Siirry pääsisältöön

Raaps raaps

Kynnet.

Minun kynteni ovat lyhyet. En siis kuulu pitkäkyntisiin.
Kynteni lohkesivat ja kuluivat pois, kun kilpirauhaseni päätti temppuilla taas. Nyt kun tyroxiini alkoi tehota, alan taas odotella kynsieni kasvua.
Tahtoisin omistaa ihanat pitemmät ja naiselliset kynnet. Ei rakennekynsiä, vaan ihan omat. Sellaiset, mitä kaikissa meikki-blogeissa näkee. Ehkä se kuitenkin on toiveajattelua vain.

Olipa miten oli, lyhyetkin kynnet voivat olla kauniit, jos niihin panostaa.
Kuka tahansa tahtoo näyttää hyvältä. Myös minä. En siis poikkea tälläkään tavalla muista.
Siksipä ilahduinkin suuresti, kun Kauneudenkauppa.fi lähti mukaan blogiyhteistyöhön Inspirationin kanssa!

"KAUNEUDENKAUPPA" tuli jo aikaisemmin tutuksi, kun esittelin Tähtipölyn sinulle. Siitä tulikin yksi suosikkituotteistani välittömästi! Ihana!
Nyt haluan esitellä Kauneudenkaupan muutakin valikoimaa.
Löydät Kauneudenkaupan myös "FACEBOOKISTA".


Jos kaipaat upeita Neon värisiä kynsilakkoja, löydät ne Kauneudenkaupasta. Esimerkiksi ihastuttava OPI Life gave me Lemons-sävy, joka nimensä mukaisesti tuo mieleen sitruunan. 

Jos taas klassinen punainen houkuttelee enemmän, suosittelen OPI Coca cola red-kynsilakkaa. Sen löydät Kauneudenkaupasta, Coca cola-osastolta. 

OPI sheer tints tarjoilee upeita kirkastavia lakkoja, joilla voit tehdä liukuvärjäyksiä ja luoda jännittäviä väriulottuvuuksia kynsilakkojen päälle! Toki voit käyttää näitä upeuksia myös siltään kynsilakkanakin. Suosittelen rohkeaa sinistä I Can Teal You Like Me-sävyä. 

OPI spotlight on glitter-kynsilakoilla saat kyntesi sädehtimään kauniimmin kuin koskaan! Aivan huikeat glitter-kynsilakat sopivat suosikkikynsilakkasi päälle tai käytä vaikka siltään. Tästä ei enää prinsessojen kynnet voi kaunistua ja sädehtiä enempää! Näissäkin sävyvaihtoehtoja riittää! Prinsessakynnetkin loihdit Kauneudenkaupan kynsilakoilla! 

Kauneudenkaupan ehkä hauskin kynsilakkakokoelma on mielestäni OPI Nordic, josta löytyvät niin Suomeen, Norjaan kuin Ruotsiinkin viittaavia nimiä. Katso mitä kaikkea muuta hauskaa löydät Nordic-sarjasta. Minun suosikkini on Going my way or Norway? Jota saa 15 millin pulloissa. 


Tuossa väripaletissa edellämainitsemani sävyt. 
Minun paketissani sävyt olivat kuitenkin toisenlaiset. 
Tahdoin koettaa kynsiini jotain hieman erilaista. Sellaista, mitä en ole aiemmin kokeillutkaan. OPIn ihanuudet tulivat kotiin Ärrän kautta ja välittömästi aloin kehitellä suunnitelmia, kuinka kynteni muuttaisivat ulkomuotoaan. Laittaisinko polkadotseja? Raitaa? Ruutua? Liukuvärjäisinkö vai tekisinkö kukkasia!? 

Katsotaanpas ensin, mitä lakkoja minulle tuli...Peruslakoista huippuihana YOU´RE SO VAINILLA. 
Jos haluat lakaksi nuden, tässä se on! Ei mitään ylimääräisiä sävyjä. Pelkkää vaaleaa, johon voin yhdistää mitä tahansa. Lisäksi lakka on peittävää! 

Rakastan lilaa ja violettia, joten toisena A GRAPE AFFAIR-lakka, joka samaa peittävää lajia. Todella herkullinen tumma lakka, joka tekee ihmeitä tuon Vainillan kanssa! 


Lakkasin ensin molemmilla lakoilla puoliksi, sitten timantteja tuohon keskelle. 
Aikas namut, eikös! 


Täytyy nyt sanoa, että en ole juurkaan lakkoja käyttänyt, koska eihän mulla ole kynsiä ollut, joten harjoittelua vaatii vielä paljon, että saisin tehtyä niitä ihanuuksia, mitä netissäkin näkee. Mutta olen minä tyytyväinen silti. 


Kun luovuus pääsi valloilleen, tuli raitaa ja kärkivärjäystä ja krakleerausta... Tykkään paljon siitäkin, että laitan tuota violettia lakkaa ensin ja sitten kullanvärisen krakleerauksen päälle. On muutes juhlava ja helppo lakkaus! Kokeile toki itsekin ja löydä oma tyylisi! 


Onko sinulla jokin suosikki kynsilakkamerkki tai väri?
Lakkaatko käsien kynnet ja varpaankynnet, vai vain toiset?Kommentit

Maca sanoi…
Minä en juuri lakkaile kynsiäni, pitäisi varmaan edes vähän hoitaa. Varasin kortin sinulle. Kerätään muutama kortti ja postitetaan sitten.
Sisko sanoi…
Mulla on myös niin haperot kynnet, että eipä niitä paljon tule lakkailtua. Joskus harvoin jonkun juhlan kunniaksi. Kynteni lohkeavat helposti ja sen lisäksi ne ovat kerroksittain liuskaiset ainakin kärjestä. Sotken ne leimaillessani ja maalaillessani joten ne näyttävät aika kauheilta yleensä. Kynsilakat käytän kortteihin. Olisihan hienoa omistaa terveet pitkät omat...Kovin pitkät eivät mulle tosin sopisikaan. Tuskin osaisin tehdä mitään jos sellaiset olisi. Kuitenkin teen niin paljon käsilläni.Myös raaputtelen ja väännän ovat siis työkalunakin.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.