kynnysmattonako olet? kerran elämässä


Tämän kertaisella atc-kortilla ei ole koristeltu kerran elämässä-mietteitä, mutta tunteet ja mietteet voivat olla sinnepäin. 

Olen seurannut ystävieni ja tuttavieni facebook-päivityksiä ja kuinka monella onkaan huolia ja murheita ainavaan elämässään. Voivottelua ja pahaa mieltä. Välillä jopa olen törmännyt suoranaiseen kavereiden tai puolison haukkumiseen julkisesti. On moitittu toisten profiilipäivitysten tylsyyttä tai sitä, ettei juuri itseään kiinnosta kavereiden julkaisut. Hmm... 

Toisinaan taas joku ruotii perheensä välejä julkisesti. Haukkuu puolisoaan ja syyttelee millon mistäkin. en vaan ymmärrä, miksi näin?! 

Minusta kukin saa kirjoittaa omia asioitaan ja tuoda julki omia ajatuksiaan, kunhan ei loukkaa toisia. Enhän minäkään tässä nyt ketään julki tuonut tai moittinut huonoksi ihmiseksi. Saatikka, että puolisoani mollaamaan alkaisin. Ei ikinä! Arvostan niin paljon rakastani, etten saattaisi häntä mollata. 

Tällaisiin ajatuksiin tuon atc:n tein. Kylmään kohteluun ydistettynä. 


Kerran elämässä tulisi tehdä lumiukko ja tulla talvesta hyvälle tuulelle. 

Se, mitä tuossa aiemmin jo kerroin, voisi hyvinkin muuntua tämän mietteen mukaisesti. Voisimmeko joskus ajatella niin, että onpa kiva tuo toisen päivitys, kun ei ole paha mieli mistään. Tai onpa tuo puolisokin ihan hyvä loppupelissä, vaikka tänään kiukuttaakin. Tai vaikka ne pelipyynnöt, mitkä ihan itse saa poistettua asetuksista, eikä kavereita parjata, niin muuttaisi ne sieltä asetuksista ja tulisi sitten hyvälle mielelle! 

Lumiukkoja olen tehnyt aikuisenakin! Minulle ei ole ikävää vuodenaikaa. Olen iloinen kaikista neljästä erilaisesta vuodenajastamme. 


Kommentit