Siirry pääsisältöön

Pidä mielesi avoimena

Oletko huomannut "Inspishaasteen" kuva-teeman? Nyt olemme syyskuun ajan tivoli-tunnelmissa! Vastaavasti "Inspiration haastaa" turkoosilla. Käy linkistä katsomassa, mitkä kirjaimet vuorossa. Mitä muita ehtoja. Ja suosittelen myös  "Joulukalenteri-arvontaa" jossa rajallinen määrä osallistujia!Ja "kommentti-kilpailu", joka on helppo, mutta vaatii hieman vaivaa. 
Säläpussi=kuorellinen askartelutarvikkeita. 


Missään ei ole määrätty, että sinun pitää olla sitä mitä toiset toivovat sinun olevan, mikäli nämä toiveet ovat ristiriidassa sinun omien tavoitteittesi kanssa.
–Wayne W.Dyer


Minunkaan elämäni ei ole ollut pelkästään minun mieleni mukaista elämää. Olen käynyt tahtojen taistoa ja irtiottoa toisista. Olen muuttunut suvun mustaksi lampaaksi ja minut on hylätty sen takia, etten kelpaa omana itsenäni toisille.

 Sukuni pieneni hyvin pieneksi siinä vaiheessa, kun kerroin ottavani avioeron ja olevani lesbo. Ajatella! Aina ennen niin "suloinen, ihana ja reipas, hyvä ihminen" muuttui ykskaks "hulluksi, pahaksi, huonoksi roolimalliksi, jonka kanssa ei kehtaa näyttäytyä". Ja kaikki sen vuoksi, että halusin olla onnellinen. Rakastaa. Perustaa perheen. 

Minun ulkonäköni ei muuttunut naisellisesta naisesta mihinkään. Minun käytökseni ei muuttunut. Mikään ei muuttunut luonteessani... 
Ellei oteta huomioon sitä, että aloin hymyillä enemmän ja olla onnellinen. 

Koska läheiseni valitsivat kantansa, tein minäkin valintani. Minä en aio tyrkyttää heille itseni seuraa. En yrittää muuttua toisenlaiseksi. En mielistellä enkä myöskään torjua itseäni. Minä en aio kieltää puolisoani olemasta seurassani, jos vaikkapa menisin jonnekin sukujuhlaan tms. Jollemme ole tervetulleita yhdessä, emme ole tervetulleita erikseenkään. 

Näin ollen läheisteni määrä väheni siis minimiin ja vaikka voin sanoa jääneeni yksin lähes kokonaan, en silti ole kokenut olevani yksinäinen tai että katuisin päätöstäni. Ja onneksi kaikkein rakkaimmat hyväksyvät minut juuri näin. 

Olisinhan minä voinut elää kaapissa ja esittää heteroutta. Elää avioliitossa jossa ei olisi läheisyyttä. Ei sillä miehelläkään. Tai kenties salaa pettää toistamme? Opettaa lapsellenikin, että parisuhde on etäistä ja rakkaudetonta? Olisinhan voinut edetä masennuksessa siihen asti, ettei minua enää olisi täällä... 

Olisinko silloin parempi ihmisienä? 
Parempi, kuin nyt, sinut itseni kanssa, onnellisena ja rakastavana/rakastettuna. 
Kun lapsenikin kanssa sekä minulla että puolisollani on hyvät välit. 
Kun ex-miehellänikin on perhe, jossa toimii kaikki niinkuin pitääkin.
Nytkö olen hullu, paha, huono roolimalli, jonka kanssa ei kehtaa näyttäytyä?
Vai onko kenties vika niissä ahdasmielisissä, joilta puuttuu ymmärrys, tieto ja toisen ihmisen kunnioitus ja arvostus? Hyväksyntä?
Näin tulet toimeen toisten kanssa:

1. Pidä kielesi kurissa; sano aina vähemmän kuin ajattelet. Se, miten sanot asian, on tärkeämpää kuin se, mitä sanot.

2. Käytä jokainen eteesi avautuva tilaisuus saada toiset kiinni tekemästä asioita oikein. Kiitä hyvästä suorituksesta.

3. Ole kiinnostunut muista, heidän perheistään ja harrastuksistaan. Anna ihmisen tuntea sinun silmissäsi itsensä tärkeäksi henkilöksi.

4. Ole iloisella mielellä. Älä anna pienten kipujesi, huoliesi ja pettymystesi muodostua taakaksi ja rasitteeksi sinua ympäröiville ihmisille.

5. Pidä mielesi avoimena. Keskustele, älä kinastele. Voit olla eri mieltä olematta epämiellyttävä.

6. Anna hyvien puoliesi puhua puolestaan. Kieltäydy keskustelemasta jonkun toisen paheista. Katkaise huhuilta siivet. Juoruaminen on ajan väärinkäyttöä parhaimmillaan.

7. Huomioi toisten tunteet. Toisen kustannuksella nauraminen ja hänen nolaamisensa loukkaa syvästi ja pysyy kohteen mielessä pitkään.

8. Ole kyselemättä liian innokkaasti sinulle kuuluvan kunnian perään. Tee parhaasi ja ole kärsivällinen. Unohda itsesi, ja anna toisen muistaa. Niin menestys maistuu paljon makeammalta.

Hymyilyyn tarvitaan 26 lihasta, mutta murjotukseen 62.

Kommentit

Tiina sanoi…
Hei, toki voin vaihtaa merenneitokortit. Tilalle ottaisin vapaistasi järjestyksessä kolmannen, missä on kaksi naista ja sitten sen pienen enkelin takan edessä. Mun sähköposti on: tiinatillqvist@gmail.com, laitatko sinne osoitteesi niin pistän postia tulemaan :) terv. Tiina Pitsiä ja Puuteria blogista
Viltsu sanoi…
Oih, ne ovatkin upeat kortit, jotka sinulta saan. Merenneitoja eimontaa olekkaan vielä, vaikka ovat minulle tärkeiä hahmoja. :)

Laitan valitsemasi kortit tulemaan. Meiliä tulossa.

KIITOS!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…