Siirry pääsisältöön

Enkelit lentää sun uniin ja tekee sinusta kauniin. ATC-vaihto ja hetken kappale

Muistatko vielä sen laulun? 
Elokuun yö, viileä tuuli... 


Enkelit lentää sun uniin Ja tekee sinusta kauniin. 

Emme elä enää elokuuta, vaan syyskuu on puolessa välissä. Tuuli alkaa olla viileä, mutta aurinko saa yhä hymyilemään. Kohta emme enää näe samoin sen säteitä. Talvi tekee tuloaan. 

Enkelit eivät uniini tulleet kuitenkaan, mutta Enkulin atc:t saapuivat minua ilahduttamaan. 


Upeat extrat kuoressa saivat ajatukset lentämään kirjojen teossa. 
Atc-kortteja oli huikeat 9 kappaletta! 
Katsellaanpas yhdessä! 


Kissoja! 
Kauniita mustia kissoja. 
Satumaisia kissoja temppeleissä. 
Todella kauniita kortteja kissahöperölle jolla vauvakuume räjähtää käsiin jo. 
Kissat kuuluvat temppeliin jottei rotat valtaisi sitä. Lisäksi ne antavat iloa ja taikavoimia temppelin asukeille. 


Linnan ulkopuolella on niitty. Siellä kotkat, haukat ja korpit lentelevät taivaalla ja joutsenet lipuvat vedessä. Siellä on pitkää kultaista heinää, hopeaista pellavaa ja kukkia. 
Temppelissä asuvat myös kaksi naista, joilla on salaisuus. Sitä ei voi kertoa kenellekään. 
Se salaisuus on kaunista, intohimoista ja kiihkeää, mutta myös täynnä salaisia katseita, hipaisuja ohimennen ja kuiskauksia yössä. 
Kultahopea niitty kätkee syliinsä asioita, joista ei kukaan muu tiedä. 


Temppeliä hallitsee kaunis prinsessa. Hän on hyvin erilainen hallitsija. Ei raaka missään tapauksessa, mutta päättäväinen, tempperamenttinen ja vahva. Kun hän määrää jotain tapahtuvaksi, niin tapahtuukin. Niistä ei keskustella enempää. 
Onneksi toistaiseksi valtakunnassa on kaikki ollut hyvin ja prinsessa on voinut hallita kansaa rakkaudella, viehätysvoimallaan ja viekkaudella. 
Häntä suojelee musta enkeli, joka ei olemuksestaan huolimatta ole pahuudesta, vaan se taivaan musta lammas, erilainen yksilö. Värivikainen rakkauden lähettiläs. Hän pitää huolen siitä, ettei prinsessan vahvuus ylitä hyvyyttä, lempeyttä ja rakkautta. 


Tuo kaunis hallitsijatar ei ole vielä löytänyt elämäänsä rakkautta. Hänellä ei ole siihen vielä aikaa. Tilaisuus ei ole oikea. Hän tahtoo ensin tehdä maastaan elinvoimaisen, onnellisen ja vauraan. Hän haluaa rakennuttaa kouluja lapsille ja orpokoteja. Parikin sairaalaa ja tehdä pieniä muutoksia laissa. Niin ja kipasta Suomessa ostamassa niitä maailman kuuluja Tom of Finland-postimerkkejä kokoelmiinsa. 


Kaikkialla maailmassa ei kuitenkaan ole vain hyviä ihmisiä. Siksi tätäkin temppeliä vartioivat uljaat naarastiikerit. Helppoa niidenkin on olla yltäkylläisyyden keskellä. Ei kukaan ole vielä ainakaan temppeliä uhannut. 


Kiitos Enkuli ihanasta inspiroivasta korttisarjasta ja extroista! 
Voimia teille kummallekin meiltä kummaltakin! 
<3

Kommentit

Susanna sanoi…
On ne vaan niin upeita!
Niistähän tuli ihan tarina. Olin laskevinani, että 10 korttia tuli täyteen, muta laskinkin väärin. Mukavaa, että olivat mieluisia.
Viltsu sanoi…
9 niitä oli kuoressa. Tykkään kyllä kaikista kovasti.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…