Siirry pääsisältöön

Tuunaukset jatkuvat


Kotilaiskan Surutyö-haasteeseen tehty kortti, joka on jo matkannut maailmalle. 

Kun kaikki vanha ja tuttu ja turvallinen onkin ykskaks poissa. 
Jää vain muistot, eikä mitään muuta. 
Ne kaikki vanhat yhteiset asiat, uusiksi laitettava. 
Rukoiltava voimaa jaksaa. 
Kyyneleet vuodatettava. 

Voimia ystävälleni jaksaa! 

Tuunaushommat jatkuvat myös seuraavan ATC:n muodossa. 
Tyystin erilainen aihe. aito ilo, vilpitön rakkaus. 
Voiko lemmikin iloisia silmiä ja vilpitöntä syliin tuloa estää?
Olisipa maailma kauniimpi paikka elää...
Ilman sotaa, ilman pahuutta, ilman itsekkyyttä ja kateutta...


Kommentit

Tiia K sanoi…
Hienoja ja tykkään todella paljon puuaiheista ja jos saisin valita auton se olisi kupla.

Vaatii kyllä kärsivällisyyttä väkästää kortteja.

Mukavaa iltaa toivottele Tiia
Viltsu sanoi…
Kiitos Tiia.
Minulle askartelu on niin rakas harrastus ja terapiamuoto siirtää ajatukset pois kivusta, että tulee tehtyä kaikenlaista joka päivä. Meillä kissakin oppi siihen, että aamupalalta mennään askartelemaan. Hän odotti minua aamupalan jälkeen verstaan pöydällä, laatikoston päällä. <3 Rakas ystäväni menehtyi sitten vuosi sitten nopeasti leviävään syöpään.
Nyt askartelen itsekseni ja nautin vuodesta toiseen suunnattomasti.
Kotilaiska sanoi…
Upee kortti, kiitos osallistumisestasi

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…