Siirry pääsisältöön

Raaps raaps

Kynnet.

Minun kynteni ovat lyhyet. En siis kuulu pitkäkyntisiin.
Kynteni lohkesivat ja kuluivat pois, kun kilpirauhaseni päätti temppuilla taas. Nyt kun tyroxiini alkoi tehota, alan taas odotella kynsieni kasvua.
Tahtoisin omistaa ihanat pitemmät ja naiselliset kynnet. Ei rakennekynsiä, vaan ihan omat. Sellaiset, mitä kaikissa meikki-blogeissa näkee. Ehkä se kuitenkin on toiveajattelua vain.

Olipa miten oli, lyhyetkin kynnet voivat olla kauniit, jos niihin panostaa.
Kuka tahansa tahtoo näyttää hyvältä. Myös minä. En siis poikkea tälläkään tavalla muista.
Siksipä ilahduinkin suuresti, kun Kauneudenkauppa.fi lähti mukaan blogiyhteistyöhön Inspirationin kanssa!

"KAUNEUDENKAUPPA" tuli jo aikaisemmin tutuksi, kun esittelin Tähtipölyn sinulle. Siitä tulikin yksi suosikkituotteistani välittömästi! Ihana!
Nyt haluan esitellä Kauneudenkaupan muutakin valikoimaa.
Löydät Kauneudenkaupan myös "FACEBOOKISTA".


Jos kaipaat upeita Neon värisiä kynsilakkoja, löydät ne Kauneudenkaupasta. Esimerkiksi ihastuttava OPI Life gave me Lemons-sävy, joka nimensä mukaisesti tuo mieleen sitruunan. 

Jos taas klassinen punainen houkuttelee enemmän, suosittelen OPI Coca cola red-kynsilakkaa. Sen löydät Kauneudenkaupasta, Coca cola-osastolta. 

OPI sheer tints tarjoilee upeita kirkastavia lakkoja, joilla voit tehdä liukuvärjäyksiä ja luoda jännittäviä väriulottuvuuksia kynsilakkojen päälle! Toki voit käyttää näitä upeuksia myös siltään kynsilakkanakin. Suosittelen rohkeaa sinistä I Can Teal You Like Me-sävyä. 

OPI spotlight on glitter-kynsilakoilla saat kyntesi sädehtimään kauniimmin kuin koskaan! Aivan huikeat glitter-kynsilakat sopivat suosikkikynsilakkasi päälle tai käytä vaikka siltään. Tästä ei enää prinsessojen kynnet voi kaunistua ja sädehtiä enempää! Näissäkin sävyvaihtoehtoja riittää! Prinsessakynnetkin loihdit Kauneudenkaupan kynsilakoilla! 

Kauneudenkaupan ehkä hauskin kynsilakkakokoelma on mielestäni OPI Nordic, josta löytyvät niin Suomeen, Norjaan kuin Ruotsiinkin viittaavia nimiä. Katso mitä kaikkea muuta hauskaa löydät Nordic-sarjasta. Minun suosikkini on Going my way or Norway? Jota saa 15 millin pulloissa. 


Tuossa väripaletissa edellämainitsemani sävyt. 
Minun paketissani sävyt olivat kuitenkin toisenlaiset. 
Tahdoin koettaa kynsiini jotain hieman erilaista. Sellaista, mitä en ole aiemmin kokeillutkaan. OPIn ihanuudet tulivat kotiin Ärrän kautta ja välittömästi aloin kehitellä suunnitelmia, kuinka kynteni muuttaisivat ulkomuotoaan. Laittaisinko polkadotseja? Raitaa? Ruutua? Liukuvärjäisinkö vai tekisinkö kukkasia!? 

Katsotaanpas ensin, mitä lakkoja minulle tuli...Peruslakoista huippuihana YOU´RE SO VAINILLA. 
Jos haluat lakaksi nuden, tässä se on! Ei mitään ylimääräisiä sävyjä. Pelkkää vaaleaa, johon voin yhdistää mitä tahansa. Lisäksi lakka on peittävää! 

Rakastan lilaa ja violettia, joten toisena A GRAPE AFFAIR-lakka, joka samaa peittävää lajia. Todella herkullinen tumma lakka, joka tekee ihmeitä tuon Vainillan kanssa! 


Lakkasin ensin molemmilla lakoilla puoliksi, sitten timantteja tuohon keskelle. 
Aikas namut, eikös! 


Täytyy nyt sanoa, että en ole juurkaan lakkoja käyttänyt, koska eihän mulla ole kynsiä ollut, joten harjoittelua vaatii vielä paljon, että saisin tehtyä niitä ihanuuksia, mitä netissäkin näkee. Mutta olen minä tyytyväinen silti. 


Kun luovuus pääsi valloilleen, tuli raitaa ja kärkivärjäystä ja krakleerausta... Tykkään paljon siitäkin, että laitan tuota violettia lakkaa ensin ja sitten kullanvärisen krakleerauksen päälle. On muutes juhlava ja helppo lakkaus! Kokeile toki itsekin ja löydä oma tyylisi! 


Onko sinulla jokin suosikki kynsilakkamerkki tai väri?
Lakkaatko käsien kynnet ja varpaankynnet, vai vain toiset?Kommentit

  1. Minä en juuri lakkaile kynsiäni, pitäisi varmaan edes vähän hoitaa. Varasin kortin sinulle. Kerätään muutama kortti ja postitetaan sitten.

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös niin haperot kynnet, että eipä niitä paljon tule lakkailtua. Joskus harvoin jonkun juhlan kunniaksi. Kynteni lohkeavat helposti ja sen lisäksi ne ovat kerroksittain liuskaiset ainakin kärjestä. Sotken ne leimaillessani ja maalaillessani joten ne näyttävät aika kauheilta yleensä. Kynsilakat käytän kortteihin. Olisihan hienoa omistaa terveet pitkät omat...Kovin pitkät eivät mulle tosin sopisikaan. Tuskin osaisin tehdä mitään jos sellaiset olisi. Kuitenkin teen niin paljon käsilläni.Myös raaputtelen ja väännän ovat siis työkalunakin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…