selän kipuihin ja se on auttanut paljon. Sain yhden päivän kokonaan täysin kivutonta aikaa. Se oli hyvin koskettavaa ja ihanaa! Puolitoista päivää meni hyvin lievillä kivuilla ja yhä olin hyvin kiitollinen ja hämmentynyt. 
Sittenpä se kipu alkoikin kasvaa ja vaikkei ihan samaan mennytkään, mitä oli aikaisemmin, niin kovaa se silti on ollut ja nyt ymmärrän sen eron terveen ja oman kovan kipuni välillä. Enhän ollut osannut arvella edes, miltä tuntuisi olla terve. Nyt tiedän ja kunnioitus itseäni kohtaan kasvoi välittömästi. Samalla tosin pettymys, ettei kivuttomuus jatkunut pitempään. 

Eilen oli aika hyvä päivä, joten kävin lenkillä, tuolijumpassa ja kävellen kotiin. Teki hyvää! Tänään taas ollaan hyvin jäykkänä ja voimattomana. 
Jos kuitenkin plussaa sanoisin, niin hermosärkyä ei ole! Uusi lääke poistaa hermosäryn ja samalla todistaa sen, että hermovaurio on merkittävä. 

Sivuoireita on. 
Huimausta ja humalatilan kaltaista olotilaa eniten. Muitakin on alkanut tulla. Katsotaan, kuinka kauan kestävät ja lähtevätkö sitten ajallaan pois. 

Tänään lepoa. Jospa huomenna olisi taas ihanan keveä olla. :) 

Halauksia ja huojentavaa viikonloppua sinullekin! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…