Siirry pääsisältöön

Jännittäviä aikoja, humalatilaa ja helpotusta

Bienvenido a mi blog
Добро пожаловать в мой блог
welcome to my blog
tervetuloa blogiini. 

On suuri ilo ja kunnia huomata, että blogiani lukevat myös ulkomaalaiset henkilöt. KIITOS! 
Inspiration on mahdollista kääntää myös sinun äidinkielellesi. :)

Toivottavasti pysähdyksesi blogissani on miellyttävä kokemus. 
Älä kopioi tekstejäni tai kuviani. 
Ideoita voit käyttää ja inspiroitua töistäni.

netistä poimittuja 

Minulla on kausia, jolloin runoilen paljon. 
Toisinaan taas teen koruja enemmän kuin mitään muuta. Sitten tulee askarteluvaihe. Kaikki muu saa jäädä. Minä vain teen kortteja ja atc-kortteja. :) 
Onko sinulla samanlaisia kausia?


Nyt meillä on pienen pieni projekti meneillään ja minua jännittää niin kovasti! 
JOS se onnistuu ja kaikki menee hyvin, voin piakkoin kertoa teille ilouutisia.
Nyt kuitenkin hieman ajankohtaisia kuulumisia ennen sitä. 

Minullehan tehtiin virallinen astmadiagnoosi ja nyt viikon olen käyttänyt säännöllisesti avaavaa lääkettä. Happiarvoni olivat heikot, ja siksi pitää käyttää nyt pysyvästi piippua. Ihan hyvä olo. Helpompi hengittää, vaikkei mikään kamalan vaikea ollut ennenkään.

Uusi lisälääkitys myös viikon ollut selän kipuihin ja se on auttanut paljon. Sain yhden päivän kokonaan täysin kivutonta aikaa. Se oli hyvin koskettavaa ja ihanaa! Puolitoista päivää meni hyvin lievillä kivuilla ja yhä olin hyvin kiitollinen ja hämmentynyt. 
Sittenpä se kipu alkoikin kasvaa ja vaikkei ihan samaan mennytkään, mitä oli aikaisemmin, niin kovaa se silti on ollut ja nyt ymmärrän sen eron terveen ja oman kovan kipuni välillä. Enhän ollut osannut arvella edes, miltä tuntuisi olla terve. Nyt tiedän ja kunnioitus itseäni kohtaan kasvoi välittömästi. Samalla tosin pettymys, ettei kivuttomuus jatkunut pitempään. 

Eilen oli aika hyvä päivä, joten kävin lenkillä, tuolijumpassa ja kävellen kotiin. Teki hyvää! Tänään taas ollaan hyvin jäykkänä ja voimattomana. 
Jos kuitenkin plussaa sanoisin, niin hermosärkyä ei ole! Uusi lääke poistaa hermosäryn ja samalla todistaa sen, että hermovaurio on merkittävä. 

Sivuoireita on. 
Huimausta ja humalatilan kaltaista olotilaa eniten. Muitakin on alkanut tulla. Katsotaan, kuinka kauan kestävät ja lähtevätkö sitten ajallaan pois. 

Tänään lepoa. Jospa huomenna olisi taas ihanan keveä olla. :) 

Halauksia ja huojentavaa viikonloppua sinullekin! 

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…