Kerran elämässä... voittaja!


Kerran elämässä-sarja jatkuu jälleen. Paljastan myös voittamani palkinnon ja tekemäni atcn. Pohdiskellaan yhdessä päivän teemaa ja otetaan päikkäritkin, jos siltä tuntuu. Eikös vaan?!

Kerran elämässä tulisi nousta ennen aurinkoa katsomaan, kuinka yö pikkuhiljaa muuttuu päiväksi. 


Atc aiheesta. Varattu jo. 


Olen herännyt ennen aurinkoa katsomaan aamun sarastusta. Olen nähnyt auringon pimennyksenkin aamuyöstä. Joskus olen mennyt nukkumaankin vasta auringon noustua. On siinä oma viehätyksensä! Ehkä mieleenpainuvimpia kokemuksia on sekin, kun läpi yön matkustin kauas, jotta olisin aamukahvilla perillä. Kerkesin torkahtaa pihalla ennenkuin aamuaurinko herätti talon väen. :) 
Minusta on hauskaa tehdä ex tempore-matkoja tai puuhia. Kaikkea ei tarvitse etukäteen suuunnitella ja kirjoittaa kalenteriin. 

Viime yön valvoin lähes kokonaan. Jos en kovasti "valehtele", veikkaan, että reilu tunti meni unten mailla kaiken kaikkiaan ja sekin pätkissä. Jossain vaiheessa oli sellainen pikkusen pitempi pätkä, eikä vain torkkua, ja silloin näin unta pommittajakoneista, jotka täyttivät taivaan ja maa oli liekeissä niiden jäljiltä. 

(Unitulkinta:
Unen sisällöstä ja kokonaisuudesta riippuen unessa nähty tuli symboloi tuhoa, himoa, halua, (juhla)valaistusta, transformaatiota, ilahtumista tai vihaa. Uni saattaa viitata siihen, että vanha jää taakse ja uusi astuu elämääsi. Ajatuksesi ja katsantokantasi muuttuvat. Käytännössä, jos tuli on hallinnassa tai keskittynyt vain yhdelle alueelle, se on suora metafora omasta sisäisesti tulestasi ja sisäisestä muutoksesta. Se edustaa myös tahtoa ja motivaatiota.Jos palat tulessa, uni varoittaa, että temppperamenttisi karkaa hallinastasi. Jotkin asiat polttavat sinua sisältäpäin.
Jos talosi palaa, käyt parhaillaan läpi jonkinlaista muutosta. Jos näet usein unia siitä että perheesi koti palaa, silloin uni kertoo, että et ole vielä valmis muutoksiin ja taistelet kovasti niitä vastaan. Vaihtoehtoisesti se voi korostaa ympärilläsi olevien ihmisten intohimoa ja rakkautta sinua kohtaan.
Jos sammutat tulen, voitat esteesi kovalla työllä ja vaivalla.)

Tuo uneni on hyvin toistuvaa laatua, vaikkei ihan tuollaisenaan, mutta usein näen tulimerta, pommitusta ja sotaa. tällä kertaa sentään paikka oliouto, eikä Sanaa. Jos tulkitsisin untani, mitä näin, se olisi vanhan jäämistä taakse ja uuden alkua. se sopii ainakin tähän hetkeen ja minulla on taipumusta nähdä unillani mennyttä,tätä hetkeä sekä tulevaa. 

Yö oli hankala ja väsytti tottakai aamulla ylös noustessani. Jossain vaiheessa sitten päätin ottaa ne päikkärit. Ensin vain 5-10 minuuttia, mutta olin niin poikki, että nukuin puolitoista tuntia. Helpottihan se. 

Helpottavaa oli sekin, kun voitin lokakuussa haaste-arvonnan ja nyt sain perjantaina vihdoin palkinnon kotiinkin asti. Amalian sponsoroima mielenkiintoinen palkinto sisälsi scrap 365-lehden elokuun numeron, taustakuvioita sekä paperikukkia. Mielenkiintoisia nämä skräppilehdetkin ovat, sillä niistä saa ideoita kortteiluunkin. Kommentit

Susanna sanoi…
Waude mika upea kortti!!! Ihan menee kylmät väreet!