Siirry pääsisältöön

Sen lisäksi että...

... verstaani kaapit ja hyllyt ovat täynnä kaikenlaista tavaraa, 
tarkka huomaa myös, että verstas ei ole yksistään
 askartelutila ja -tarvikkeita, vaan myös...


koruilu, 
koruilun puhdistus ja käsittely, 
Murusen vaijeri-tarvikkeet, 
kodin pikkutarvikkeita/johtoja yms, 
Lapsukaisen tarvikkeita petivaatteista omiin vaatteisiinsa, 
tietokone ja sen tarvikkeet, 
kodin tärkeät takuupaperit ja ohjekirjat, 
laskut ja pankkiasiat, 
blogikauppa ja sen pakkausmateriaalit, Lahjapaketoinnit, 
parturointi, 
valokuvausrekvisiitta, 
kirjallisuus ja lehdet, 
musiikki, cdt, kasetit ja älppärit, 
varastoidut kissan tarvikkeet tunnelista lähtien ruokakuppeihin ja leluihin, 
sisustus/muistoesineet ja kortit, 
ompelu langoista kankaisiin, 
postitus ja vastaanotetut postit.

Unohdinkohan jotain vielä? 

Eli verstas on samalla myös varasto, valokuvaamo, pakkaamo, ompelimo ja paljon muuta. 
Kaikki mikä verstaalla on, ei ole siis askartelua. 

Jo pahvilaatikot, pahvit, lahjapaperit, pussit ja muu sellainen "roina" vie neljäsosan tilasta. 
Samoin neljäsosa työkalut ja pojan tarvikkeet sekä -tekstiilit. 
Myös neljäsosa huoneesta on tietokonepöytää, stereoita, kauppaa..
Loput huoneesta on askartelupöytä, hyllykkö, muistoesineitä ja askartelutarvikkeita, korutarvikkeita, valokuvaustarvikkeita. 
Niihin lasken askarteluun liittyvät kirjat, ohjekansiot ja askartelulehdet myös mukaan. 

Tottakai heitän poiskin jotain. 
Minulla on myöskin pari laatikkoa, joihin keräilen lahjoitettavat tuotteet yhteen ja toiseen ne, mitkä kasaan palkinnoiksi arvontoihin. 

Onhan nytkin arvontoja tiedossa,
eli kommentointikisa, 
Joulukalenteri, 
Inspishaasteen DT-kisa, 
Inspiration haastaa-kuukausipalkinnot
sekä 
mega-arvonta. 

Unohdinko tästä listasta jonkun?! 


 Esimerkiksi tällä hetkellä on pahvikiintiö täysi, joten pahvilaatikoita ja pakkauksia EN säästä enempää.
 Samoin Viltsun toivelistallakin on se NÄITÄ EN TARVITSE-lista. Sitä oikeasti kannattaa vilkaista. 

Sitten kun saan, ostan tai vaihdan jotain kaupoista ostettua matskua, niillä on kiva yhdistellä kierrätettyihin matskuihin ja tehdä ihan uusia juttuja. 


Esimerkiksi tässä on nippu atc-pohjia. Tämän määrän saa yhdestä Kellogsin muropaketista. 


Ihan ovat samaa kokoa ja mallia, mitä kaupankin pohjat. Tietenkään ei ole yhtä ihania kirjoituksia ja kuvioita valmiina. Ne täytyy itse kirjoittaa ja askarrella. 


Kyllä ne minulle kelpaavat. 


Sain synttärilahjaksi sitä "oikeaakin" tarviketta. Näin ollen voin sekoitella kauppojen matskuja kierrätettyihin. Kierrätettyjä kauppojen matskuihin. Luoda jotain ihan uutta! 

Kyllä tällaiset lähetykset ovat kierrättäjälle suuri ilo ja kunnia! Onhan tässä lähestulkoon kaikki jotain "uutta" ja niin erilaista, kuin "muropakettien kuvat"
Ja tällaisesta määrästä todellakin Saa tehtyä paljon kaikenlaista ja lisättyä ja muokattua ja muunneltua pitkän aikaa. 

Kiitos ihanasta lahjasta! 


Tässäpä vielä yksi kuva. 
Kuvassa on yksi kukka kaupan valmis kukka. Loput olen tehnyt itse. 
Olen käyttänyt kierrätettyjä materiaaleja ja lisäillyt kaupan matskua. 

Äkkiä silmät sokaistuvat paljosta ja ajatellaan, että tuolla on vaikka ja mitä. Ei kuitenkaan huomata, että mitä kaikkea sinne huoneeseenkin mahtuu ja on kasattu. 
Ei ne työkalut ja peitot todellakaan ole askartelutarvikkeita. 
Eikä se, että levittelet lajitellen tavaroita, tarkoita, että sinulla on paljon kaikkea. Se tarkoittaa sitä, että sama määrä, mikä mahtuisi pahvilaatikkoon, onkin levitelty useaan hyllyyn, useaan rasiaan. Tottakai levittely näyttää enemmältä. 

Katso vaikka noita kellogs-atc-pohjia. Kasassa nippu on pieni, levitellessä korttipohjia onkin useampia. Silmät sokaisevat meitä. 

Avoimin silmin uuteen arkeen. 

Kommentit

Tiina Jukonen sanoi…
Hei, ja kiitos ATC varauksista. Minä haluaisin sinun korteistasi seuraavat: HOME 1973, KUKKASEPPELE JA AITO ILO, toivottavasti ovat vielä vapaina :)
Viltsu sanoi…
Vapaana ovat. Laittelen kuoreen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…