Siirry pääsisältöön

Tuunaukset jatkuvat


Kotilaiskan Surutyö-haasteeseen tehty kortti, joka on jo matkannut maailmalle. 

Kun kaikki vanha ja tuttu ja turvallinen onkin ykskaks poissa. 
Jää vain muistot, eikä mitään muuta. 
Ne kaikki vanhat yhteiset asiat, uusiksi laitettava. 
Rukoiltava voimaa jaksaa. 
Kyyneleet vuodatettava. 

Voimia ystävälleni jaksaa! 

Tuunaushommat jatkuvat myös seuraavan ATC:n muodossa. 
Tyystin erilainen aihe. aito ilo, vilpitön rakkaus. 
Voiko lemmikin iloisia silmiä ja vilpitöntä syliin tuloa estää?
Olisipa maailma kauniimpi paikka elää...
Ilman sotaa, ilman pahuutta, ilman itsekkyyttä ja kateutta...


Kommentit

Tiia K sanoi…
Hienoja ja tykkään todella paljon puuaiheista ja jos saisin valita auton se olisi kupla.

Vaatii kyllä kärsivällisyyttä väkästää kortteja.

Mukavaa iltaa toivottele Tiia
Viltsu sanoi…
Kiitos Tiia.
Minulle askartelu on niin rakas harrastus ja terapiamuoto siirtää ajatukset pois kivusta, että tulee tehtyä kaikenlaista joka päivä. Meillä kissakin oppi siihen, että aamupalalta mennään askartelemaan. Hän odotti minua aamupalan jälkeen verstaan pöydällä, laatikoston päällä. <3 Rakas ystäväni menehtyi sitten vuosi sitten nopeasti leviävään syöpään.
Nyt askartelen itsekseni ja nautin vuodesta toiseen suunnattomasti.
Kotilaiska sanoi…
Upee kortti, kiitos osallistumisestasi

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…