Siirry pääsisältöön

Väritellään leimakuvia!!!


Olen tehnyt postikortteja ja atc-kortteja jo kauan. Tai tietysti "kauan" on suhteellinenkin käsitys, mutta silti. Korteissani toisinaan käytän korttikuvia, jotka valmiiksi väritettyjä, mutta toisinaan myös leimasimella painettuja kuvia. Minusta on kuitenkin haasteellista saada leimattujen kuvien väritys onnistumaan niin, että kuva näyttää elävältä ja kauniilta. Upealta! 

Olen katsellut netistä toisten tekemiä kortteja ja juuri näitä leimattuja korttikuvia ihaillen. Kuinka joku osaakin niin upeasti värittää?! Minä en osaa! Tai joo, kyllähän nyt tussin saa kädessä pidettyä ja värit reunojen sisällä, mutta ei ne mun kuvat elä! Niistä puuttuu jokin juttu. Varjostus? värien yhdistely? Joku. 

Toisinaan turhauttaa niin paljon, että nakkaan kynät ja leimakuvat kokonaan pois ja se siitä sitten. Mutta hei, näin ei tarvitsisi olla! Ei enää! Nimittäin "Marika" on tehnyt uskomattoman upeaa työtä meidän vuoksemme ja kirjoittanut kirjan nimenomaan leimakuvien värittämisestä!

KORTTIEN VÄRITYSTEKNIIKKA ilmestyy ihan kohta, helmikuussa, ja sen voi jo nyt ennakkotilata suoraan Marikalta laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

marikavaan7@luukku.com

Kirjan hinta on 30€ ja se sisältää postituksenkin. 

Korttien väritystekniikka-kirja pitää sisällään :
(Teksti kopsattu suoraan ko. kirjasta/Marikalta)

Opi värittämään leimakuvia
Distress Ink
Copic Ciao
Caran d ´Ache Pablo
Prismacolor Premier
Derwent Inktense

Moni kuvittelee, että leimakuvan värittäminen onnistuu vain ihmiseltä, joka on taiteellisesti lahjakas.
Totuus on aivan toinen – kuka tahansa, joka erottaa värit toisista ja jolla kynä tai pensseli pysyy kädessä voi oppia värittämään.

Sinulla on kädessäsi kirja, joka vie sinut matkalle minun väritysmaailmaan. Olen itse tuhlannut paljon rahaa ja sitäkin enemmän aikaa etsiessäni oikeita tapoja ja välineitä. Nyt annan ne kaikki matkalla mukaan tarttuneet opit ja vinkit - sinulle.

Tämän kirjan avulla löydät oikeat paperit ja välineet oikeisiin tekniikoihin. Sinulla on mahdollisuus tutustua miten ja millaista jälkeä milläkin välineellä saa ennen kalliita hankintoja. Opetan vaihe vaiheelta miten kuva muuttuu eläväksi niin tusseilla, musteilla kuin erilaisilla puuväreilläkin.

Kirjasta löydät yli viisikymmentä erilaista korttia, ihanine koristeineen ja taustoineen. Et siis opi pelkästään värittämään, vaan saat myös runsaasti ideoita erilaisten korttien luomiseen.

Aivan huikealta kuulostaa! Eikö totta! 
Kunhan helmikuu tulee ja tämä kirja ilmestyy markkinoille, uskon askartelupiireissä sen saavuttavan suosion huippuunsa! Tällaista kirjaa ja opasta on vaan niin kaivattu! Ei mitään sivuuttamisella ohitettua juttua, jossa vaan mainitaan, että osta tussit ja väritä, vaan ihan oikeasti perehdytään nimenomaan värittämiseen ja kuinka ja millä ja miten ja miksi ja mitä sitten?!

Ei mulla ainakaan ole varaa ostaa jokaista eri kynämerkkiä ja mustetta vain todetakseni, ettei tuo ollut mun juttuni! Tai ettei se tussi teekkään ihmeitä ja opeta mua värittämään. Tarvitsen oikeasti ohjeet, että mitä sillä tussilla tehdään, jotta ihmiskuva elää, jotta kukka kukoistaa ja jotta eläimille kasvaa paperin sijaan turkki! Leimasimia kyllä riittää joten kohta ne pääsevät tehokäyttöön ja korttien tyyli saa huiman mahdollisuuden leimakuvilla! 

Enää ei puutukkaan muuta kuin se, että saisin kirjan hankittua. Sinä voit omasi ennakkotilata siis jo nyt ja maksat lähempänä kirjan julkaisua! Ota siis yhteyttä Marikaan suoraan ja tee ennakkotilauksesi! 

Ja ei, tämä EI ollut maksettu mainos, vaan ihan silkkaa intoani kirjoitettu! Mä vaan olen NIIIN innoissani tästä kirjasta! Ja sitten vielä lisää jos joskus sen saan ostettua itsellenikin. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…