Siirry pääsisältöön

Sen lisäksi että...

... verstaani kaapit ja hyllyt ovat täynnä kaikenlaista tavaraa, 
tarkka huomaa myös, että verstas ei ole yksistään
 askartelutila ja -tarvikkeita, vaan myös...


koruilu, 
koruilun puhdistus ja käsittely, 
Murusen vaijeri-tarvikkeet, 
kodin pikkutarvikkeita/johtoja yms, 
Lapsukaisen tarvikkeita petivaatteista omiin vaatteisiinsa, 
tietokone ja sen tarvikkeet, 
kodin tärkeät takuupaperit ja ohjekirjat, 
laskut ja pankkiasiat, 
blogikauppa ja sen pakkausmateriaalit, Lahjapaketoinnit, 
parturointi, 
valokuvausrekvisiitta, 
kirjallisuus ja lehdet, 
musiikki, cdt, kasetit ja älppärit, 
varastoidut kissan tarvikkeet tunnelista lähtien ruokakuppeihin ja leluihin, 
sisustus/muistoesineet ja kortit, 
ompelu langoista kankaisiin, 
postitus ja vastaanotetut postit.

Unohdinkohan jotain vielä? 

Eli verstas on samalla myös varasto, valokuvaamo, pakkaamo, ompelimo ja paljon muuta. 
Kaikki mikä verstaalla on, ei ole siis askartelua. 

Jo pahvilaatikot, pahvit, lahjapaperit, pussit ja muu sellainen "roina" vie neljäsosan tilasta. 
Samoin neljäsosa työkalut ja pojan tarvikkeet sekä -tekstiilit. 
Myös neljäsosa huoneesta on tietokonepöytää, stereoita, kauppaa..
Loput huoneesta on askartelupöytä, hyllykkö, muistoesineitä ja askartelutarvikkeita, korutarvikkeita, valokuvaustarvikkeita. 
Niihin lasken askarteluun liittyvät kirjat, ohjekansiot ja askartelulehdet myös mukaan. 

Tottakai heitän poiskin jotain. 
Minulla on myöskin pari laatikkoa, joihin keräilen lahjoitettavat tuotteet yhteen ja toiseen ne, mitkä kasaan palkinnoiksi arvontoihin. 

Onhan nytkin arvontoja tiedossa,
eli kommentointikisa, 
Joulukalenteri, 
Inspishaasteen DT-kisa, 
Inspiration haastaa-kuukausipalkinnot
sekä 
mega-arvonta. 

Unohdinko tästä listasta jonkun?! 


 Esimerkiksi tällä hetkellä on pahvikiintiö täysi, joten pahvilaatikoita ja pakkauksia EN säästä enempää.
 Samoin Viltsun toivelistallakin on se NÄITÄ EN TARVITSE-lista. Sitä oikeasti kannattaa vilkaista. 

Sitten kun saan, ostan tai vaihdan jotain kaupoista ostettua matskua, niillä on kiva yhdistellä kierrätettyihin matskuihin ja tehdä ihan uusia juttuja. 


Esimerkiksi tässä on nippu atc-pohjia. Tämän määrän saa yhdestä Kellogsin muropaketista. 


Ihan ovat samaa kokoa ja mallia, mitä kaupankin pohjat. Tietenkään ei ole yhtä ihania kirjoituksia ja kuvioita valmiina. Ne täytyy itse kirjoittaa ja askarrella. 


Kyllä ne minulle kelpaavat. 


Sain synttärilahjaksi sitä "oikeaakin" tarviketta. Näin ollen voin sekoitella kauppojen matskuja kierrätettyihin. Kierrätettyjä kauppojen matskuihin. Luoda jotain ihan uutta! 

Kyllä tällaiset lähetykset ovat kierrättäjälle suuri ilo ja kunnia! Onhan tässä lähestulkoon kaikki jotain "uutta" ja niin erilaista, kuin "muropakettien kuvat"
Ja tällaisesta määrästä todellakin Saa tehtyä paljon kaikenlaista ja lisättyä ja muokattua ja muunneltua pitkän aikaa. 

Kiitos ihanasta lahjasta! 


Tässäpä vielä yksi kuva. 
Kuvassa on yksi kukka kaupan valmis kukka. Loput olen tehnyt itse. 
Olen käyttänyt kierrätettyjä materiaaleja ja lisäillyt kaupan matskua. 

Äkkiä silmät sokaistuvat paljosta ja ajatellaan, että tuolla on vaikka ja mitä. Ei kuitenkaan huomata, että mitä kaikkea sinne huoneeseenkin mahtuu ja on kasattu. 
Ei ne työkalut ja peitot todellakaan ole askartelutarvikkeita. 
Eikä se, että levittelet lajitellen tavaroita, tarkoita, että sinulla on paljon kaikkea. Se tarkoittaa sitä, että sama määrä, mikä mahtuisi pahvilaatikkoon, onkin levitelty useaan hyllyyn, useaan rasiaan. Tottakai levittely näyttää enemmältä. 

Katso vaikka noita kellogs-atc-pohjia. Kasassa nippu on pieni, levitellessä korttipohjia onkin useampia. Silmät sokaisevat meitä. 

Avoimin silmin uuteen arkeen. 

Kommentit

Tiina Jukonen sanoi…
Hei, ja kiitos ATC varauksista. Minä haluaisin sinun korteistasi seuraavat: HOME 1973, KUKKASEPPELE JA AITO ILO, toivottavasti ovat vielä vapaina :)
Viltsu sanoi…
Vapaana ovat. Laittelen kuoreen.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…