Siirry pääsisältöön

Raaps raaps

Kynnet.

Minun kynteni ovat lyhyet. En siis kuulu pitkäkyntisiin.
Kynteni lohkesivat ja kuluivat pois, kun kilpirauhaseni päätti temppuilla taas. Nyt kun tyroxiini alkoi tehota, alan taas odotella kynsieni kasvua.
Tahtoisin omistaa ihanat pitemmät ja naiselliset kynnet. Ei rakennekynsiä, vaan ihan omat. Sellaiset, mitä kaikissa meikki-blogeissa näkee. Ehkä se kuitenkin on toiveajattelua vain.

Olipa miten oli, lyhyetkin kynnet voivat olla kauniit, jos niihin panostaa.
Kuka tahansa tahtoo näyttää hyvältä. Myös minä. En siis poikkea tälläkään tavalla muista.
Siksipä ilahduinkin suuresti, kun Kauneudenkauppa.fi lähti mukaan blogiyhteistyöhön Inspirationin kanssa!

"KAUNEUDENKAUPPA" tuli jo aikaisemmin tutuksi, kun esittelin Tähtipölyn sinulle. Siitä tulikin yksi suosikkituotteistani välittömästi! Ihana!
Nyt haluan esitellä Kauneudenkaupan muutakin valikoimaa.
Löydät Kauneudenkaupan myös "FACEBOOKISTA".


Jos kaipaat upeita Neon värisiä kynsilakkoja, löydät ne Kauneudenkaupasta. Esimerkiksi ihastuttava OPI Life gave me Lemons-sävy, joka nimensä mukaisesti tuo mieleen sitruunan. 

Jos taas klassinen punainen houkuttelee enemmän, suosittelen OPI Coca cola red-kynsilakkaa. Sen löydät Kauneudenkaupasta, Coca cola-osastolta. 

OPI sheer tints tarjoilee upeita kirkastavia lakkoja, joilla voit tehdä liukuvärjäyksiä ja luoda jännittäviä väriulottuvuuksia kynsilakkojen päälle! Toki voit käyttää näitä upeuksia myös siltään kynsilakkanakin. Suosittelen rohkeaa sinistä I Can Teal You Like Me-sävyä. 

OPI spotlight on glitter-kynsilakoilla saat kyntesi sädehtimään kauniimmin kuin koskaan! Aivan huikeat glitter-kynsilakat sopivat suosikkikynsilakkasi päälle tai käytä vaikka siltään. Tästä ei enää prinsessojen kynnet voi kaunistua ja sädehtiä enempää! Näissäkin sävyvaihtoehtoja riittää! Prinsessakynnetkin loihdit Kauneudenkaupan kynsilakoilla! 

Kauneudenkaupan ehkä hauskin kynsilakkakokoelma on mielestäni OPI Nordic, josta löytyvät niin Suomeen, Norjaan kuin Ruotsiinkin viittaavia nimiä. Katso mitä kaikkea muuta hauskaa löydät Nordic-sarjasta. Minun suosikkini on Going my way or Norway? Jota saa 15 millin pulloissa. 


Tuossa väripaletissa edellämainitsemani sävyt. 
Minun paketissani sävyt olivat kuitenkin toisenlaiset. 
Tahdoin koettaa kynsiini jotain hieman erilaista. Sellaista, mitä en ole aiemmin kokeillutkaan. OPIn ihanuudet tulivat kotiin Ärrän kautta ja välittömästi aloin kehitellä suunnitelmia, kuinka kynteni muuttaisivat ulkomuotoaan. Laittaisinko polkadotseja? Raitaa? Ruutua? Liukuvärjäisinkö vai tekisinkö kukkasia!? 

Katsotaanpas ensin, mitä lakkoja minulle tuli...Peruslakoista huippuihana YOU´RE SO VAINILLA. 
Jos haluat lakaksi nuden, tässä se on! Ei mitään ylimääräisiä sävyjä. Pelkkää vaaleaa, johon voin yhdistää mitä tahansa. Lisäksi lakka on peittävää! 

Rakastan lilaa ja violettia, joten toisena A GRAPE AFFAIR-lakka, joka samaa peittävää lajia. Todella herkullinen tumma lakka, joka tekee ihmeitä tuon Vainillan kanssa! 


Lakkasin ensin molemmilla lakoilla puoliksi, sitten timantteja tuohon keskelle. 
Aikas namut, eikös! 


Täytyy nyt sanoa, että en ole juurkaan lakkoja käyttänyt, koska eihän mulla ole kynsiä ollut, joten harjoittelua vaatii vielä paljon, että saisin tehtyä niitä ihanuuksia, mitä netissäkin näkee. Mutta olen minä tyytyväinen silti. 


Kun luovuus pääsi valloilleen, tuli raitaa ja kärkivärjäystä ja krakleerausta... Tykkään paljon siitäkin, että laitan tuota violettia lakkaa ensin ja sitten kullanvärisen krakleerauksen päälle. On muutes juhlava ja helppo lakkaus! Kokeile toki itsekin ja löydä oma tyylisi! 


Onko sinulla jokin suosikki kynsilakkamerkki tai väri?
Lakkaatko käsien kynnet ja varpaankynnet, vai vain toiset?Kommentit

Maca sanoi…
Minä en juuri lakkaile kynsiäni, pitäisi varmaan edes vähän hoitaa. Varasin kortin sinulle. Kerätään muutama kortti ja postitetaan sitten.
Sisko sanoi…
Mulla on myös niin haperot kynnet, että eipä niitä paljon tule lakkailtua. Joskus harvoin jonkun juhlan kunniaksi. Kynteni lohkeavat helposti ja sen lisäksi ne ovat kerroksittain liuskaiset ainakin kärjestä. Sotken ne leimaillessani ja maalaillessani joten ne näyttävät aika kauheilta yleensä. Kynsilakat käytän kortteihin. Olisihan hienoa omistaa terveet pitkät omat...Kovin pitkät eivät mulle tosin sopisikaan. Tuskin osaisin tehdä mitään jos sellaiset olisi. Kuitenkin teen niin paljon käsilläni.Myös raaputtelen ja väännän ovat siis työkalunakin.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…