Aina oikeassa-tyypit


Joulun ajan tunnelmia

Valitsin tähän postaukseen musiikin esiintyjien nimien mukaan, jotta vastaisivat Inspiration haastaa!-haasteen tammikuun aakkosia. Lisäksi halusin videot, joissa on värejä, herkullisia kuvia, iloa ja jotakin erilaista. Ehkä Christinakin ilostuttaa omalla tavallaan. Kuvat ovat omiani kaikki. Samoin ajatukseni. Minun mielipiteitäni ja pohdintojani. Niinkuin yleensäkin. Sinä saat olla eri mieltä, jos haluat. Saat ajatella samoinkin. Aiheena Aina oikeassa-tyypit.




Musiikkia A:lla

Mikä on aina oikeassa-tyyppi? 


Hän on sellainen, joka aina on oikeassa, kuten tuo keksimäni nimityskin sanoo. 
Tai ainakin hän luulee olevansa aina oikeassa. 
Hän Tekee ja sanoo asioita välittämättä toisten tunteista. Hän mollaa toisten mielipiteitä ja olipa asia mikä tahansa, hän kääntää kaiken niin, että kaikki muut ovat väärässä ja hän vain on oikeassa. 
Ja vaikka kyse olisi mielipiteistä, silti ne toiset ovat aina väärässä, elleivät mukaile hänen ajatuksiaan. 

Jos hänelle sanotaan, että nyt töppäsit, en ole samaa mieltä tai muuten vastustetaan hänen ajatuksiaan, hän kertoo niin jyrkästi oman kantansa ja vääntää asiat sille mallille, että alat oikeasti itsekin uskoa, että itse olit väärässä ja hän oikeassa. Tai jos huomaisitkin hänen olevan yhä väärässä, on parempi olla hiljaa, ettei leimahda kolmas maailman sota!

Jos nyt niin hyvin kävisi, että saat aina oikeassa-tyypin ymmärtämään olleensa väärässä, hän ei siltikään myönnä sitä ääneen! Ei ainakaan julkisesti. Ehkä jotain sinne päin kahden kesken, mutta ei koskaan muidenkin läsnä ollessa. Mielummin hän vaihtaa kokonaan aihetta tai vaikenee. Aina oikeassa-tyyppi ei tunne lauseita: "Olin väärässä", "Anteeksi" tai " Olet oikeassa".



Lahjaksi annettua

Minulla oli joululta hedelmäkakkua pakastimessa, jotta saisin pitkin tammikuuta herkutella. Tänään söin palan sitä ihanaa kakkua ja otin sen kanssa kupposen riisipuurolta maistuvaa teetä. :) Kuulostaa hyvin eriskummalliselta, mutta minusta tuo maito chai maistuu riisipuurolta. Kyllähän se antaa niitä viime hetken joulumuistoja. Itse annoin tällä viikolla tilaajille korviksia lahjaksi.

Ja meni niitä vähän muillekin. ;)



Musiikkia B:llä

Tällä hetkellä minulla on projektina ehkä tämän kuukauden viimeinen maze-book. Tai eihän sitä vielä tiedä... 
Joka tapauksessa tulossa on vielä ainakin yhden kirjasen esittely, kunhan saan valmiiksi sen. Lisäksi atc-projektit jatkuvat ja Inspikseen DT-työkin olisi vielä tekeillä.

Olethan huomannut kahen kuukauden mittaisen Inspis-haasteen, jossa sponsoroi Nimetön askartelija tällaisella palkinnolla:


Lisäksi siellä on extra-arvonta, jonka sponsoroi "Mökkihöperön pöperöt", joten kipin kapin mukaan jollet jo ole!

Inspiration haastaa!-haaste on saanut ihmiset myös liikkeelle ja se ilahduttaa minua todellakin! On ilo nähdä ihania töitänne ja samalla kasata palkinto sille mallille, että se kelpaa tammikuun palkinnoksi. :) Vielä kerkeätte mukaan siihenkin!

Palkinnoista puheenollen, hämmentynyt olen! 
Olen voittanut jo aikaisemminkin kivoja asioita, mutta nyt taas!


Tällainen ihanuus saapui tänään ja en edes tiedä, minkä haasteen voitin! Mutta sen tiedän, että tulossa on vielä pari huikeaa voittoa! Niistä lisää, kunhan uudemman kerran tipahdan tuolilta niiden kotiuduttua.

Dreams


Palatakseni päivän aiheeseen;

Osaatko sinä sanoa ääneen olevasi väärässä? 
Osaatko nauraa itsellesi?

Entä mistä sinä unelmoit?

Voisiko unelmasi olla samalla sinulle myös inspis tehdä jotakin?
Olkoon se vaikka haaveesi etelän matkasta ja tekisit siitä atc:n tai unelma kissanpennusta ja tekisit unelmaasi ajatellen vaikkapa virkkaamalla kisulin? 
Kokeile!




Musiikkia C:llä


Unelmoikaa! Olkaa erehtyväisiä ihmisiä! Uskaltakaa olla oma itsenne!

Kommentit