W5 puna sininen

"1234":ssa etsitään W-kirjaimia ja numeroa 5. Molemmat yhdessä. 
Minä menin keittiöön ja pyörin siellä kuin hyrrä, kunnes silmiini pistivät tutut esineet.


Kuinka monesti tuota munakelloa onkaan pyöritetty ja lapsukaisen tekemä puuhaarukka on tärkeä myöskin. 


Ja kun vielä laskeskelin, sain myös 5 välinettä yhteensä näistä keittiötarvikkeistammekin. Yhdistävä tekijä näille on se, ettei niitä käytetä ruuan laitossa. 



Joulun tunnelmia vielä muistellaan hetki. Meille joulu on punaista ja se on sinistä. Meillä tontut hyppivät seinillä... Hupsista... Ja ikkunoistakin joku tonttu tirkisti. Ohoh. 
Joulun tunnelmista parhaimpia ovat muistot rentoutumisesta ja ystävien ihanista muistamisista. Merja Hannele, Sussu, Riina, Nanna... Lista on niiin pitkä! Olette rakkaita! <3


"Valokuvahaaste 308" pyysi myös tekemään jonkin hyvän teon. Tekemään jonkun tuntemattoman ihmisen iloiseksi. Minä mietin aikani, mistä ihmiset ilahtuvat eniten. Hymyilen vastaantulijoille ja tervehdin, joten se ei ole mitään erilaista. Mutta eikö materia tuo monille jotain iloa?! No ainakin se toi, kun kyselin yhdessä Facebookin ryhmässä, kuka haluaa  yhden wii-pelin ilmaiseksi. Vastaani sain liudan halukkaita! Nopeimmalle lähti postiin ihan ilmaiseksi siis. 

Kommentit

Varasin sinulle ilomielin kaksi keltaista korttiani.
RH sanoi…
Meillä kun ei moisia harrasteta, niin pähkäilin hetken aikaa, että mikä kumma on "wiipeli" :) mutta älysin sentään lopulta...
Toivottavasti mullakin on joskus itsetehty puuhaarukka keittiössä!
Vilimarika sanoi…
:D Se on yllättävän hauska kuntoilumuoto, tuo wii-pelien pelaaminen. Ei sitä tosin joka ilta tai joka viikko edes pelata, mutta jos esim. youtubesta katsot jonkun pätkän urheilupeleistä, niin näet, että siinä joutuu hikoilemaan. Minun suosikkeihini kuuluu esim. Zumba jossa siis tanssin sen telkkarille tulevan ohjeen mukaan. :)
kaari3 sanoi…
Ihana lapsen tekemä haarukka! Poikani vuoli Vaarin kanssa myös ruokailuvälineet, ei niitä ole raaskinut käyttää, eteenkin kun ei ole Vaariakaan enää. Kivasti löysit aiheesta!
Taiska sanoi…
Kaunis haarukka!