Valmiiksi käytettyjä unelmia


Unelmat. Meillä jokaisella tulisi olla unelmia. Meidän jokaisen tulisi kulkea unelmiamme kohti, toteuttaa niitä. Kaikkia unelmiamme emme voi tetoettaa, vaikka kuinka haluaisimme, eikä siihen ole tarviskaan, mutta jos jokin on NIIIIN tärkeä, että sen todellakin haluamme, silloin kyyneliä ja hikeä on turha säästellä. 

Minullakin on unelmia ja olen osan saavuttanutkin niistä. Osa saavutettavissa myöhemmin ja osa unelmista on ja pysyykin haaveina. Uskon, että elämäni joka ikävuotena syntyy uusia unelmia, joita kohti haluan kulkea. 


Yksi minun unelmistani on ollut tämä blogi. Tai alun alkujaan se oli verstaani Vuodatuksessa, mutta kuten olen kertonut, siellä se blogi kaatui Vuodatuksen kämmin vuoksi ja aloitin uuden täällä. Tämä blogi on ollut jo pari vuotta toiminnassa. Itseasiassa 2 vuotta tuli 5.7.2014 täyteen. 

Kahteen vuoteen on mahtunut kaikenlaista ja lukijamääräkin kasvanut toiselle sadalle. Käyntejä kohta 100000 kaikenkaikkiaan. Huikeaa! Yksi unelmistani on, että Inspiration saisi paljon lisää vakkarilukijoita. 

2vuotis-synttärilahjaksi halusin blogilleni uuden ulkonäön ja sitä varten aloin etsiä jotakuta, joka auttaisi minua asiassa. Löysinkin sopivan henkilön ja olen nyt tyytyväinen blogini banneriin. Tykkäätkös sinä? toinenkin vaihtoehto tulee, kunhan kerkeää. Se se vasta ihana onkin. ;)


"Valmiiksi käytettyjä unelmia" on blogi, josta banneriapua kyselin ja sainkin. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, mitä yhdessä ensin suunnittelimme.

 Ihana Maikki ja ihana blogi. Valmiiksi käytettyjä unelmia siis. 
Tykkään sellaisista ihmisistä, jotka auttavat toisia ilman oman edun tavoittelua. Välittävät toisista.
Tykkään, kun ollaan avoimia ja rehellisiä ja kerrotaan suoraan, mitä ajatellaan mielistelemättä muita. Silti olemalla asiallinen, toisia kunnioittava ja arvostava. 
Tykkään, kun uskalletaan sanoa, mitä ajatellaan, eikä kuljeta valtavan massan mukana vain siksi, että oltaisiin niinkuin toisetkin. Kunnioitetaan silti niitä toisiakin. 
Tykkään, kun on ihmisessä halua olla oma itsensä ja tykkään, kun on kuitenkin elävä ja tekevä. Ei vaan valita ja marise kaikesta, vaan tekee elämästään elämisen arvoisen. 
Tällainen on Maikki ja Maikin blogi. 

Kiitos banneriavusta! 

Kommentit

Tanja sanoi…
Ihana banneri! Minä haluaisin myös oman bannerin...
Tiikeriankka sanoi…
Katoinkin heti, että hei! uusi banneri! :) Tosi hieno!
Susanna sanoi…
On tosi hieno sun uusi bannerisi!!
Tuula sanoi…
Omakuva? ;) hieno on! Piti puhelimella klikata "katso internetversio" kun olin utelias.
Viltsu sanoi…
uniikki kuva on. ;) Sanoisin, että ihan ite tein, mutta enpäs sanokkaan, sillä ilman Maikkia tuo ei olisi tuossa.
Maikki sanoi…
Onnea 2-vuotiaalle blogille! Ja ennekaikkea kiitos ihanista sanoista ♥
Viltsu sanoi…
Kiitos Maikki! Mietin, kuinka juhlistaa synttäreitä. ;) Ei kerrota kelleen sitä.