Siirry pääsisältöön

A niinkuin ARPAONNI, kerran elämässä


Onnea on arpaonneni, jonka ansiosta olen nauttinut viikonloppuna myös extrasta. Palapelikodin sisustusta uusittiin Pentikin lahjakortin avulla. Aikaisemmin kävimme tuossa muutaman kilsan päässä katselemassa Pentikin tarjontaa, mutta ei ollut siellä sellaista WAU-efektiä. Siispä siirryimme eilen kaupungin toiseen laitaan isompaan kauppaan ja sieltäpä se WAU-efekti sitten kuului molempien suista! sopivasti lahjakortin arvokin oli tasan sama, kuin hintalapussa luki. :)


Kotipakettiin tuli tuollainen pieni lasikippo, jossa voi vaikka polttaa tuikkua tai halutessaan laittaa pienen kukan siihen maljakkoon. Miksei vaikkapa jokin koristeasetelmakin olisi kiva. Samaan pakettiin tuli pyöreä iso maljakin, jossa voi jo kukkakimpunkin laittaa esille. Myös tähän suunnittelin ajatuksissani jotain kivaa koristetta sisälle. Lasikiviä, kanelitankoa ja tähtianiksia, kuivakukkia.... 


Yhdessä nämä kipot ovat kokonaisuus, jossa voi alla olla jotain kivaa ja yllä tuikku. 


Tokihan heti testattiin. On se nätti! Sopii täydellisesti meillä olevan Pumpkin-öljylampun vierelle. Sekin on kirkas lasiastia.


Tämän mahdollisti Tuikun arvonta, josta sen lahjakortin voitin. 
Kävimme myös kiertelemässä muissa kaupoissa ja nautimme erilaisesta päivästä. Kiertelimme vaatekauppoja ja haettiin Subit kotipakettiin. Nam nam. 

Tigeristä ja Ikeasta haettiin tarpeellisia askartelutarvikkeitakin. Liimahan oli ihan loppu ja tiesin, että noista saa myös kaikenlaista muuta kivaa edullisesti. Tarpeen ovatkin noissa omissa haasteissani sekä Askartelutaivaan haasteessa, jossa olen tämän vuoden DT. 


Tällaisia ihanuuksia ostettiin. Kertakaikkiaan onnellisena kotiin palasin kantamusten kanssa! Liimapuikot ovat kylläkin postista, mutta kaikki muu Ikanosta. Mainittakoon hinnoista sen verran, että kaikki on todella halpoja löytöjä. Esim 2 arkkia tarroja hintaan 50 senttiä! Nippu tageja 1€. Kiiltokuviakin sai eurolla 2 arkkia ja niin poispäin. Jo pelkästään tarrateipit olisivat muualta maksaneet varmasti 15-20 euroa, mutta minä en noista 5 rullasta maksanut lähimainkaan sitä summaa! 


Tälle maalauskulhollekin on käyttöä helmiaskartelussa. Kuvassa myös hauskat puhekupla-klemmarit. 

Arpaonneen nuo eivät sinänsä liity, mutta haluan ehdottomasti kiittää MB:tä. Tiedät kyllä, miksi.  Olisinkohan ostanut kaikkea tätä ilman sinua?! ;)

Arpaonnea minulla toisinaan on ihan ihmeenkin hyvin. Yleensä jotakin pientä olen voittanut. Pienetkin ovat minulle suuria iloja ja onnea. Olen voittanut askartelutarvikkeita, jonkun kasvoveden tai voiteen, heijastimia tai leluja (lapseni oli silloin pieni). Ihania suuria voittoja oli aikaisemmin Aps-kamera, lehden vuosikerta tai jokin arvokkaampi lelu. Nyt tässä viime syksyn ja tämän tammikuun aikana olen haukkonut henkeäni ihan enemmänkin, sillä arpaonni on suosinut minua niin jopon, etelän matkan kuin tämän uusimmankin palkinnon muodossa! 
Uusimpana arpaonnellisuutta lisäsi eilen hakemamme paketti, jonka voitin Heidiltä.


Paketissa oli kaunis kortti sekä Big shotin/Cuttiksen leikkuulevyjä jne. Muistankin, kun tuohon arvontaan osallistuin, mietin, ettei käytetyt leikkuulevyt ole ongelma, sillä niistähän on iloa silti pitkäksi aikaa! Ja kun ne eivät enää sovellu oikeaan tarkoitukseensa, niitä voi käyttää vaikkapa leikkuualustana paperiveistä käyttäessä! 


Paketissa oli myös suloinen postimerkkistanssi sekä samaan sarjaan 4 eri aiheista kohokuviointikansiota. Tätä oli heti kokeiltava!


Tosi kivoja postareita sainkin tehtyä! Noitahan voi vaikka värittää tai jättää tuolleen. 


Lisäksi oli tällainen soikea stanssisetti. 4 erilaista soikeaa kuviota saa tehtyä piparireunoilla. stanssit olivat cd-kotelossa, mikä sinänsä antoi minulle ahaa-elämyksiä! Olen tähän asti säilyttänyt akryylileimasimista osaa tuollai, mutta miksikäs ei stanssejakin! Hyvä idea! Mistähän saisi tyhjiä cd-koteloita?!


Ja tässä se kaikkein suurin palkinto samaisesta paketista, minkä voittaessani aloin jo heti haukkoa henkeä! MINÄKÖ?! siis oikeasti voitin?! HÄH!? 
Saanko esitellä: CUTTIS!


Mielettömän ihana palkinto! Niin pieni ja niin näppärä! Niin tehokas ja niin toimiva! Ilo tällä on tehdä kuvioita! Niin pieneen tilaan vieläpä sujahtaa, että eipä ole ongelmia säilytellä. 

KIITOS!

Tähän loppuun vielä atc-kortti, jonka tein:


Kerran elämässä tulisi viettää koko sunnuntaipäivä sängyssä:
Nauttia aamukahvista, sanomalehdestä ja kaukaisten maiden matkaesitteistä. 

Kyllä olen elämässäni useitakin sunnuntaipäiviä viettänyt juuri näin. Jollei nyt suoraan matkaesitteitä selaten, mutta jotain muuta lueskellen. Kyllä meidän täytyy välillä olla vaan ja nauttia tekemättä mitään. Ei aina saa olla kiire, stressi, pakko mennä. 


Kommentit

Heenu sanoi…
Arpaonnea todellakin !!! Onnea ja nautihan palkinnoistasi :)
Nanna sanoi…
Oi,että,vai Cuttiksen olet voittanut,ihanaa:)
Ja tuo tuikkukynttelikkö on hurjan kaunis:)
Riina Itkonen sanoi…
Mukaviamahtavia palkintoja :) ! Ja kiva lueskella noita joululahjakirjan mietteitä täältä :).
Vilimarika sanoi…
Eikös vain! Inspis iski heti, kun kirjan eka kertaa avasin! TAHDON ATC-KORTEIKSI NUO KAIKKI!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…