Siirry pääsisältöön

Raaps raaps

Kynnet.

Minun kynteni ovat lyhyet. En siis kuulu pitkäkyntisiin.
Kynteni lohkesivat ja kuluivat pois, kun kilpirauhaseni päätti temppuilla taas. Nyt kun tyroxiini alkoi tehota, alan taas odotella kynsieni kasvua.
Tahtoisin omistaa ihanat pitemmät ja naiselliset kynnet. Ei rakennekynsiä, vaan ihan omat. Sellaiset, mitä kaikissa meikki-blogeissa näkee. Ehkä se kuitenkin on toiveajattelua vain.

Olipa miten oli, lyhyetkin kynnet voivat olla kauniit, jos niihin panostaa.
Kuka tahansa tahtoo näyttää hyvältä. Myös minä. En siis poikkea tälläkään tavalla muista.
Siksipä ilahduinkin suuresti, kun Kauneudenkauppa.fi lähti mukaan blogiyhteistyöhön Inspirationin kanssa!

"KAUNEUDENKAUPPA" tuli jo aikaisemmin tutuksi, kun esittelin Tähtipölyn sinulle. Siitä tulikin yksi suosikkituotteistani välittömästi! Ihana!
Nyt haluan esitellä Kauneudenkaupan muutakin valikoimaa.
Löydät Kauneudenkaupan myös "FACEBOOKISTA".


Jos kaipaat upeita Neon värisiä kynsilakkoja, löydät ne Kauneudenkaupasta. Esimerkiksi ihastuttava OPI Life gave me Lemons-sävy, joka nimensä mukaisesti tuo mieleen sitruunan. 

Jos taas klassinen punainen houkuttelee enemmän, suosittelen OPI Coca cola red-kynsilakkaa. Sen löydät Kauneudenkaupasta, Coca cola-osastolta. 

OPI sheer tints tarjoilee upeita kirkastavia lakkoja, joilla voit tehdä liukuvärjäyksiä ja luoda jännittäviä väriulottuvuuksia kynsilakkojen päälle! Toki voit käyttää näitä upeuksia myös siltään kynsilakkanakin. Suosittelen rohkeaa sinistä I Can Teal You Like Me-sävyä. 

OPI spotlight on glitter-kynsilakoilla saat kyntesi sädehtimään kauniimmin kuin koskaan! Aivan huikeat glitter-kynsilakat sopivat suosikkikynsilakkasi päälle tai käytä vaikka siltään. Tästä ei enää prinsessojen kynnet voi kaunistua ja sädehtiä enempää! Näissäkin sävyvaihtoehtoja riittää! Prinsessakynnetkin loihdit Kauneudenkaupan kynsilakoilla! 

Kauneudenkaupan ehkä hauskin kynsilakkakokoelma on mielestäni OPI Nordic, josta löytyvät niin Suomeen, Norjaan kuin Ruotsiinkin viittaavia nimiä. Katso mitä kaikkea muuta hauskaa löydät Nordic-sarjasta. Minun suosikkini on Going my way or Norway? Jota saa 15 millin pulloissa. 


Tuossa väripaletissa edellämainitsemani sävyt. 
Minun paketissani sävyt olivat kuitenkin toisenlaiset. 
Tahdoin koettaa kynsiini jotain hieman erilaista. Sellaista, mitä en ole aiemmin kokeillutkaan. OPIn ihanuudet tulivat kotiin Ärrän kautta ja välittömästi aloin kehitellä suunnitelmia, kuinka kynteni muuttaisivat ulkomuotoaan. Laittaisinko polkadotseja? Raitaa? Ruutua? Liukuvärjäisinkö vai tekisinkö kukkasia!? 

Katsotaanpas ensin, mitä lakkoja minulle tuli...Peruslakoista huippuihana YOU´RE SO VAINILLA. 
Jos haluat lakaksi nuden, tässä se on! Ei mitään ylimääräisiä sävyjä. Pelkkää vaaleaa, johon voin yhdistää mitä tahansa. Lisäksi lakka on peittävää! 

Rakastan lilaa ja violettia, joten toisena A GRAPE AFFAIR-lakka, joka samaa peittävää lajia. Todella herkullinen tumma lakka, joka tekee ihmeitä tuon Vainillan kanssa! 


Lakkasin ensin molemmilla lakoilla puoliksi, sitten timantteja tuohon keskelle. 
Aikas namut, eikös! 


Täytyy nyt sanoa, että en ole juurkaan lakkoja käyttänyt, koska eihän mulla ole kynsiä ollut, joten harjoittelua vaatii vielä paljon, että saisin tehtyä niitä ihanuuksia, mitä netissäkin näkee. Mutta olen minä tyytyväinen silti. 


Kun luovuus pääsi valloilleen, tuli raitaa ja kärkivärjäystä ja krakleerausta... Tykkään paljon siitäkin, että laitan tuota violettia lakkaa ensin ja sitten kullanvärisen krakleerauksen päälle. On muutes juhlava ja helppo lakkaus! Kokeile toki itsekin ja löydä oma tyylisi! 


Onko sinulla jokin suosikki kynsilakkamerkki tai väri?
Lakkaatko käsien kynnet ja varpaankynnet, vai vain toiset?Kommentit

Maca sanoi…
Minä en juuri lakkaile kynsiäni, pitäisi varmaan edes vähän hoitaa. Varasin kortin sinulle. Kerätään muutama kortti ja postitetaan sitten.
Sisko sanoi…
Mulla on myös niin haperot kynnet, että eipä niitä paljon tule lakkailtua. Joskus harvoin jonkun juhlan kunniaksi. Kynteni lohkeavat helposti ja sen lisäksi ne ovat kerroksittain liuskaiset ainakin kärjestä. Sotken ne leimaillessani ja maalaillessani joten ne näyttävät aika kauheilta yleensä. Kynsilakat käytän kortteihin. Olisihan hienoa omistaa terveet pitkät omat...Kovin pitkät eivät mulle tosin sopisikaan. Tuskin osaisin tehdä mitään jos sellaiset olisi. Kuitenkin teen niin paljon käsilläni.Myös raaputtelen ja väännän ovat siis työkalunakin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…