Siirry pääsisältöön

Jännittäviä aikoja, humalatilaa ja helpotusta

Bienvenido a mi blog
Добро пожаловать в мой блог
welcome to my blog
tervetuloa blogiini. 

On suuri ilo ja kunnia huomata, että blogiani lukevat myös ulkomaalaiset henkilöt. KIITOS! 
Inspiration on mahdollista kääntää myös sinun äidinkielellesi. :)

Toivottavasti pysähdyksesi blogissani on miellyttävä kokemus. 
Älä kopioi tekstejäni tai kuviani. 
Ideoita voit käyttää ja inspiroitua töistäni.

netistä poimittuja 

Minulla on kausia, jolloin runoilen paljon. 
Toisinaan taas teen koruja enemmän kuin mitään muuta. Sitten tulee askarteluvaihe. Kaikki muu saa jäädä. Minä vain teen kortteja ja atc-kortteja. :) 
Onko sinulla samanlaisia kausia?


Nyt meillä on pienen pieni projekti meneillään ja minua jännittää niin kovasti! 
JOS se onnistuu ja kaikki menee hyvin, voin piakkoin kertoa teille ilouutisia.
Nyt kuitenkin hieman ajankohtaisia kuulumisia ennen sitä. 

Minullehan tehtiin virallinen astmadiagnoosi ja nyt viikon olen käyttänyt säännöllisesti avaavaa lääkettä. Happiarvoni olivat heikot, ja siksi pitää käyttää nyt pysyvästi piippua. Ihan hyvä olo. Helpompi hengittää, vaikkei mikään kamalan vaikea ollut ennenkään.

Uusi lisälääkitys myös viikon ollut selän kipuihin ja se on auttanut paljon. Sain yhden päivän kokonaan täysin kivutonta aikaa. Se oli hyvin koskettavaa ja ihanaa! Puolitoista päivää meni hyvin lievillä kivuilla ja yhä olin hyvin kiitollinen ja hämmentynyt. 
Sittenpä se kipu alkoikin kasvaa ja vaikkei ihan samaan mennytkään, mitä oli aikaisemmin, niin kovaa se silti on ollut ja nyt ymmärrän sen eron terveen ja oman kovan kipuni välillä. Enhän ollut osannut arvella edes, miltä tuntuisi olla terve. Nyt tiedän ja kunnioitus itseäni kohtaan kasvoi välittömästi. Samalla tosin pettymys, ettei kivuttomuus jatkunut pitempään. 

Eilen oli aika hyvä päivä, joten kävin lenkillä, tuolijumpassa ja kävellen kotiin. Teki hyvää! Tänään taas ollaan hyvin jäykkänä ja voimattomana. 
Jos kuitenkin plussaa sanoisin, niin hermosärkyä ei ole! Uusi lääke poistaa hermosäryn ja samalla todistaa sen, että hermovaurio on merkittävä. 

Sivuoireita on. 
Huimausta ja humalatilan kaltaista olotilaa eniten. Muitakin on alkanut tulla. Katsotaan, kuinka kauan kestävät ja lähtevätkö sitten ajallaan pois. 

Tänään lepoa. Jospa huomenna olisi taas ihanan keveä olla. :) 

Halauksia ja huojentavaa viikonloppua sinullekin! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…