Siirry pääsisältöön

Väritellään leimakuvia!!!


Olen tehnyt postikortteja ja atc-kortteja jo kauan. Tai tietysti "kauan" on suhteellinenkin käsitys, mutta silti. Korteissani toisinaan käytän korttikuvia, jotka valmiiksi väritettyjä, mutta toisinaan myös leimasimella painettuja kuvia. Minusta on kuitenkin haasteellista saada leimattujen kuvien väritys onnistumaan niin, että kuva näyttää elävältä ja kauniilta. Upealta! 

Olen katsellut netistä toisten tekemiä kortteja ja juuri näitä leimattuja korttikuvia ihaillen. Kuinka joku osaakin niin upeasti värittää?! Minä en osaa! Tai joo, kyllähän nyt tussin saa kädessä pidettyä ja värit reunojen sisällä, mutta ei ne mun kuvat elä! Niistä puuttuu jokin juttu. Varjostus? värien yhdistely? Joku. 

Toisinaan turhauttaa niin paljon, että nakkaan kynät ja leimakuvat kokonaan pois ja se siitä sitten. Mutta hei, näin ei tarvitsisi olla! Ei enää! Nimittäin "Marika" on tehnyt uskomattoman upeaa työtä meidän vuoksemme ja kirjoittanut kirjan nimenomaan leimakuvien värittämisestä!

KORTTIEN VÄRITYSTEKNIIKKA ilmestyy ihan kohta, helmikuussa, ja sen voi jo nyt ennakkotilata suoraan Marikalta laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

marikavaan7@luukku.com

Kirjan hinta on 30€ ja se sisältää postituksenkin. 

Korttien väritystekniikka-kirja pitää sisällään :
(Teksti kopsattu suoraan ko. kirjasta/Marikalta)

Opi värittämään leimakuvia
Distress Ink
Copic Ciao
Caran d ´Ache Pablo
Prismacolor Premier
Derwent Inktense

Moni kuvittelee, että leimakuvan värittäminen onnistuu vain ihmiseltä, joka on taiteellisesti lahjakas.
Totuus on aivan toinen – kuka tahansa, joka erottaa värit toisista ja jolla kynä tai pensseli pysyy kädessä voi oppia värittämään.

Sinulla on kädessäsi kirja, joka vie sinut matkalle minun väritysmaailmaan. Olen itse tuhlannut paljon rahaa ja sitäkin enemmän aikaa etsiessäni oikeita tapoja ja välineitä. Nyt annan ne kaikki matkalla mukaan tarttuneet opit ja vinkit - sinulle.

Tämän kirjan avulla löydät oikeat paperit ja välineet oikeisiin tekniikoihin. Sinulla on mahdollisuus tutustua miten ja millaista jälkeä milläkin välineellä saa ennen kalliita hankintoja. Opetan vaihe vaiheelta miten kuva muuttuu eläväksi niin tusseilla, musteilla kuin erilaisilla puuväreilläkin.

Kirjasta löydät yli viisikymmentä erilaista korttia, ihanine koristeineen ja taustoineen. Et siis opi pelkästään värittämään, vaan saat myös runsaasti ideoita erilaisten korttien luomiseen.

Aivan huikealta kuulostaa! Eikö totta! 
Kunhan helmikuu tulee ja tämä kirja ilmestyy markkinoille, uskon askartelupiireissä sen saavuttavan suosion huippuunsa! Tällaista kirjaa ja opasta on vaan niin kaivattu! Ei mitään sivuuttamisella ohitettua juttua, jossa vaan mainitaan, että osta tussit ja väritä, vaan ihan oikeasti perehdytään nimenomaan värittämiseen ja kuinka ja millä ja miten ja miksi ja mitä sitten?!

Ei mulla ainakaan ole varaa ostaa jokaista eri kynämerkkiä ja mustetta vain todetakseni, ettei tuo ollut mun juttuni! Tai ettei se tussi teekkään ihmeitä ja opeta mua värittämään. Tarvitsen oikeasti ohjeet, että mitä sillä tussilla tehdään, jotta ihmiskuva elää, jotta kukka kukoistaa ja jotta eläimille kasvaa paperin sijaan turkki! Leimasimia kyllä riittää joten kohta ne pääsevät tehokäyttöön ja korttien tyyli saa huiman mahdollisuuden leimakuvilla! 

Enää ei puutukkaan muuta kuin se, että saisin kirjan hankittua. Sinä voit omasi ennakkotilata siis jo nyt ja maksat lähempänä kirjan julkaisua! Ota siis yhteyttä Marikaan suoraan ja tee ennakkotilauksesi! 

Ja ei, tämä EI ollut maksettu mainos, vaan ihan silkkaa intoani kirjoitettu! Mä vaan olen NIIIN innoissani tästä kirjasta! Ja sitten vielä lisää jos joskus sen saan ostettua itsellenikin. 


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…