Siirry pääsisältöön

Prinsessajuttuja


Nyt saatte syystäkin olla kateellisia, sillä ihka oikea Prinsessa lähetti minulle postia! Eikä kuka tahansa prinsessa eikä mitä tahansa, vaan sain Prinsessajuttuja ja holvin pankkiholvista! 
Olen todella todella onnekas ja onnellinen! 
Voiko näin tapahtua!?
 Voiko olla näin hyvä tuuri?! 
VOinko minä saada jotain näin upeaa ja ihanaa?! 
Prinsessalta?!


"Prinsessajuttu" on blogi, jota ihastuttava Mira pitää yllä. 
Käy toki katsomassa, mitä ihanaa sieltä löytyy! 
Näppärä flikka! 


Minulle tuli tämä ihana palkinto hänen arvonnastaan ja hämmästyin ja ilostuin vielä lisää, sillä kukkaro on isompi, mitä ymmärsinkään kuvasta! Tähän saa seteleitäkin rullalla ja kolikoita aimo kasan ja Visat ja masterit ja Kultakortit ja... HETKINEN! 
VILTSU-OHOI! 
Onko ketään kotona?!?! 

köh köh... 

Anteeksi, eihän minulla niitä mammonoita ja kortteja ole, mutta aina joku kolikko tai vitonen löytyy ja Plussa- ja S-kortit! 
Nyt niille on niin ihana kukkaro, että repeen! 
reps! 

Kiitos Mira! <3

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.