Kerran elämässä...

Meillä on varmasti sellaisia haaveita, unelmia ja ajatuksia, mitä haluaisimme tehdä kerran elämässämme. Eikö totta?! Haluaisimme käydä matkoilla tai istuttaa omenapuita. Ehkä sinun haaveesi on jotain muuta. 

Minulle uusi vuosi tuo tullessaan Inspirationiin uusia juttuja ja niistä yksi on mietteet ja atc:t aiheesta: Kerran elämässä! En kuitenkaan itse keksi mietteitä, vaan sain joululahjaksi Riinalta kirjan joka inspiroi minua ja nyt sitten teen tämän  Kerran elämässä-kirjan mukana atc-kortteja ja esittelen ne teillekin täällä. Tokihan myös pohdin ääneen, kuinka minun kohdallani ne ovat toteutuneet, vai pitäisikö kenties minunkin kerran elämässäni tehdä niin. 

Ainakin nyt kerran elämässä haluan tietää puuhiani jopa vuodeksi eteenpäinkin, vaikken yleensä tällaisia suunnitelmia teekkään! Ja niitä ovat niin tämä kuin yksi toinenkin Inspirationin "tehtävä", Inspiration haastaa!.

Toivottavasti tämä minun itseni tutkimusmatka Kerran elämässä kokemisen arvoisiin hetkiin antaa sinullekin ajatuksia siihen, mitä sinä itse voisit ja teetkin, edes sen kerran elämässäsi! Katumatta myöhemmin. 

Kerran elämässä tulisi pakata kimpsut ja kampsut, 
sulkea ovi takanaan ja 
matkustaa Sansibarille. 
Vai missä sinun paratiisisi onkaan?



Sansibarilla en ole käynyt, mutta mielestäni viime kesän lomanviettopaikkamme oli paratiisi! Siellä oli kaunista, hiljaista, ihanaa, satumaista, viihtyisää, näkemistä ja koettavaa... Se oli kaunista kaiken kaikkiaan! Liekkö toinen paratiisi tuolla vähän kauempana... Pitääpä käydä kurkistamassa vuoden 2014 aikana. ;) 




Kommentit