Haaveista tulee totta


Välillä saa herkutella. Välillä PITÄÄ herkutella. 
Classicin valkosuklaa-salmiakki. 


Olemme kaipailleet ja haaveilleet kahvi/teekapseleille oikeanlaista telinettä. Ei ole ollut varaa ostaa, joten olemme säilyttäneet niitä isossa kulhossa keittiön työtasolla. Nyt kuitenkin haaveestamme tuli totta, sillä menimme  ostamaan tee- ja kahvikapseleita ja siellä ylähyllyllä oli telineitä eri väreissä. Aikamme etsimme hintaa niille uteliaisuuttamme, että JOS olisikin toooosi halvalla, niin voisimme EHKÄ harkita ostamista. Lopulta löytyi teksti: Osta kaksi pakkausta kapseleita ja saat kaupan päälle telineen! WHAT?!  


Niinpä sitten haaveemme toteutui ja kapseliteline kotiutui veloituksetta. 

Vastikää muuten toteutui toinenkin unelmani, sillä sain MAIHARIT! 
Niistä olen täälläkin kirjoittanut aikaisemmin, että haaveilen sellaisista nilkkurimallin maihareista, millä voisin syksyllä kulkea geokätköretkillämme. Kun sain paketin, missä ne kengät olivat, hihkuin onnesta mykkyrälläsykkyrällä välittömästi! 

Ja ennenkuin anonyyminä esiintyvä lukijani saa hepulit, niin kerronpa sinulle, että olen nytkin viikon sisällä LAHJOITTANUT 2 ISOA jätesäkillistä tavaraa pois! Lisäksi lahjoitin pikkupussillisen tavaraa JA vielä pahnan pohjimmaisena kirjekuorellisenkin lähetin ihan ilmaista iloa matkaan. Lisäksi tuossa selkäni takana odottaa ylläripylläreitä ystävilleni, kunhan pääsen niitä ajallani sitten jakamaan. Minun tapoihini kuuluu kyllä kiitellä antajia, muttei leuhkia itseni antamisilla. Siksi en tuo jokaista lahjoittamaani asiaa julki.
 
hyvyyttä päivääsi! 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kivaa lauantaita. meillä on satanut,jyrissyt ja paistanut eli ihan mukava kesä sää.Käytiin markkinoilla mutta petyin kun oli niin vähän itse tehtyä..sitä markkina roinaa vain.Eli kivaa iltaa..kiitos blokkauksestasi.Kiva on lueskella blogiasi.
Viltsu sanoi…
Kiitos. Täällä ei eilen jyrissyt juurikaan. Pari kertaa kuului jostain kauempaa pamaus, mutta se meni sitten ohi. Aurinko paistoi ja vettä sateli kuurona pariin kertaan. Hellepäivä kuitenkin.
Torilla kävimme mekin ja sitä samaa täällä. Muutama vaatekoju, joissa samat huonolaatuiset vaatteet kalliilla. Muutama kukkamyyjä ja pari rojukojua.

Kiitos sinulle! Piristävää kuulla, että blogini on mieleistä luettavaa. <3
Nanna sanoi…
Tosi hieno tuo teline ja kiva kun saitte kaupan päälle! Oi,tuo jäätelö on varmaan ihanan makuista,täytyykin maistaa:)