Siirry pääsisältöön

Tuunaukset jatkuvat


Kotilaiskan Surutyö-haasteeseen tehty kortti, joka on jo matkannut maailmalle. 

Kun kaikki vanha ja tuttu ja turvallinen onkin ykskaks poissa. 
Jää vain muistot, eikä mitään muuta. 
Ne kaikki vanhat yhteiset asiat, uusiksi laitettava. 
Rukoiltava voimaa jaksaa. 
Kyyneleet vuodatettava. 

Voimia ystävälleni jaksaa! 

Tuunaushommat jatkuvat myös seuraavan ATC:n muodossa. 
Tyystin erilainen aihe. aito ilo, vilpitön rakkaus. 
Voiko lemmikin iloisia silmiä ja vilpitöntä syliin tuloa estää?
Olisipa maailma kauniimpi paikka elää...
Ilman sotaa, ilman pahuutta, ilman itsekkyyttä ja kateutta...


Kommentit

Tiia K sanoi…
Hienoja ja tykkään todella paljon puuaiheista ja jos saisin valita auton se olisi kupla.

Vaatii kyllä kärsivällisyyttä väkästää kortteja.

Mukavaa iltaa toivottele Tiia
Viltsu sanoi…
Kiitos Tiia.
Minulle askartelu on niin rakas harrastus ja terapiamuoto siirtää ajatukset pois kivusta, että tulee tehtyä kaikenlaista joka päivä. Meillä kissakin oppi siihen, että aamupalalta mennään askartelemaan. Hän odotti minua aamupalan jälkeen verstaan pöydällä, laatikoston päällä. <3 Rakas ystäväni menehtyi sitten vuosi sitten nopeasti leviävään syöpään.
Nyt askartelen itsekseni ja nautin vuodesta toiseen suunnattomasti.
Kotilaiska sanoi…
Upee kortti, kiitos osallistumisestasi

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…